121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#671 Lassan megnézhetném a filmjét ha már ennyi gifkontent van belőle
-
#670 Legyen akkor ebből is banderas :D
-
#669 Ide tartozik még, hogy a Killzone ma GOLD lett így az tuti nem csúszik :D -
#668 -
#667 lol
Iszonyat jó videó rendesen kirázott a hideg :D PS4 meg gyönyörű a végén...
Még majdnem 2 hónap :( -
#666 Neogafon már kinyomozták hogy a pizzás doboz tényleg az ami 95-ben volt a cégnek :D -
#665 Hát igen ez a Sony marketing :) *drool :D
-
#664 Én tehetek róla hogy csekmet a NET-ed? Think? -
#663 21. század lassú net? És még ti akartok ps4-et venni? -
#662 Nem szégyenled magad Shaddam, hogy itt kínzod a lassú nettel rendelkezőket? -
heady #661 hangtompiton atmegy a torkolattuz... -
#660 Jó lesz ez! -
#659 -
-
Petike125 #657 Értem, köszi. Akkor valószínűleg inkább a konzolokszervizétől rendelem elő. -
#656 Ha el nem halasztják a Killzone-t is -
#655 Hivatalosan csak az lesz, de pl konzolokszervízébe van még pár, amit a bolt állított össze. -
Petike125 #654 Arról írtak valamit, hogy várható-e a Killzone-os bundle-ön kívül más Launch Bundle is? Vagy csak az lesz? -
#653 Mai Gameinformeres Order 1886 adag -
#652 nem a korszak csengett le, hanem a hype... nem mind1 ;) -
#651 Biztos lesznek csak ezt már nem verik nagy dobra, mivel a 3D korszak már lecsengett. Új AC fogja támogatni. PS Storeba megnézed ott van mellette a 3D. -
#650 Tudtok arról valamit, hogy lesznek-e 3Dben is futtatható játékok? Pl. az AC3 tavaly még tudta, de az UC3, Tintin, a sportjátékok nagy része szintén, Splinterek nagy része, Crysisok, stb. Pl. akár az új AC? Mert nagyon megdobja a hangulatot, ha az jól meg van csinálva. -
#649 Ezt igazán spoilerba rakhattad volna.. -
#648 itt jó, de szvsz otthon kinyírom vele a tabletem -
#647 Mobilosok figyelem. Pár nagyobb méretű, de annál durvább gif :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Moderátor által szerkesztve. -
#646 Új infó számomra, hogy a joyt standby módban is lehet majd tölteni -
#645 Hideg indítás. Úgyis mindig alvó üzemmódba lesz a gép, onnan meg szinte biztos, hogy majdnem instant lesz. -
#644 Az biztos:D
A BILD lemérte mennyi idő alatt bootol be a PS4. 21 másodpercet mértek. PS3 szerintem ennél kevesebb:D -
#643 Üt ott minden még így fos videón keresztül is. Majd otthon a nagy TVn 1080pbe fog igazán :) -
#642 Azért az erdős ködös rész eléggé üt -
#641 Driveclub is késik csodás :/
Killzone SF GTTV videó -
#640 inFamous Second Son
-
vg #639 Bármilyen merevlemezt bele lehet tenni? Akár mondjuk 2TB-ost is? -
#638 "The era of the new generation of consoles breaks from COMPUTER GAMES PICTURE today at: The first Playstation 4 is the editorial ago and tested for heart and kidney immediately. Get ready in the coming hours and days to a flood of news, images and videos. Be there when the editor switches the console from its packaging. Learn what the PS4 is really under the hood when the editor takes the inner workings of DADDELKISTE under the microscope. In all these and much more you get answers soon. The attached live ticker keeps you in the coming days constantly on the cutting edge of things."
-
#637 Új Order 1886 videó GameInformertől -
#636 Jött az első unboxing videó is, németül. -
#635 PS4 HDD csere. Elég egyszerűnek tűnik
-
#634 Steam bigpicture + xbox kontroller :)
/ +tablet :) -
#633 Tablet? :P -
#632 Nincs monitorom.
Se egerem.
Se billentyűzetem.
Van pécém.
Sokkoló? :)