121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#194 Kínzás ez novemberig :D -
#193 Az állványt igazán adhatnák hozzá alapból!
-
#192 kezdetnek nem rossz
-
-
#190 http://www.xboxonevspsfour.com/
Tessék szavazni!!4 -
Renátó1985 #189 Te őrült -
#188 Nagyon szép a gép, tényleg minél többet nézem annál szebb, De ezt még máig nemtudom hol van rajta:
-
#187 Remélem a lemezt rendesen kiadja majd, hogy kényelmesen meglehessen fogni, mert nekem olyan furcsa, hogy olyan süllyesztve van, vagy nem tudom, majd élesben meglátjuk :)
-
#186 Mikor legelőször bemutatták a designt nem voltam oda érte, de minél többet látom, annál jobban tetszik. DS4 meg szimplán csak gyönyörű :) -
#185 Jó kis videó! Szépen szemlélteti a méreteket -
#184 -
#183 Még egy DS4 preview írásos formában -
#182 Volt PS4 event Londonban. Onnan egy új DS4 preview
Imádom a kontroller kinézetét, bár ki lehetne már valahol próbálni idehaza :(
A fejlesztett rezgésről nem is tudtam. -
#181 PS3 pulse headset támogatást még mindig nem hajlandóak megerősíteni, így kénytelen vagyok várni a vásárlással :( -
Renátó1985 #180 A legelső ember biztos, hogy azokat mondja, amiket alá mond a gyerek? :D -
#179 Lehető legjobb kezekben van a PS4
-
#178 -
#177 Hozzáteszem, hogy egy idő után lett második kontroller is a ps3-hoz :) (de a coop és nem a kábel miatt)
Ps4-nél is biztos lesz 18k körül egy kontroller, azt lehet kicsit későbbre hagyom. -
#176 Inkább veszek két kontrollert és csere-bere ha lemerül az egyik + biztos lesz pár játék amit ketten lehet tolni!
Valamire el kell költeni a 100EUR egy részét ha már annyival olcsóbb a masina... -
#175 beszerzésének a hiánya betudható a lustaságomnak :D -
#174 Én se értem ezt a rinyát a kábelhossz miatt :) Első dolgom volt, hogy kb egy ezresért vettem egy 3m-est és vígan játszom töltés közben is. (persze nem a Heavy Rain-nel :D) -
#173 És hát kapni sem lehet, meg drága :D -
#172 Egyetértek. A töltőkábel valóban nagyon rövid volt a PS3-nál. Nem is nagyon játszottam úgy, hogy közben töltöttem a kontrollert...A tévé pofájába kellett volna ülnöm, de nem akartam bámulni a körömnyi pixeleket :) -
#171 :DDDDDDD -
#170 akkor qrd el, és kezd előlről :D -
#169 Tv megvan, lóvé megvan. Hol a konzol?! :D -
#168 nézd úgy hogy 5 hónap neked, arra hogy összeszedd a lóvét rá + valami szuper ultra hd tv-re meg pár játékra :DDD -
#167 Ahogy nézem a töltőkábel végre nem fél méteres lesz
Sok az az 5 hónap még :( -
#166 És ezzel végre élvezet is lesz játszani nem mint a szenvedéses első résszel. -
#165 Tömörítetlen Infamous Second Son gameplay
Nagyon jól néz ki, talán az egyik legszebb PS4es játék volt E3on. -
#164 Ha olyanokat is dobálnak majd, mint az Outlast, vagy az Oddworld Remake, akkor ez nem akkora tragédia szvsz. -
#163 Érdekes. Gondolom driveclub kivételével első fél + évben csak indie játékokat kapunk PS4re. -
#162 Engem ne vegyél ide én a csúnyát használom majd. -
#161 hát 399$-be illene beleférnie :D -
Renátó1985 #160 :). Nem magát a szolgáltatást akartam degradálni. De szép is lenne, ha coseplay-es ázsiai lányokat is kanánk a plusz mellé. Azzal biztosan a sony nyerné a konzol háborút. -
#159 A Free az Free
Az ingyenszex se tart örökké :D -
Renátó1985 #158 Persze, de ez addig lesz amíg IGC-n van aki lemarad róla annak már fizetős lesz. Plusz neked is csak addig van meg amíg előfizető vagy. Szóval ez az ingyen, inkább egy nagyon kedvező bérlés. Az, hogy megéri-e, nem kérdés. -
#157 Bőven jól -
#156 De ha úgy veszed a kapott játékok miatt nemhogy nullára hanem még jó l is jön ki az ember! -
Renátó1985 #155 Igazából itt is fizetsz érte.