121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Thaddeus
  • vg
    És a garanciával mi lesz?
  • Versace26
    Ennyi.. Én még ki is megyek érte ha nem hozzák be,jó áron hozok nektek is
  • TDC Geronimo
    De. Úgyis lesz itthon is az üzletekbe, hiába nem jelenik meg hivatalosan. Behozzák kintről.
  • Versace26
    Február 22 Japán..Akkor mi mikor?? Csak utánna szerintem. De ha Ausztriába veszem meg,akkor még ugyanugy tudom használni novemberbe itthon,mint bármelyik Osztrák tulajdonos,nem??
  • TDC Geronimo
    Igen, de ezzel nem sokra mennek. Az a 150 mhz az lópöccse, főleg, hogy a GPU harmatgyenge. RAM sincs a toppon.
  • Mr Manson
    Azt nem mondtam hogy ez normális dolog :D
  • Mr Manson
    CPU-t ! Nem?
    csak mert MS azt is elemlte elvileg 1,75-re vagy.
  • TDC Geronimo
    Ja igen. Azzal nyertek kb 0.07 TF-et :D
  • TDC Geronimo
    ja cput kérdeztél nem GPU-t... CPU mindkettőnél ugyanaz 8 magos jaguar AMD
  • Mr Manson
    CPU téren nem lettem okosabb :D

853 Mhzre módosított MS. Nem?
  • TDC Geronimo
    Micsoda kérdéseid vannak :D

Legújabb wifi szabványokat támogatják ezek

GPUról meg ennyit

• TDC Geronimo

<3
  • GregSB
  • Mr Manson
    Lehet tudni a CPU frekvencia itt mennyi?
    Lesz 5 Ghz wifi támogatás?
  • Kongy
    Sok fanboy megölne :D
  • Master91
    xbox topikba nem mertem linkelni :D
  • n000rbi
    :DD
  • Master91
  • TDC Geronimo
    Pár killzone SF modell

• WhiteStar
    VR még nagyon gyerekcipő. ezek maximum pár óra mosolygós fejet csalhatnak a mélyen megbecsült vásárlók orcájára, utánna max dísznek lesz jó. :(
  • Hisper
    Én pl. a gran tusismo 6-al szívesen játszanék a péesnégyen, de így lehet be kell érnem majd a gt7-el.
  • benőmenő
    Ez elég száni, mivel tényleg csak egy nyomorult szerverparkot kéne lepottyantaniuk a régióba :P
    A full játék streamről meg annyit, hogy ingyenes app-al és pc-s klienssel már simán lehet streamelni játszható minőségben tabletra saját gépről. Persze kell hozzá net (otthon próbáltam legkisebb digi net csomaggal 20/10 mbit, illetve egy filléres tp-link routerrel) és egész türhető már a lagg.
    Csak kifogások, miközben többet fizetünk kevesebbért
  • Hisper
    Nagyon tetszik, de 1000 fontot nem tudnék kiadni érte. Még talán 500-at sem. Elég a péesnégy, de bevállalnám :) De végeredményben a pées is egy szórakoztató központ... szóval filmet nézni meg ilyesmi talán az általad linkelten is lehetne.
  • TDC Geronimo
    Ez nem az. Ez jóval drágább cucc. PS4hez lesz egy külön majd. Olyasmi, mint az oculus rift. Valószínű nem is lesz 1000 dollár, mint ezek.
  • Hisper
    Nem csak péesnégyhez: http://gamepod.hu/hir/hordozhato_mozi_a_fejre.html
  • Hisper
    höhh
  • TDC Geronimo
    Sony csinálja saját VR szemüvegét PS4-hez?

:O

Day 1!
  • Mr Manson
    Nem! Félreértesz ... mivel nincs PS3am igy nem is nagyon akarok már PS3as játékokkal jatszani akkor ha megveszem a PS4et, ergo ez a hir engem annyira rosszul nem érint.
    (ha jól értem)
  • n000rbi
    Tehát pont emiatt kellett volna, hogy érdekeljen...ha lenne ps3-ad, akkor mit számít, hogy streamelhetőek-e a ps3 játékok a felhőből?
  • Mr Manson
    Erre gondoltam a másik oldalaon.
  • Mr Manson
    Ok! Világos, kb ezt hallottam én is. Mivel PS3am nincs engem ez nem vonzott.
  • janihunk
    A Gaikai val elvileg a PS3 kompatibilitást akarják megoldani. Tehát lemez nélkül neten keresztül megveszed majd egy távoli szerver futtatja a játékot nem a PS4 ed.
  • Mr Manson
    Akkor más mint amit MS "jelentett be" ... ?
  • TDC Geronimo
    Demo/full játék streamelése stb. Mondjuk szerintem ez még mindig gyerekcipőben jár. Igaz 1-2 éve próbáltam csak ezt a szolgáltatást még PCn, de ehhez sokkal fejlettebb net infrastruktúra kell, mint ami most van. Nem tudom mennyit fejlődött ez azóta
  • Mr Manson
    Ez mekkora bukó? Értem ez alatt ez csak a PS3-as játékokra lett volna kihegyezve?
  • TDC Geronimo
    Kemény 5 mbites nettel szakítok, ahol lakok. Azzal meg ugye elérhetetlen lenne amúgy is. Sajnos várható volt, mint írták.
  • n000rbi
    Várható volt, hogy Mucsaröcsögén nem lehet majd használni. Sajnos nem lepődtem meg. Én már annak is örülnék, ha egy hivatalos magyar megjelenési dátumot kinyögnének.
  • janihunk
    PS4 Gaikai: nem biztos, hogy Európában egyhamar elérhető lesz Szép
  • Hisper