121454

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Biztos lesznek csak ezt már nem verik nagy dobra, mivel a 3D korszak már lecsengett. Új AC fogja támogatni. PS Storeba megnézed ott van mellette a 3D.
  • AnuluWork #650
    Tudtok arról valamit, hogy lesznek-e 3Dben is futtatható játékok? Pl. az AC3 tavaly még tudta, de az UC3, Tintin, a sportjátékok nagy része szintén, Splinterek nagy része, Crysisok, stb. Pl. akár az új AC? Mert nagyon megdobja a hangulatot, ha az jól meg van csinálva.
  • Master91
    Ezt igazán spoilerba rakhattad volna..
  • Kandurex
    itt jó, de szvsz otthon kinyírom vele a tabletem
  • TDC Geronimo
    Mobilosok figyelem. Pár nagyobb méretű, de annál durvább gif :)

Moderátor által szerkesztve.
  • zzeN
    Új infó számomra, hogy a joyt standby módban is lehet majd tölteni
  • TDC Geronimo
    Hideg indítás. Úgyis mindig alvó üzemmódba lesz a gép, onnan meg szinte biztos, hogy majdnem instant lesz.
  • zzeN
    Az biztos:D

A BILD lemérte mennyi idő alatt bootol be a PS4. 21 másodpercet mértek. PS3 szerintem ennél kevesebb:D
  • TDC Geronimo
    Üt ott minden még így fos videón keresztül is. Majd otthon a nagy TVn 1080pbe fog igazán :)
  • zzeN
    Azért az erdős ködös rész eléggé üt
  • TDC Geronimo
    Driveclub is késik csodás :/

Killzone SF GTTV videó
  • a.carkey
    inFamous Second Son

• vg
    Bármilyen merevlemezt bele lehet tenni? Akár mondjuk 2TB-ost is?
  • TDC Geronimo
    "The era of the new generation of consoles breaks from COMPUTER GAMES PICTURE today at: The first Playstation 4 is the editorial ago and tested for heart and kidney immediately. Get ready in the coming hours and days to a flood of news, images and videos. Be there when the editor switches the console from its packaging. Learn what the PS4 is really under the hood when the editor takes the inner workings of DADDELKISTE under the microscope. In all these and much more you get answers soon. The attached live ticker keeps you in the coming days constantly on the cutting edge of things."

• TDC Geronimo
    Új Order 1886 videó GameInformertől
  • TDC Geronimo
    Jött az első unboxing videó is, németül.
  • TDC Geronimo
    PS4 HDD csere. Elég egyszerűnek tűnik

• Moby
    Steam bigpicture + xbox kontroller :)

/ +tablet :)
  • Kongy
    Tablet? :P
  • Moby
    Nincs monitorom.
    Se egerem.
    Se billentyűzetem.
    Van pécém.

Sokkoló? :)
  • Kongy
    Arról nem is beszélve, hogy én személy szerint inkább játszok az ágyamból egy Heavy Rain-t, minthogy a monitor előtt görnyedjek egy WoW előtt..
  • Kongy
    Tény, hogy a PC-n lesz minden legszebb továbbra is, de lesz egy halom konzolexkluzív játék, és itt most nem a sony vagy ms exekről beszélek.. Rengeteg kiadónál most is prioritást élveznek a konzolok, a jelelegi generáció, elég csak a Ubisoft-ra, és a folyamatos AC PC verzió késére gondolni :)
  • TDC Geronimo
    Holnap reggel GTTV. Lesz benne exkluzív killzone shadow fall single videó+ interjúk, 13 percnyi összesen.

• Mr Manson
  • Moby
    >Van valami diszkrét perverzió abban, ha valaki 2013-ban még mindig PC-n játszik...

Mármint az elérhető legjobb minőség igényére gondolsz a multiplatformok esetében? Nos igen, vagyunk így egy páran :)
  • Ulthane
    Van valami diszkrét perverzió abban, ha valaki 2013-ban még mindig PC-n játszik...

