121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#711 Szerintem nem csak ezek számítanak.
Az ex-ek mellett pl. nekem az AC4 és BF4 is fontos. Ezeket már a mostanira nem akarom megvenni, mert nem ugyan az a játék - sajnos. -> Day1 -
#710 Kár ezért, h X only. -
#709 Érdekes ez a megjelenés napján való vásárlás, mert xbox1re megjelenéskor pl. jön ő:
meg a forza, de utóbbiért pl. biztos nem vennék egy ngboxot sem. Viszont PS4re a WD eltolása után (ami ráadásul multi) csak a Killzone jön ami tényleg egyedi, nem multip, de hiába néz ki baromi jól, nem érdekel ez a stílus konzolon. A multikon kívül több exkluzív viszont csak jövőre jön ki. ND és a QD címekről viszont még nem esett szó. -
#708 Érdekes, de az én gépem nem volt 200k.. és mégis szaggatás nélkül futott a C3 magas beállításokon :D Azért nem kell neki annyira durva gép.. -
#707 Arra techdemóra gondolsz, ami azt a minőséget 3* olyan drága PCn hozza, mint a PS4? Értem. Igen erre ájuldozunk. -
#706 Most kajak ezen ájuldoztok? :D Crysis 3 ezt a minőséget kb év elején hozta XD -
#705 Elég kemény -
#704 -
#703 Itt az új. Megnéztem nagy tvn. Hát döbbenet milyen részletek jönnek ki youtubes videóhoz képest és ez még mindig nem az a minőség, amit a konzol fog kinyomatni majd tömörítetlen 1080pbe... -
#702 Link nekem nem jó. -
#701 1080p gamersyde link KZ trailerhez. Értelemszerűen sokkal jobb minőségű, mint a youtubes -
nayrobi #700 A 3. képen nem ez a nő szerepel? -
-
#698 Mára már csak infamous videó hiányzott volna. -
#697 -
#696 lál -
#695 -
Landor #694 na nekem nem jött be, szerintem eladom :D -
#693 Szegény Banderasnak sok a dolga -
#692 Jó hát azt majd ülve kell néznem :D -
#691 Nóti dog is készül valamivel -
#690 Most néztem meg. Állam még keresem. Ez egy istenverte launch cím és hogy néz már ki?! Sony first party <3 -
#689 -
Landor #688 hát a stock supportnak örülnék a legjobban, bár a SONY üzletpolitikáját ismerve (lásd Divx támogatás évekig való tologatása) erre kevés esélyt látok.. :/ -
#687 Nem tudni még, de ha hivatalosan nem vinné, biztos lesz rá program, mint most PS3ra a PS3 media server. -
Landor #686 AZ MKVT VISZI? -
#685 Azért a sony nem microsoft. A 18 éves ps1 arcade stickem is működik ps3-on egy 2 dolláros kínai adapter után -
#684 már érzem is a pénzenergia áramlását
felvisszük a rezgésszámot
3
2
1
és pléjsztéjsön!!44 -
#683 Biztosan! -
#682 Digicenter.hu. Ma is megosztottam egy izét facebookon, tuti szerencsém lesz péntek 13-án -
#681 Működik DS4 PS3-on loál
-
#680 Már régóta lehet KZ bundlet rendelni, hol rendelted te? Cloudnál?:D -
#679 Hol rendelted? Korábban kellett volna! :p -
#678 No leadtam a ps4 preordert :D Remélem ha közben lesz gyilokzóna bundli majd lehet átnyergelni -
#677 Úgyseleszennyimindighazudnak. -
#676 @nick_serio: How long is the campaign?
STH: Killzone Shadow Fall’s campaign should last well over 10 hours for most gamers.
Nem számítottam 6-7 óránál többre, ha tényleg igaz kellemes meglepetés. -
#675 Bérgyilkosok, szigorúan szinkronosan. -
#674 Azért ezt mertem remélni. -
#673 melyik film ez? -
#672 A fürdőkádas rész legepicebb beszólása: "a kurva anyádat":DD
Alapfilm. PONT.