121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • benőmenő
    Megnyugtatlak, hogy konzolon is szaggatni fog nagy valósszínűséggel :D
    A fotelos dolog meg nettó butaság, mivel pc-hez is ugyan úgy lehet kontrollert, wireless bill/egeret, távirányítót, kávéfőzőt, stb.-t kötni, ahogy a tv-hez kötött PC sem sci-fi.
  • WhiteStar
    azért itt ott bekönnyeztem a dumáitokon :)

mmorpg-hez nézitek a pc-ket? amikor ilyen fos cry engine-kkel baszakodnak, és a legjobb brutál gamer pc sem bírja el a "siegeket" mert úgy szaggat meg füstöl meg köhög a lelke hogy egyszerűen játszhatatlan lesz... VAGY nem látod a tömeget ami éppen átvonul a karaktered heréin órákon keresztül...

a konzol mindig is az egyszerűség miatt volt jó, megveszed és csáp, nem kell vele baszakodni meg frissítgetni meg toldozgatni, ahhoz a konzolhoz mindig jók lesznek a játékok amiket arra adnak ki és vége a történetnek.

a pc meg megint más szempontok miatt jó.

a szájkarate teljesen fölösleges, ebben a topikban vérben forgó szemekkel várjuk szorgalmasan a PS4-et, minden nem idevágó hozzászólás off, és teljesen fölösleges.

mobynak meg csak így zárójelesen: a vita és flémszítás miért olyan jó?
  • Moby
    Olcsón jót..na ez az ami nincs:) ólcsón a kompromisszum van, de még drágán is jobbára a fekáliatenger van :) meghát az olcsó meg a jó is szubjektív. Konzolnál ez fordított: minél olcsóbb annál jobb:) Azaz a 3. -4. SKU környékén már egész stabilak, és addigra már olcsók is :D
  • Animefox
    Az a jó PC-ben hogy mindenki saját maga rakja össze a maga igényei szerint és amilyen összegből tudja. Nekem sikerül ezt olcsón összehozni. De kell ehhez egy PC World magazin az aktuálisan friss száma és a neten utána kell járni sokat hogy melyiket kell megvenni. Magyarul ez nem jön össze mindenkinek, a konzol ilyen téren is jobb tud lenni. Amúgy igazad van amit most mondtál.
    Továbbá a játék ipar nagyot változott ebben a generációban. Már nagyon nem az van ami a generáció elején és ami az előző genben volt. És ami ezután következik? Hát képlékeny a dolog...
  • Moby
    Közepes összegböl közepes gépet raksz össze, amin közepesen futnak a játékok. A mindenkori gamerpc-k árait tekintve a 150k valahol eköri tényleg ekörül mozog.
    Hol itt a probléma?
    A konzol-pc árazásban nincs az a pont, amikor összevethetőek. De legalábbis sok értelme nincs, tekintve, hogy a konzol nem ezen a ponton akar erős lenni. Valójában konzolfronton az eladások akkor lódulnak meg, amikor már erősen 300 dodó alá zuhan azár, de addigra olyan messze van már mindentől, hogy ár/érték szempontjáböl irreleváns az egész komperzsiön.
  • eurom
    animefox irta hogy fillérekböl pakolja össze a gépet és pc re ott a sok f2p mmo és én az mmo-s részére reagáltam hogy nemhogy fillérekböl de nekem egy közepes összeg (nálam 150k) ráforditással sem sikerült soha semikor az elmult 10 évben olyan gépet összeraknom amivel olyan minöségben tudtam volna az mmo-kat játszani ahogy szerettem volna
  • bacaelit
    " fillérekböl semmikép"
  • Moby
    Miért kellene fillérekből kijönnie? Ha valaki jót akar, nem kell fillérbaszóskodni, áldozni kell rá, máris suhanni fog minden.
  • bacaelit
    +1
  • Animefox
    Ja és ebben a generációban 2 db Xbox 360-t vásároltam és 3 db Ps3-at :D A tömérdek eredeti játékokról ne is beszéljünk. Ha a ps4 nem hoz jelentős változást akkor részemről felejtős.
  • Animefox
    amúgy csak 2006-2007 óta gyártanak hosszútávra alaplapot meg procit. Azóta elég volt csak VGA-t meg Ramot cserélni... jobb esetben célszerű a procit is de az alaplap beveszi az újat. Kis odafigyeléssel jól ki lehet jönni a dologból.
  • Animefox
    Általában én úgy csinálom hogy meg kell venni a létező legdurvább alaplapot amire később lehet építkezni. A prociból jó egy közepes, a videokari meg a többi jöhet használtan, kivétel a hűtés meg a táp... De legutóbb mindent jó helyről összevissza vásároltam. Mindig figyelni kell az árra hogy mi hogy éri meg, utólagosan is lehet dolgokat cserélni az olyanokból nem célszerű megvenni a legdrágábbat. És akkor kijösz pont jó árban. Később cserélsz 1-2 modult, nem azért de csupán egy eredeti ps4 játék árából vehetsz majd komplett alkatrészeket.
    Ésszel kell ezt csinálni és akkor nincs csalódás.
  • eurom
    nem kötözködésböl tényleg de én ugy tapasztaltam és itt csak az mmo-kra gondolok hogy fillérekböl semmikép ,de még egy közepes összegböl összerakott pc-n is lesz mérgelödés egy-egy kisebb csatában.

