121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Van itt olyan "barom" még rajtam kívül, aki 576-ban rendelte elő a gépet? Most beszéltem velük és sajnos nem tudják megmondani, hogy a hazai megjelenéskor át tudom-e venni, vagy hogy jut-e egyáltalán. Kérdem én: mi a büdös picsának rendeltem meg júniusban, ha nem azért, hogy biztosan jusson?!
  • Mr Manson
  • zzeN
    PH-ról:

[url=http://videogamescene.com/ps4-overheating-the-red-line-of-death/]"A Spanyol bemutatón túlmelegedett az egyik kiállított ps4. Az üzenet annyiból állt, hogy a konzol nagyon magas hőmérsékletre melegedett melyet egy piros led csík is jelezett a gépen. A jelen lévők kinyitották a kiállított plexi dobozt és ezen művelet után 2 másodperccel már helyre is állt a rend. Nyugtázták a figyelmeztetést a kijelzőn és ment tovább a játék."[/url]
  • Béka Benő
    A The Last of Us is durva volt minden tekintetben. The Order-1886 már most jöhetne ! De ilyen képet vágok majd, mikor a megjelenik a The Last of Us 2 kizárólag PS4-re !

• n000rbi
    Engem speciel a magyar zászló győzött meg. A magyar psn felhasználók táborát erősítem, holott tisztában vagyok vele, hogy drágább valamivel és ps1-ps2 címek alig vannak az angolhoz képest. Talán számít picit, hogy ha már nálunk is elérhetővé tették a store-t, akkor hányan használják/vásárolnak ténylegesen.
  • n000rbi
    Engem speciel a magyar zászló győzött meg. A magyar psn felhasználók táborát erősítem, holott tisztában vagyok vele, hogy drágább valamivel és ps1-ps2 címek alig vannak az angolhoz képest. Talán számít picit, hogy ha már elérhetővé nálunk is a store-t, akkor hányan használják/vásárolnak ténylegesen.
  • zzeN
    Úgy olvastam, hogy megegyezik mindkét store a ps+ban, csak az angol van 12k-ért a magyar meg 14-ért. Vagy a magyar zászlócska győzött meg?:D
  • Thaddeus
    Én is angolt akartam, de Geronimo meggyőzött, hogy a magyar sokkal jobb.
  • zzeN
    Ki milyen accal használja a PS+-ot? Elő akarok fizetni, az angolt mondják a legjobbnak és legolcsóbbnak.
  • Ulthane
    Arról tud valaki valamit, hogy a PS4 is olyan égetnivalóan szar lesz, mint a PS3 a játékok patchelése, a digitális játékok telepítése (!) szempontjából? Mert ha megmarad ez a mechanizmus, akkor inkább veszek Xboxot.

Nem vagyok hajlandó több gigás frissítéseket letölteni adott játékhoz órákon át, majd szintén akár órákon át várni arra, hogy települjön a játék. Eleve, digitális játékot minek telepíteni, az X360-on sem kell. Pikk-pakk letöltöd, ott van, oszt jó napot, játszhatsz vele.
  • Ulthane
    Én nem értem ezt a nagy hájpot a The Last körül. Végigjátszottam. Jó játék volt, de minden elemében átlagos. Csőjáték, nulla szabadsággal, a végletekig szkriptelt, a sztori sekélyes, a lényeg nem derül ki a végén: mi okozta fertőzést.

Szerintem 2013-ban a juss el A pontból B-be típusú játékok már nem elfogadhatók.

A kislány aranyos, a látványvilág szép (de láttunk már ilyet előtte), a szinkron klassz, a zene is, de a játékmechanika, a küldetések, a sztori, a látszólagos karakterfejlesztés az hagy kívánnivalót maga után.

Azóta is ott áll a polcon, nincs kedvem újból elővenni.
  • Mr Manson
    BF4 - 900p?
  • Mr Manson
    Ennek örülök ... :D
  • Kandurex
    Rám számíthatsz
  • Mr Manson
    BF4-ezni tudjak majd valakikkel :D
  • TDC Geronimo
    Lesz még ND játék PS4re nem is egy... :D

Azoktól bármi jön az instant klasszikus. Last of us-ba meg reménykedj, hátha lesz PS4 remake :)
  • Mr Manson
    The Order: 1886 ami miatt eldölt szinte biztosra. Killzone is üt.

