121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#871 Nem számít, feltéve ha jól értem a kérdésed. -
#870 Semmit nem számit.
Amúgy 400hz-es tv sincs, ezek ilyen viszonyszámok csupán. Írhatnának 400 kiló krumplit is. -
#869 Van 400 Hz-es TV?? Ja oké. -
bacaelit #868 Egy hülye kérdés, de vállalom! Konzolnál számít az, hogy 50 Hz tévére van kötve vagy 400 Hz!?? Szebb lesz a 400 Hz tévén a konzol képe, vagy nem? Vagy a Konzol videokártyának a tudása itt számít? Vagy azok Milyen hz-t tudnak! Lehet hülyeségnek hangzik, de ha valaki tudja, hogy igazából mire gondolok, az segítsen! :D
-
#867 1080p 60 fps BF4 PS4 videó -
#866 Blacklight retribution, DC universe meg még nem tudom mit hagytam ki. -
#865 Contrast, Resogun, Warframe ha jól tudom, később DriveClub. -
vg #864 Nem lesz ps4-re ingyenes játék egyenlőre. -
bacaelit #863 Ha nem veszel hozzá játékot akkor csak jóformán dísz lesz! -
#862 Kapni fogsz 14 napos PS+t, aztán meg kell venned az évest, hogy tudj játszani az ingyenes játékokkal. -
#861 Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy karácsonyra kerül a polcra egy PS4.
Viszont felmentem a playstation.hu ra. És elég rosszul érintett, hogy 2013.06 ban volt a legutóbbi hír. Ennyire nem törődnek a magyar oldallal?
Mivel ez lesz életem első konzolja (illetve volt egy PSP-m pár éve) fogalmam sincs, hogy fog működni ez a "minden hónapban kapsz ingyen játékot" dolog. Azt tudom, hogy xbox360 hoz járt 1 hónap live mikor megvette az ember. De PS4 hez is van hasonló? Szóval megveszem haza hozom regisztrálok, és az abban a hónapban éppen akciós 1-2 ingyenes játékot tolhatom is? Vagy amíg nem veszek hozzá játékot csak dísz lesz a TV mellett? -
"Világraszóló bejelentések'
2013. november 14-én a Spike TV speciális adással jelentkezik a Playstation 4 amerikai debütálásának alkalmából. Geoff Keighley műsorvezető szerint "epikus este lesz ez" a PlayStation 4 All Access műsorának köszönhetően, hiszen "világpremierek és bejelentések" hangoznak majd el.
Keighley a kérdésre, miszerint "Lesznek friss PS4 játékok is?" a következőt válaszolta: "Mindenképpen!"
Legjobb embertől ráadásul:
-
Béka Benő #859 -
#858 Csak tudnám miért magamra ment a reply -
#857 Annak öltöztek be halloweenkor :D -
#856 Ilyen videó már volt a Szotyitól is nem? -
#855 Trololol -
Landor #854 nem ma kezdte a konzolosdit -
#853 kb -
bacaelit #852 Jaj tömitek ezeket a videokat xbox1es-t mikor látok? megjelenés napján? xD -
#851 DAT magnum :D -
#850 Na még egy PS4 BF4
-
#849 A sonynak be kellene tolnia valami reklámba. Híres embernek híres, mi meg szakadnánk az utalás miatt. -
#848 Gondolkodtam pár multi címen (mondjuk BF4 pont PC-n), de kéne hozzá venni majd valami fülest, mert a TV berezonáló hangja nem éppen a legjobb:D -
#847 Le! :D
Ezt eldöntöttem PS4re veszem. Évek óta már szinte csak ott játszom és nekem kényelmesebb. -
#846 Miért nem PC-re veszed mint eddig? Leáldozott?
Banderast meg egész nap elbírnám nézni:D -
#845 Napi banderas. Sose fogom megunni :DD
-
#844 Mindenki tolja már :(
Kurva nehéz lesz kivárni ezt a másfél hónapot. Na de holnaptól már hivatalosan is lehet mondani, hogy jövő hónapba jön a PS4! :D -
#843 2015 max. -
#842 Lesz az talán nyár is mire olcsóbb lesz szerintem. -
Thaddeus #841 Hát ez bizony kurvajó na -
#840 -
#839 Ezaz. Van aki kivár 2-3 hónapot. Kérdem én minek? Olcsóbb lesz? Nem. Teljesen felesleges. -
-
#837 Nemhogy feltétlen, de egyáltalán nem kell.
Már ha valaki nem akarja.
Ha meg igen, akkor meg má mé ne vehetné meg? Nincs avval semmi probléma. Aki sokalja az árát, az kivár. Akit az nem zavar, az megveszi induláskor. Megbánni vélhetően az sem fogja, csak drágábban veszi, cserébe előbb használhatja. -
Ulthane #836 Bár játszanod nem lesz mivel... -
#835 Nyilván a PS4 nem lesz bukás, de nem feltétlen kell 130-ért rögtön megvenni, plusz mellé 20 ezerért a játékokat.. -
#834 A vitába a gondolat nulladik percében bele volt hardkódolva a bukás. -
#833 Mint vita tulaj nem bánom hogy vettem. Sőt lassan a 64 gigás importkártyát fontolgatom annyira nincsenek játékaim :D -
#832 Nem írnak hülyeséget, majd meglátod :D PS Vitát én startkor vettem, de mennyire megbántam... ! Mondjuk az handheld, de arra még most sincs kb 1 épkézláb játék sem, amiért azt mondanám, hogy kihagyhatatlan.