• eurom
    sokan érvelnek ilyenekkel hogy ágybol pc meg most is tudnám a fotelbol irányitani a pc-t de nálam a nappalit nem ronditom el egy pc vel a hálot meg föleg nem, a pc egy harmadik helységben volt ,ki hogy lakik
  • Animefox
    Én az ágyamból irányítom a PC-t és egy Full HD 3D Tv-re van kötve. Fillérekből összevásárolt gépet meg ezután is fogok tudni venni ami High-on visz mindent. Jó darabig nem veszek új gépet és nem szarok be ha a beállításokat le kell vinnem, menni fog ezen is az ami a ps4-en.
    Plusz meg azok amik ugye csak PC exkluzívok, de legfőképp inkább anyagi okok miatt kötöttem itt ki. De ahogy elnézem a kínálatot, nem fogok semmiről se lemaradni...
    Egy Wii U jöhet aztán csók!
    Teszem hozzá Sony fan vagyok... csak hát a Sony stúdiókat szépen lekapcsolták, nagy Ps2-Ps3 kedvenceimnek emiatt örökre búcsút inthetek. És az örökségük is elvész...
  • eurom
    hiába a millio mmo a pc-n kár volt miattuk még letenni a nextgenröl.
    10év mmo után dobtam a pc-t mert elegem volt olyanokbol hogy 20 ember elkezd akciozni egy helyen és lefekszik a pc-m(i3,gtx560,8gb)

én pont ezért váltok ps4 re mert jönnek mmo-k rá és végre nagy tv-n hd ben kényelmesen fotelbol lehet játszani(remélem)

és nem kell 2évente 100 ezreket költeni gép ujitásra mint legutobb swtornál elötte aoc nál stb

• Animefox
    Bejöttem ebbe a topikba és csak trágyát látok. Már itt el van baszva ez a nextgen generáció. Bezzeg a Ps3, 360 megjelenésekor másképp vitatkoztak a fanok... Egyik fél azt mondta hogy erre jobb játékok lesznek a másik fél meg hogy az övére lesz jobb felhozatal. Grafikáról is vitatkoztak de az akkoriban nem számított úgy mint ma, ugyanis a Ps2, Xbox "szar" felbontásban is keresztbe alázott minden játékot a földön.
    Jöhetett akkor a PC a hardver erejével a kutyát se érdekelte. Játékok se nagyon voltak PC-n. Sporton kívül más multiplatform cím se jött ki rá....
    Ma pedig...
    Konzolos játékok nagyrésze primitív csőfolyosós szutyok szép textúrába csomagolva, nextgenen hatványosan igaz.. Eladják a gépet a szemfényvesztéssel, vakítással.
    Én meg letettem szépen az összes konzolról, kivéve a Nintendoról. Szépen átzsadltam a PC platformra ott a millió számra kiadott mmo free2play és stratégiák, multi címek tengerében soroljam, ahol ma már minden túl is van optimalizálva na ott már a grafika nem számít úgy mint konzolon. Ott a játék a fontos.
  • Moby
    Megsemmisültem :(((
  • WhiteStar
    ritka nagy faszfej vagy, ugye tudod? :)
  • JaSoN HuNTeR #412
    De a te véleményed sértő volt rám nézve.
  • Moby
    Én sem tettem mást :)
  • JaSoN HuNTeR #410
    Nem értem h mit kötözködsz velem. Én csak leírtam a véleményem.
  • Moby
    Ez tonképp akkor most pont olyan, mintha grebber adna csajozáshoz tanácsokat
    LOL
  • Moby
    Értem.
    Tehát te magad a saját meghatározásod szerint a gémerek közelében sem vagy, de látatlanban is kiszagolod és definiálod az igazi gémereket, és a primitívséget.
    Jól érzékelem?
  • JaSoN HuNTeR #407
    Nekem még nem volt,nincs rá szükségem talán majd veszek nextgent mert ez most tetszik, amúgy rengeteg cimborám van akiknek van PS3/X360 és elég sokat játszottam velük.
  • Moby
    Ha már ennyire igazi gémer vagy, hányféle konzolod van ebből, és az elmúlt generációkból?
  • JaSoN HuNTeR #405
    Amúgy szerintem tök nagy primitívség hogy ilyenen veszekedtek hogy melyik a jobb. :) mind2 király.

