121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Day 1 lesz egy 300 megás system update. Ezzel jön be szinte az összes funkció, amit bejelentettek. Kivéve ez...

"Some features will not be available at launch, such as “suspend/resume mode” which is a feature that keeps the PS4 system in a low power state and promptly takes users back to their game"

Gáz :/

Remélem sokáig nem kell erre várni.
  • TDC Geronimo
  • WhiteStar
    az élet fája?
  • zzeN
    Why Killzone Shadow Fall is almost 40GB (it used to be 290...)
  • vg
    Ez egy jó film! Mondjuk nem igazán értettem a történetet, de attól még jó volt. A vége nagyon szép.
  • zzeN
  • TDC Geronimo
    Whether played from hard disc or Blu-ray, van der Leeuw is particularly proud of how fast and seamlessly the game loads; it's been a pet project for the tech director, who hates how slow modern games have become to operate. Guerrilla has completely eliminated in-game load times after an initial 30 seconds, and removed all logos and splash screens from the game's start-up routine. It may take a while to download Killzone Shadow Fall, but once you have it, the game comes to you very quickly indeed.

"To me, that's still something that fills my heart with joy when I see it. You insert the disc and go straight to menu," he says. "People here worked very hard... We had to ask legal and Dolby, the epilepsy warning stuff, the logos from Havok - we had to negotiate with them that we could put it in the credits and not the title screen... All the rules are built around the previous generation. I'm really happy that we're one of the first ones in, and I hope it's an example that people are going to follow
  • TDC Geronimo
    KZ:SF multi.

• zzeN
    Az a grafika
  • TDC Geronimo

Obama approved :D
  • TDC Geronimo

Ez már már CGI minőség és megjelenésig még hátra van majdnem 1 év... Ez mozgásban még durvább lesz a soft body physics miatt.
  • zzeN
    Mindig így fog világítani? (míg ki nem ég:D)

• Moby
    Az baj, ha nem érted. Nem egy ötödik rókabőrrel kellett volna kijönni. Hanem mondjuk egy the orderrel. 7 év után én valami odabaszós indulást vártam. Hát ez így most egy lapos fingnak sem lett elég.
    Ahogy a ms azzal a eléggé nongémnek kinéző ryse-a tette. De legalább új IP. Még ők sem jöttek a tizennyócadik gírszofszarral.
    Eza driveclub volt az igéret, de randa is volt szegény, és csúszik is, bár gondolom a kettő között ok-okozati összefüggés van.
  • Moby
    És minek vennél addig ps4-et, amíg azokat nem játszottad végig?
    Egyszerre hány játékkal játszol?
  • zzeN
    Nem lesz nehéz felülmúlni az eddigi részeket
  • TomStorm
    Értem köszi.
    Az a helyzet csak ugye, ha veszek PS4-et akkor már nem tehetem meg,hogy addig játékokat vegyek még Ps3-ra.Ha most elkezdek vásárolgatni akkor nem lesz pénz PS4-re,necces:)
  • vg
    Nagyon szép! Alig várom, hogy lássam milyen lesz az új Mass Effect játék ilyen grafikával. Biztos fantasztikus lesz.
  • shaddam
    A kiscsajt csúnyán megkarmolta valami
  • TDC Geronimo
    Majd egyszer talán gaikaival, de inkább az eredetit toljad, mivel cloudon sose lesz olyan minőségű.
  • TomStorm
    TES Online-ig tartsanak ki az új játékok.
    Én nem tudom mit csináljak.Nem rég óta van PS3 konzolom de amióta megvan csak GTA-zok.
    Lassan viszont szeretnék nekiállni,Last of Us,Beyound,RDR,MP3,Uncharted és még sorolhatnám,játékoknak.
    Lehet ezeket majd kapni PS4-re vagy PS3-on kell végigjátszani a régebbi játékokat?
  • TDC Geronimo
  • Mr Manson
    Igy érzem én is :D
  • TDC Geronimo
    Mert valakiknek csak az exek számítanak és PCn tolják többit. Nekünk bőven jó a felhozatal, mert multikat is PSen toljuk majd.
  • Mr Manson
    Nem értem mi a baj a felhozatallal ... indulásnak nekem simán elég a 2-3 játék, sőt sok is. (nem csak az ex-eket nézem)
  • Moby
    De igen baj. El lett bénázva a launch, a játékfelhozatal egy szégyen. Mondjuk ez már szinte hagyomány a konzoloknál.
    Ha a killzone csiszolgatására elég idő volt, akkor erre is elég kellett volna legyen. Mndjuk ez nekem annyit jelent, hogy nálam a launch akkr van, amikor már játékok vannak. Az, hogy a gép kapható végtelenül nemérdekel.
  • TDC Geronimo
    Nem baj az, ha ezeken csiszolgatnak még és nem sietik el launchra szerintem.
  • TDC Geronimo
    anyám borogass.

• zzeN
    Aha.
  • Kongy
    Ez PS4 exkluzív lesz? Mivel Ready At Dawn merem feltételezni :D
  • Moby
    Jól né ki és stílusos. Remélem nem valami bugyutaság-lövölde. Az infémüsz mellett ez a másik játék, ami édiel. Jó lett volna, ha ezek jönnek launchra.
  • Moby
    Felscalelve.
    Bf4 900p(az oszlopszámot meg még nem is tudni, de a ps3-nál is sokszor használnak nem 1:1-es pixel ar-t).
  • shaddam
    A bf4 a meglepő. a többinél kurvára ajánlott is volt
  • zzeN
    AC4, BF4, Cod, Warframe PSN szerint 1080p-be fog futni
  • zzeN
    Olyan day1

• Moby
    Megveszed, letolod, eladod. Ennyi. Nemérten ezt a voksolásosdit. A két platformra összesen van talán 20 órányi tartalom nyitóban.*

*Mínusz forza. Az megdobja erősen a xbone kínálatot az arra fogékonyaknak.
  • a.carkey
    Igazad van. Saját szemszögből néztem a dolgokat, mert nekem még van. Tuti a PS4re voksolnék, most, sok okból, de azért ez a Ryse, vsz hiába lesz baromi rövid, nos, marha jól néz ki, és még a téma is érdekel. :(
  • Mr Manson
    Erre írtam hogy szerintem aki konzolról konzolra vált, annak nem szabad sokat halogatni. Mert pl. BF4 milyen mostani? Egy fos ... AC4 szintén , stb ...

PC oldalról nem tudok mit mondani, nincs már gamer PC-m és nem is lesz soha ...
  • a.carkey
    A NG konzol értelmét kerestem day one esetében ...
  • Mr Manson
    Attól én sem, de ez egy konzolos topik ...
  • a.carkey
    Nem félek én attól, hogy PCre nem fog jól kinézni a BF4 és az AC4.