121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#511 Eddig nem volt ilyen? -
vg #510 Arról vannak információk, hogy a játékokat fel lehet majd teljes egészében installálni, hogy utána csak be kelljen tenni a lemezt a meghajtóba? -
Thaddeus #509 Zsír, akkor nem aggódom, hogy UK acc kell, megvárom a magyar store-t. -
#508 Akkor mi lesz a garantált nov.29.-es szállításokkal?
-
#507 Ez más országokra is igaz lesz? -
#506 Bannerba lehetne tenni valami PS4es képet meg a dátumot is. -
#505 Ennek a hírnek most nagyon örülök. Nem kell szarakodni meg buherálni géppel/garival/accal, mert menni fog itt is 2 hét csúszással minden -
#504 "Prágából jelentjük.
Duke PSC szerkesztő kolléga egy épp prágai PlayStation sajtórendezvényen ismerkedik a Sony nextgen konzoljával, a Playstation 4-gyel. Nemrég jelentkezett be a jó hírrel:
2013. december 13-tól Magyarországon is hivatalosan kapható lesz a PS4!
Nem kell izgulni tehát: bár az első körös bejelentések után úgy tűnt, idén nem kapunk gépet, most már hivatalos ár is van: 127900Ft az ajánlott fogyasztói ára az alapcsomagnak, 140990Ft pedig az "extra játékkal bővített" bundle-nek, mely szoftver címe egyelőre nem ismert.
A PS4-es PlayStation Plus kategória december 13-án startol el a PlayStation Store-on!"
Na ezek szerint store is lesz day 1 meg magyar acc! -
#503 :O
Hát, ha ez igaz lesz, akkor remélhetőleg a magyar acc/store is menni fog már ezen a napon. Mondjuk mindegyik helyen ilyenkor jelenik meg kb,a hol nem nov 29én. -
#502 Nagyonhivatalos és (egyelőre) nagyonexkluzív információk a PlayStation 4 magyarországi startjáról: a Sony következő generációs konzolja az előzetes félelmekkel ellentétben még idén a boltokba fog kerülni nálunk is.
Napra pontos dátummal is tudunk szolgálni: az európai premiert két héttel követve, december 13-án debütál nálunk a PS4, méghozzá 128 ezer forintos árcédulával.
Az egy játékot (leginkább a Killzone: Shadow Fallt) is tartalmazó bundle ára 141 ezer forint lesz. -
#501 Én sajnos nem vagyok olyan gazdag hogy mondjuk BF4et megvegyem a mostani generációra. -
#500 Hát első évben aligha fogja megérni a PS4. Majd ha már van 4-5 jó exklzív, akkor majd elgondolkozok rajta. -
Thaddeus #499 nekem alapgép, kamera, 2 game, előfizetés
125+16+18+18+15=192 :D -
#498 Platinum is beárazta mára játékokat...18k-ra :/
Néztem 2 játék+gép lesz 161k. No mindegy :D
Remélem gép ára nem megy feljebb... -
#497 Remélem 4nél meg lehet egyből nézni, hogy mire is kaptad a trófeát, úgy mint most boxon. Ezt hiányoltam mindig is. -
#496 -
#495 Attól félek, hogy mivel nem lesz hivatalos megjelenés ezért ugye azokat is kintről hozzák majd elején. Így viszont nem kizárt a borsos árcédula se :/ -
#494 Na igen, de külföldön a PS3/360-as új játékok is 60€-ba kerülnek, ami 18k, nálunk meg csak 13-14k. -
#493 Pedig külföldön is 18 k körül mennek a ps4-es címek amiket elő lehet rendelni! -
#492 Biztos, hogy csak placeholder. Mindegyik ugyanannyiba kerül eleve és még sehol sincs rendesen beárazva, amit őszintén megmondva nem értek, mert már tudjuk , hogy NEM lesznek drágábbak nextgenre se a játékok, legalábbis külföldön nem emeltek rajtuk és Sony/MS is bejelentette már, hogy marad a mostani árcédula. -
#491 EZEK a játékárak vajon valósak vagy csak bizarr spekulációk a Konzolokszervízétől? Ha valósak, akkor itt bizony nem lesz PS4 vétel egyhamar. -
#490 Olvasnivaló .... -
#489 Itthon lesz killzone bundle? -
#488 Gameshop eleg megbizhato sztem de 100%ra nyilvan ok se tudhatjak -
#487 A gameshop.hu szerintetek mennyire megbízható? Írják, hogy az európai megjelenés napján kapható náluk árgaranciával, de ez gondolom arra vonatkozik, hogy az ár nem változik a megjelenés napjáig. Bár írják, hogy 12 hónap garancia van rá, meg gyártói jótállás stb. Tudnak egyáltalán olyanra garanciát adni, ami hivatalosan Magyarországon még nem is lesz kapható?
"Tájékoztatjuk a kedves megrendelőinket, hogy a PS4 alapgépet hivatalos magyar forgalmazótól, gyártói jótállással kínáljuk vásárlóink számára! A GameShop továbbá árgaranciát is vállal a termékre és előrendelőink már a megjelenés napján kézhez vehetik megrendelésüket!" -
#486 Ebayen 2 tonna csiricsáré skin lehet venni pár centért.
Gondolom lesz ilyen is, mermérnelenne.
sőt, vannak custom skinprinterlésre ráállt cégek, megtervezed, kinyomtatnak bármit. Csak az nem ötcent. -
#485 Ebből hozzanak jó áron és akkor már boldog leszek:
-
#484 Kár.
Sony is csinálhatna ilyen limitált kiadású konzolokat mint a Microsoft (Gears of War-os Xbox). -
#483 De akkor is ... -
#482 Kár hogy csak fan mockup :) -
#481 Na ez nagyon tetszik. -
#480 -
#479 -
#478 -
TomStorm #477 Lehet ez a koncepció nem 10 évre van/lesz.
Hiszen hatalmas nagy változás(generáció váltás) ezek szerint nem történik,talán még az árán is látszik ami teljesen elfogadható.
Az AA legyen jó akkor már megéri:)
-
#476 Killzone Bundle lenne jó itthon is, abban is ha jól tudom dobozos lesz. -
#475 "Guerilla Games' debut PlayStation 4 launch game, Killzone: Shadow Fall, is "an uber file" of 50GB, according to Sony UK's Fergal Gara."
Ezt mondjuk lemezesen veszem :D -
#474 Na ja. Tény. -
#473 vagy egy uj vasnál amit 10 évre terveznek alapból mehetne mindenen a 1080p/60. -
#472 Én se értem... Multiban legyen 720 / 60, single 1080p / 30. Problem solved, jah, várj ez túl egyszerű és jó megoldás. Ezt nem fogják választani...