121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Thaddeus #354 -
vg #353 És a garanciával mi lesz? -
#352 Ennyi.. Én még ki is megyek érte ha nem hozzák be,jó áron hozok nektek is -
#351 De. Úgyis lesz itthon is az üzletekbe, hiába nem jelenik meg hivatalosan. Behozzák kintről. -
#350 Február 22 Japán..Akkor mi mikor?? Csak utánna szerintem. De ha Ausztriába veszem meg,akkor még ugyanugy tudom használni novemberbe itthon,mint bármelyik Osztrák tulajdonos,nem?? -
#349 Igen, de ezzel nem sokra mennek. Az a 150 mhz az lópöccse, főleg, hogy a GPU harmatgyenge. RAM sincs a toppon. -
#348 Azt nem mondtam hogy ez normális dolog :D -
#347 CPU-t ! Nem?
csak mert MS azt is elemlte elvileg 1,75-re vagy. -
#346 Ja igen. Azzal nyertek kb 0.07 TF-et :D -
#345 ja cput kérdeztél nem GPU-t... CPU mindkettőnél ugyanaz 8 magos jaguar AMD -
#344 CPU téren nem lettem okosabb :D
853 Mhzre módosított MS. Nem? -
#343 Micsoda kérdéseid vannak :D
Legújabb wifi szabványokat támogatják ezek
GPUról meg ennyit
-
<3 -
#341 -
#340 Lehet tudni a CPU frekvencia itt mennyi?
Lesz 5 Ghz wifi támogatás? -
#339 Sok fanboy megölne :D -
#338 xbox topikba nem mertem linkelni :D -
#337 :DD -
#336 -
#335 Pár killzone SF modell
-
#334 VR még nagyon gyerekcipő. ezek maximum pár óra mosolygós fejet csalhatnak a mélyen megbecsült vásárlók orcájára, utánna max dísznek lesz jó. :( -
#333 Én pl. a gran tusismo 6-al szívesen játszanék a péesnégyen, de így lehet be kell érnem majd a gt7-el. -
#332 Ez elég száni, mivel tényleg csak egy nyomorult szerverparkot kéne lepottyantaniuk a régióba :P
A full játék streamről meg annyit, hogy ingyenes app-al és pc-s klienssel már simán lehet streamelni játszható minőségben tabletra saját gépről. Persze kell hozzá net (otthon próbáltam legkisebb digi net csomaggal 20/10 mbit, illetve egy filléres tp-link routerrel) és egész türhető már a lagg.
Csak kifogások, miközben többet fizetünk kevesebbért -
#331 Nagyon tetszik, de 1000 fontot nem tudnék kiadni érte. Még talán 500-at sem. Elég a péesnégy, de bevállalnám :) De végeredményben a pées is egy szórakoztató központ... szóval filmet nézni meg ilyesmi talán az általad linkelten is lehetne. -
#330 Ez nem az. Ez jóval drágább cucc. PS4hez lesz egy külön majd. Olyasmi, mint az oculus rift. Valószínű nem is lesz 1000 dollár, mint ezek. -
#329 Nem csak péesnégyhez: http://gamepod.hu/hir/hordozhato_mozi_a_fejre.html -
#328 höhh -
#327 Sony csinálja saját VR szemüvegét PS4-hez?
:O
Day 1! -
#326 Nem! Félreértesz ... mivel nincs PS3am igy nem is nagyon akarok már PS3as játékokkal jatszani akkor ha megveszem a PS4et, ergo ez a hir engem annyira rosszul nem érint.
(ha jól értem) -
#325 Tehát pont emiatt kellett volna, hogy érdekeljen...ha lenne ps3-ad, akkor mit számít, hogy streamelhetőek-e a ps3 játékok a felhőből? -
#324 Erre gondoltam a másik oldalaon. -
#323 Ok! Világos, kb ezt hallottam én is. Mivel PS3am nincs engem ez nem vonzott. -
janihunk #322 A Gaikai val elvileg a PS3 kompatibilitást akarják megoldani. Tehát lemez nélkül neten keresztül megveszed majd egy távoli szerver futtatja a játékot nem a PS4 ed. -
#321 Akkor más mint amit MS "jelentett be" ... ? -
#320 Demo/full játék streamelése stb. Mondjuk szerintem ez még mindig gyerekcipőben jár. Igaz 1-2 éve próbáltam csak ezt a szolgáltatást még PCn, de ehhez sokkal fejlettebb net infrastruktúra kell, mint ami most van. Nem tudom mennyit fejlődött ez azóta -
#319 Ez mekkora bukó? Értem ez alatt ez csak a PS3-as játékokra lett volna kihegyezve? -
#318 Kemény 5 mbites nettel szakítok, ahol lakok. Azzal meg ugye elérhetetlen lenne amúgy is. Sajnos várható volt, mint írták. -
#317 Várható volt, hogy Mucsaröcsögén nem lehet majd használni. Sajnos nem lepődtem meg. Én már annak is örülnék, ha egy hivatalos magyar megjelenési dátumot kinyögnének. -
janihunk #316 PS4 Gaikai: nem biztos, hogy Európában egyhamar elérhető lesz Szép -