121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Nem számít, feltéve ha jól értem a kérdésed.
  • Moby
    Semmit nem számit.
    Amúgy 400hz-es tv sincs, ezek ilyen viszonyszámok csupán. Írhatnának 400 kiló krumplit is.
  • zzeN
    Van 400 Hz-es TV?? Ja oké.
  • bacaelit
    Egy hülye kérdés, de vállalom! Konzolnál számít az, hogy 50 Hz tévére van kötve vagy 400 Hz!?? Szebb lesz a 400 Hz tévén a konzol képe, vagy nem? Vagy a Konzol videokártyának a tudása itt számít? Vagy azok Milyen hz-t tudnak! Lehet hülyeségnek hangzik, de ha valaki tudja, hogy igazából mire gondolok, az segítsen! :D

• TDC Geronimo
    1080p 60 fps BF4 PS4 videó
  • TDC Geronimo
    Blacklight retribution, DC universe meg még nem tudom mit hagytam ki.
  • zzeN
    Contrast, Resogun, Warframe ha jól tudom, később DriveClub.
  • vg
    Nem lesz ps4-re ingyenes játék egyenlőre.
  • bacaelit
    Ha nem veszel hozzá játékot akkor csak jóformán dísz lesz!
  • zzeN
    Kapni fogsz 14 napos PS+t, aztán meg kell venned az évest, hogy tudj játszani az ingyenes játékokkal.
  • kabel15
    Sziasztok!

Nagyon úgy néz ki, hogy karácsonyra kerül a polcra egy PS4.
    Viszont felmentem a playstation.hu ra. És elég rosszul érintett, hogy 2013.06 ban volt a legutóbbi hír. Ennyire nem törődnek a magyar oldallal?
    Mivel ez lesz életem első konzolja (illetve volt egy PSP-m pár éve) fogalmam sincs, hogy fog működni ez a "minden hónapban kapsz ingyen játékot" dolog. Azt tudom, hogy xbox360 hoz járt 1 hónap live mikor megvette az ember. De PS4 hez is van hasonló? Szóval megveszem haza hozom regisztrálok, és az abban a hónapban éppen akciós 1-2 ingyenes játékot tolhatom is? Vagy amíg nem veszek hozzá játékot csak dísz lesz a TV mellett?
  • zzeN

"Világraszóló bejelentések'
    2013. november 14-én a Spike TV speciális adással jelentkezik a Playstation 4 amerikai debütálásának alkalmából. Geoff Keighley műsorvezető szerint "epikus este lesz ez" a PlayStation 4 All Access műsorának köszönhetően, hiszen "világpremierek és bejelentések" hangoznak majd el.
    Keighley a kérdésre, miszerint "Lesznek friss PS4 játékok is?" a következőt válaszolta: "Mindenképpen!"

Legjobb embertől ráadásul:
  • Béka Benő
  • shaddam
    Csak tudnám miért magamra ment a reply
  • shaddam
    Annak öltöztek be halloweenkor :D
  • zzeN
    Ilyen videó már volt a Szotyitól is nem?
  • shaddam
    Trololol
  • Landor
    nem ma kezdte a konzolosdit
  • TDC Geronimo
    kb
  • bacaelit
    Jaj tömitek ezeket a videokat xbox1es-t mikor látok? megjelenés napján? xD
  • TDC Geronimo
    DAT magnum :D
  • TDC Geronimo
    Na még egy PS4 BF4

• shaddam
    A sonynak be kellene tolnia valami reklámba. Híres embernek híres, mi meg szakadnánk az utalás miatt.
  • zzeN
    Gondolkodtam pár multi címen (mondjuk BF4 pont PC-n), de kéne hozzá venni majd valami fülest, mert a TV berezonáló hangja nem éppen a legjobb:D
  • TDC Geronimo
    Le! :D

Ezt eldöntöttem PS4re veszem. Évek óta már szinte csak ott játszom és nekem kényelmesebb.
  • zzeN
    Miért nem PC-re veszed mint eddig? Leáldozott?

Banderast meg egész nap elbírnám nézni:D
  • TDC Geronimo
    Napi banderas. Sose fogom megunni :DD

• TDC Geronimo
    Mindenki tolja már :(

Kurva nehéz lesz kivárni ezt a másfél hónapot. Na de holnaptól már hivatalosan is lehet mondani, hogy jövő hónapba jön a PS4! :D
  • TDC Geronimo
    2015 max.
  • shaddam
    Lesz az talán nyár is mire olcsóbb lesz szerintem.
  • Thaddeus
    Hát ez bizony kurvajó na
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ezaz. Van aki kivár 2-3 hónapot. Kérdem én minek? Olcsóbb lesz? Nem. Teljesen felesleges.
  • zzeN

• Moby
    Nemhogy feltétlen, de egyáltalán nem kell.
    Már ha valaki nem akarja.
    Ha meg igen, akkor meg má mé ne vehetné meg? Nincs avval semmi probléma. Aki sokalja az árát, az kivár. Akit az nem zavar, az megveszi induláskor. Megbánni vélhetően az sem fogja, csak drágábban veszi, cserébe előbb használhatja.
  • Ulthane
    Bár játszanod nem lesz mivel...
  • Kongy
    Nyilván a PS4 nem lesz bukás, de nem feltétlen kell 130-ért rögtön megvenni, plusz mellé 20 ezerért a játékokat..
  • Moby
    A vitába a gondolat nulladik percében bele volt hardkódolva a bukás.
  • shaddam
    Mint vita tulaj nem bánom hogy vettem. Sőt lassan a 64 gigás importkártyát fontolgatom annyira nincsenek játékaim :D
  • Kongy
    Nem írnak hülyeséget, majd meglátod :D PS Vitát én startkor vettem, de mennyire megbántam... ! Mondjuk az handheld, de arra még most sincs kb 1 épkézláb játék sem, amiért azt mondanám, hogy kihagyhatatlan.