És igen a szivem szakad meg a Last of Us miatt, de nincs PS3 és már nem is lesz.
  • TDC Geronimo
    Nem fogod megbánni a váltást boxról PS-re ezt garantálom. Olyan exek vannak PS-re, amit sajnálok, hogy nem minden ember tapasztal meg. Idei évben PS3on olyan durva felhozatal volt, hogy döbbenet. Köztük van számomra a generáció legjobb darabja a last of us, illetve most vittem végig a Beyondot... Hát maradandó élmény volt ez is az biztos...
  • zzeN
    Mivel a PS+-t tovább lehet vinni PS4-re, ezért gondolom az accountok is mennek vele. Nekem az amcsi accom volt eddig a fő, de lehet váltani kéne a magyarra. Trophy-k jönnek vagy nem?
  • TomStorm
    Ajha egész jó lehet:)
    Köszi az infot!
  • The Protector
    Mint egy bf,autók nélkül,vagyis mehek vannak egyes részeken.

Van több kaszt akik eltérő dolgokkal rendelkeznek.Nagyjából az alap kasztok,de van egy két extra dolog.A sniperral pl felveheted az ellenfél alakját,és sétálgatsz köztük...iszonyat nagy móka.Van enginer aki javít,turreteket épít stb.......Vannak streakek is.Killstreak és behívsz vmi repülőt.Nagy pályák vannak,azon megy a conquest szerűség mint a BF-ben,ezeknek van kisebb verziója,ott megy a Domination meg CTF.Inkább battlefieldhez mintsem COD-hoz hasonlítsd.Nagyon jó móka.Csak ajánlani tudom.
  • TomStorm
    Milyen a Killzone Multiplayer?
    Azoktól akik már multiztak bármelyik részével.
    Nem igazán terveztem FPS játékkal venni az új konzolt de ha jó a multi benne akkor lehet érdekelne a Killzone bundle p..
  • TDC Geronimo
    Konzolokszervíze, gameshop, platinum stb mind mind hivatalos garit adnak. Nem csak itt fogsz azt kapni... Mindenhol, ahol Magyar forrásból lesz dec 13tól, ott lesz rendes gari.
  • Mr Manson
    Ugy értem:
    MS estén: vetten egy X360-at nem "hivtalos" forgalmazótol de itthon magyarországon. Hazajöttem a sorozatszámot regisztráltam.
    Egyszer volt csak problémám, neten lejelentettem másnap jött a futár elviette majd hozta.
  • zzeN
    Azt olvastam, hogy ha pl. Angliából veszed a játékot és gariztatni akarod itt, akkor csak Angliában fogadják el, nálunk nem. Jobb módszernek hangzik mint ami eddig volt, valszeg kevesebbet kell majd várni hogy visszakapjuk.
  • Kandurex
    Ha csak ennyi marad én már akkor is elégedett vagyok
  • Mr Manson
    Sonynál hogy van a garó amugy?
    XBOXról készülök PS4-re de ott a lényeg hogy számla legyen, a honnan nem számított. Regelni kellett neten és ennyi, futár jött vitte hozta.
  • zzeN
    Lista a Sony-tól a hivatalos eladóktól (garancia miatt)

Remélem bővülni fog a lista, anélkül érdekes lesz a gariztatás.

• Mr Manson
  • Mr Manson
  • TDC Geronimo
    Ötöst lottó nyereményből berendeznék én is egy ilyen helyet :D

• gazgoblin
    Engem a két kontroller+kamera szett ára érdekel majd
  • Mr Manson
    Az egy 3. szett.
  • The Protector
    Ahhoz nem 2 kontrollert kne hogy adjanak?Vmi ilyesmit is láttam anno.
  • Mr Manson
    KOnzolvilágnál kint a Killzone Bundle 141ezerért.

Viszont aki eddig előrendelte annak tartják a 125ezres árat. Kérdés 16plusz mégér-e ennyit, vagy lesz valahol ennyiért vagy olcsóbban Killzone.

Most légy okos ...
  • The Protector
    90% ban mindenhol az új megjelenési dátum lesz,de jobb is így mert a granacia stb.... jobb lesz.
  • TomStorm
    Az profi.Lassan akkor előrendelést kell leadnom.
  • vg
    Köszi, ez jó hír.
  • TDC Geronimo
    Hát platinumba már átírták 13ra. Szerintem ez lesz már mindenhol. 29re ugyanis import lenne csak ki tudja milyen garival, 13-ra meg hivatalos Magyar gari lenne rá. Úgyhogy várhatunk +2 hetet.
  • Moby
    Egyébként a válasz:
    igen