121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#314 Egy Sega Dreamcast hipsteresebb :P -
#313 Szerintetek érdemes lecserélnem végre a atari számítógépem egy pléjsztésön négyre? :P -
#312 >2. szériás gépek mikor jönnek kb?
Ettől érdektelenebb kérdést momentán nezezen tudnék elképzelni ps4 viszonylatban.
Hákitérdekelez??
Számít bármit, hogy mi volt 7 év? Rohadtul nem.
Számít bármit, ha ugyanaz lesz? Nem. Ha beszarik, garban cserélik. Ha valakit zavar, cseréli új sku-ra.
-
fetish #311 2. szériás gépek mikor jönnek kb? nov29 után 2-3 hónap esetleg fél év?
emlékszik erre valaki ps2-3 esetében hogy volt?
-
KaBuTo666 #310 Azért gondolj bele, ha valamelyik magyar oldalról meglehetne venni, szerintem 5 perc alatt se megrendelnék mint a cukrot. Főleg hogy én is akarok venni +1 kontrollert meg ps4 kamerát, ez a csomag nekem maga a tökély hogy még killzonet is adnak hozzá. :D Bár szerintem te is rátennéd a kezed erre. :D -
#309 Hát nálunk elvileg hivatalosan még sima se lesz úgyhogy fogalmam sincs :D -
Egyik legjobb, ha nem a legjobb gaming szolgáltatás ez a PS+ és így hogy most már PS4 is beletartozik mégjobb lett. -
KaBuTo666 #307 Nálunk is kapható lesz ez a csomag? -
#306 Hát igen kb. ennyi :D
Webkamera, követi a move-ot meg a lightbar-t, illetve tud 3d-ben is rögzíteni. -
#305 kicsit remélem több, tartalom fogyasztás is fontos azért. -
#304 Minden lesz, ami boxon csak itt nem ezt verik nagy dobra, hanem a JÁTÉKOKAT. Elvégre ez egy játékgép vagy miaszösz... -
#303 ... és a "multimédia"? Appok, TV, megosztás, facebook (ha vannak/lesznek) ilyenek ... -
#302 Minden működik majd, régiófüggetlenek a konzolok meg játékok is.
Amúgy meg lesz vagy 5-6 f2p játék már megjelenés napján úgyhogy, ha nem veszel semmit, akkor is lesz mivel játszani. -
#301 Játék nélkül egyenlőre, de dobozos csak működik ha valaki mégis tud behozni nem?
Lehetne már egy hivatalos nyilatkozat, MS se szólal meg. -
Thaddeus #300 PS+ meg játék nélkül :(
De egyszer van generációváltás, az a 200k nem számít :D -
#299 Rendelésekkel kapcsolatban nyilatkozott itthon bárki bármiről?
Kamerás PS4 már 140.000.- :( -
#298 Amit linkeltem videót, ott megkapod a választ, hangfelismerés, voice commandok, arcfelismerés, VR játékok stb. -
#297 Gamestop exporól kamerás videó. Elhangzik jó pár infó
-
#296 És ennyi is kb. a tudása? -
#295 psmove -
#294 PS4 kamerája valójában mire jó?
Videochat? Skype? Hangvezérlés? Stb ...
-
#293 Nekem lesz minkettő ,mert nem szeretek kihagzni 1 játékot se ami érdekel.
Ps4 mellé adhatnának vitát is a csomagbam 3-4 játékkal akkor lenne az igazi! -
#292 Az régóta egyértelmű, hogy a Sony sokkal jobb ajánlatokkal áll elő :D Már az X360-at se bírták nekem eladni, szerintem Xbox One-om sem lesz soha :'( -
#291 Jönnek nemsokára úgy néz ki a hivatalos Sony PS4 bundle csomagok. Ezt kapod annyiért, amennyibe az xbox one kerül
-
#290 Nekem PS4 + Watch Dogs + BF4 + Killzone + AC4. Kb ugyanennyi :D -
#289 Én inkább a telefonokhoz hasonlítanám. Úgy veszi a sok majom a 150 ezer feletti, rohadt gyorsan elavuló telefonokat mintha kötelező lenne. 3 éve vettem 70-ért egy 250 gigás ps3-mat, mennyit is buktam? :D
A játékok az elején húzósak, de ez attól is függ kinek mikre van igénye. -
#288 Bound By Flame Also Coming To PS4 - New Screens -
Thaddeus #287 Na berendeltem a ps4 mellé kezdésnek egy watchdogot, egy killzone3-at, meg egy kamerát. Meg majd egy éves PS+-t. Ha jó a driveclub és van benne lamborghini, akkor az is upgradelődik. Ez így kb 125+15+15+15+15(?)=185k, ami kurvasok lóvé, de hát ennyi egy laptop is. -
MagyaR #286 És most benéz a fórumra vmi xbox vagy playstationos magyarországi értékesítő/képviselő, s már küldi is emailben a nagyoknak:
"Kaptam egy ötletet hogyan húzzuk le mégjobban a népet" :DD. -
#285 Nem, patchekért fizetni? Azért olyan mélyen még nem tartunk. -
MagyaR #284 Az xboxnál se egyébként? :P -
#283 Dehogy kell érte fizetni. -
MagyaR #282 Hali, még nem igazán vagyok jártas a playstation témában, de a 4-et már előrendeltem. Az lenne a kérdésem, hogy az egyes játékokhoz megjelenő frissítéseket sem lehet majd ingyen letölteni? Ahhoz is elő kell fizetni a playstation online rendszerére? Vagy csak azoknak kell, akik multizni akarnak, s a patcheket le lehet ingyen is tölteni? -
#281 sok -
Thaddeus #280 Az 500 gigás HDD-re hány játék fér fel? -
Mondjuk nem meglepő :) -
#278 Támogatom. -
Thaddeus #277 Lesz itt lista, hogy kiknek van PS4-e (PSN ID-ra gondolok itt), hogy könnyebb legyen megtalálni egymást.
Lehetne táblázatos formában, hogy mondjuk 3 játékot is mellé ír, hogy mivel multizna szívesen. -
#276 USB 3.0 visszafelé kompatibilis, szóval nem kéne gondnak lennie. Eddig se volt, nem MS ez :P :D -
#275 Így az enyém sincs. Csak azt kéne már tudni, hogy beveszi-e a PS4...