Természetesen konzolokra gondoltam.

• Moby
    >Nálam azt hiszem, most, hogy újragondoltam, az fog dönteni, hogy melyik platform teljesít jobban multiplatform címekben.

A pc.
  • Ulthane
    Xboxon még annyi sincs, de nem az exkluzív játékok miatt veszek egy platformot 5-7 évre.
  • Ulthane
    Az első három egyik sem franchise, egyedi darabok, nem ok, hogy valaki emiatt vegyen PS4-et. A Quantic nem készít folytatásokat, így az első kettő kilőve, a Last of Us nálam meg kb. 8 pontos csak, ez sem ok.

Recsit és Klenk nem jött be, a Metal Gear-t sem szeretem, bár az új részére kíváncsi leszek.

Nálam azt hiszem, most, hogy újragondoltam, az fog dönteni, hogy melyik platform teljesít jobban multiplatform címekben.
  • Kongy
    Xboxon mi van? :D Halo, Gears of War, Forza, ja meg egy Fable 2 mert ugye az 1 meg a 3 van PC-re is.. eeennyi :D
  • Kongy
    Heavy Rain, Beyond Two Souls, Last of Us.. Ezek közül 2 csupán 90% körüli értékeléseket kapott.. elég szar. De ott van még a Resistance trilógia, a Metal Gear Solid 4, a Ratchet & Clank, Heavenly Sword.. soroljam még? :D
  • Ulthane
    Sokkal több nincs is. :) GoW, Uncharted, és gyakorlatilag itt vége a nagy címeknek. Ja, a Gran Turismo sem érdekel. :)
  • Kongy
    Pont a 3 legérdektelenebb exkluzívot említed :D
  • Mr Manson
    ONE?
  • Ulthane
    Nem vagyunk egyformák...Én nem vagyok hajlandó egy olyan rendszerért fizetni, ami technikailag 10 évvel le van maradva (patch szempontból). Nagyon kevés játék van, ami csak PS-en érhető el, és érdekelne (Killzone, Infamous. LittleBigPlanet és társai hidegen hagynak), így ha van két rendszer, ami ugyanazt tudja, miért ne azt vegyem meg, ami technikailag kiforrottabb, és nem küzd ilyen gyerekbetegséggel? Ahol gyors a letöltés, nem fog telepíteni, és jellemzően jobban teljesít multiplatform címekben?
  • Mr Manson
    Jogos, de X360-ra csak a fele jön ki a BF4nek. Egy BF3 DLC számomra. Az meg 25ezret nem ér meg.
  • Mr Manson
    "Legalább mára is letudtuk a napi marhaságot :D A játék mindenhol játék. Pont."
    :D Ezzel amúgy nem értek egyet, azok a vérmókusok akik cheat-elnek stb számomra nem azért játszanak mert az már nem játék. Hanem valami belső degenerált perverzió. Ők is "játszanak" mégis mások. :)
  • Moby
    >360-on több mint 800 órát tettem bele a BF3-ba, nekem tökéletes.

Érzésem szerint sírás lesz, amikor elvétve fog kódorogni játékos a szerókon hónapokig ps4-en. Persze ettől még játszani lehet vele, de nem x360 lesz. Viszont ha egyetlenplatform, akkor úgysincs más választásod.

>Szóval NOPC!!! (privát vélemény) Nekem a játék kikapcsolódás.
    Legalább mára is letudtuk a napimarhaságot :D A játék mindenhol játék. Pont.
  • Mr Manson
    Számodra :)

PC-s voltam mindig is, de többet nem vagyok hajlandó venni. (Melóhoz van egy notebook - tökéletesen ellátja az itthoni dolgokat is.)

360-on több mint 800 órát tettem bele a BF3-ba, nekem tökéletes. Szóval NOPC!!! (privát vélemény) Nekem a játék kikapcsolódás.
  • Moby
    BF4-hez konzolt?
    Na ez a tökéletesen érthetetlen/megmagyarázhatatlan dolog :)