Szvsz egy igazi gamernek van konzolja és PCje is.
  • Moby
    Mert az a cikk nettó hülyeség az elejétől a végéig. Viszont jó sokan elolvassák, mert kb az sg és index bulvárcikkeivel ekvivalens.
    Nem alaptalan az, amit a szerző leír, csaképp végig azt sugalja a laikusoknak, hogy itt minden a kódon múlik, a tranyó csak másodlagos.
    Hát a faszt. Ha a képminőség nem skálázódna ~lineárisan a tranyószámmal, akkor minek kellene új generáció? Minek kellene egyre újabb és újabb generáció?
    Arról nem beszélve, hogy API ugyanúgy van most is, ps4-en is, illetve eddig is volt lehetőség mélyebb szinten elérni a vasat, de ezzel a lehetőséggel csak nagyon kevesen élnek. Ma, amikor a játékok 99%-a licenszelt middlewareekből épül fel, ennek egyre kevesebb szerepe van. Ezt belátták a gyártók is, nem véletlen választotta ugyanazt az utat mindkettő. Ez nagyjából kimerült az exkluzívokban, és még azok sem mindegyike használ saját featuröket, szimplán csak a gépre vannak setupolva. Ráadásul a nextgen a mára általánosnak mondható architektúra alapokkal rendelkezik, és nem az ISA-ra gondolok.
    Összességében sokkal jobb és élhetőbb, mint a ps3 volt anno, de nem kell megenni az amd fizetett hirdetéseit: nincs benne titkos rakétatudomány, még ha itt többen szeretnék is ezt hinni. Nagyjából bemérhető a teljesítménye az eddigi speckók alapján, nem fogja tudni a dupláját, sem az ötszörösét, bármit is mond a PH. Azt fogja tudni, amit tudnia kell, akinek több kell, az vesz pécét, ahogy eddig is tette.
    Egy jó konzol lesz, remélhetőleg jó játékkal. Elő van rendelve nekem is, mondjuk nekem a jelenlegi játékfelhozatallal sokkal nagyobb gondom van, mint a hw-al :(
    Az is tény, hogy a multiplatformokat vélhetően továbbra sem konzolon fogom tolni.
  • grebber
    Persze, hogy meg pénzért mindenki csinál mindent.
    De a neten ez is le van irva hogy mitől "nehezebb" a fejlesztés rá.

Meg 2005 óta azért csak kitapasztalták ;-)
    Abba bele se merek gondolni, ha egy olyan régi hw ből ezeket a mostani game-eket összehozták , milyen atomdurvaságok lesznek a mostani csodákon :-D
  • benőmenő
    Mert anno csináltak egy konzolt, amire nehéz volt fejleszteni, és máig az a legnagyobb példányszámban értékesített otthoni konzol.
  • Igazember
    De mégis minden játékot megcsináltak rá nem? Nem mondta senki azt, h héé bocsi de nem fejlesztünk rá mert nehéz.

Mit takar ez, hogy nehéz? Több időt vesz igénybe?
  • Igazember
    Akkor minek csináltak ilyen procit anno amire nehéz fejleszteni?
  • grebber
    Mert a cell procira köztudottan nehéz fejleszteni.

A konzol "erejéről" meg mindent elmondanak a játékok.Egy 2005-ös hardveren futnak a cuccok.Ugye lassan 2014-et írunk.
    2005-ös pcs gép vajon mit tud ma futtatni egy Last of Us ,Uncharted 3, God of War, Gears of war 3 stb grafikai minőségben?
  • a.carkey
    Valahogy ezután a cikk után sem félek attól, hogy ha valami kijön nextgen konzolra, és abból lesz PCs verzió, főleg, ha vele egyszerre lesz PCs verzió, az PCn csúnyább és "lebutítottabb" lesz. Persze lehet, hogy a FIFA esetében ez lesz, de ezt én inkább betudom az új konzol generáció érkezésének, mint valós valaminek.
  • Igazember
    A jelenlegi PS4-be miért nem a PS3-as szuper cell processzort rakták bele, ha az olyan gyors és erős? Meg rengeteg költséget is megspóroltak volna nem?
  • bacaelit
    Nincs több kérdésem, inkább hülyén meghalok! :)
  • benőmenő
    Csak így zanzásítva:
    cikk: PC-n ilyen soha nem lesz megvalósítható még évekig
    valóság: az addig demózott játékok 80%-a PC devkiteken futott
    Mióta erre reagálva a valódi hardvereken demózgatanak a játékok egyre rondábbak.
  • Moby
    Igen.
    Van még további kérdésed velem kapcsolatban? Esetleg egyéb értékes, a topik témájához az eddigiekhez hasonlóan szorosan kapcsolódó hozzászólásod?
    Na azokat inkább privátban a továbbiakban.
  • bacaelit
    Moby amit te olvasol az mind f.szság, kivétel az ami neked tetszik? :D
  • bacaelit
    +1 :D