121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
bacaelit #913 Én nem vagyok amcsi :DDDDDDD -
#912 Hát ez nagyonjól hangzik, a probléma ottvan, hogy két valuta az elmúlt néhány évben 1.20 és 1.50 között mindent bejárt, miközben az adók kvázi bebetonozottak. Mintahogy a kisker exchange rate is.
Persze hiszek a mikulástól kezdve a nyúlig mindenben :D -
#911 Egy jó kis RPGt hiányolok Sonytól. Valamelyik belső stúdió mondjuk az SSM akár igazán kidobhatna valami dark fantasy cuccot. -
#910 Hát az egészségügyi példa idehaza elég rossz példa volt! :D -
#909 "Uk and Euro price includes sale taxes..."
Ezért drágább. Ez nem a cégek hibája. Adózni kell, ez van.
De legalább ha megbetegedsz és korházba kerülsz, ellátnak (úgy ahogy). -
#908 Mindenkinél. Applenél, mindenkinél. A $-€- t a nagyvíz 1:1-el váltja. Evvan. -
#907 Tudtommal nem így számolják, hanem vannak valami adók Európában amitől megnő az ára, ezért jön ki a dollár/euró közötti egyenlőség. -
#906 naja :)
Kíváncsi leszek mi lesz ezen a 14i launch eventen bár szerintem nagy bejelentést inkább VGA-ra meg nagyobb rendezvényekre hagyják majd. -
#905 2 éve ideje :D -
#904 No comment. -
#903 Semmi, csak az árkülönbözeten méláztam. -
#902 Igen, mert hivatalosan 400 EUR. Mert a sony szerint (meg a többi seggállat szerint is) 1 USD = 1 EUR -
#901 És ez miért érdekes? -
#900 Köcsög amcsik 12 nap múlva megkapják hihetetlen. Ideje már, hogy elkezdődik a következő gen. -
#899 Ja csak akkor a ps3 nálunk valami 180k volt vagy mennyi, de lehet még annál is több :) -
#898 Most is 600 dollcsi nálunk. -
#895 Basszus tényleg. Az idő megszépíti sz emlékeket :D -
#894 Mármint 600-at akartál mondani? :D -
#893 Mivel a ps4 nyitóára is meglepően alacsony, az első évben szinte biztosan nem lesz pricecut (ps3 nyitóára 500$ volt -
#892 Mi is? -
#891 1 év alatt nem lesz új széria, árcsökkentésre az esély meg szinte 0. -
#890 Ez tök jó. -
#889 én jövő karácsonyra tervezem a vételt mivel pc-re játék miatt költeni már butaság,és igen addig lesznek külső belső változtatások biztosan és igen olcsóbb is lesz :) -
#888 Plusz egy párnak befuccsolt az olvasófeje.
PS4-nél valószínű nem kell ezekkel a problémákkal számolni. Blu-ray nem új technológia, illetve a működési hőmérséklete is alacsonyabb mint a PS3-é volt.
Ott volt az a spanyol incidens is ahol a PS4-et konkrétan egy napig főzték, erre kiírta, hogy meleg és leállt, majd újraindításnál nem volt semmi gond. -
#887 Igen. Az első, 60-as szériaból elég sok ylod-al végezte be a földi pályafutását. Az is tény, hogy kevesebb volt belőlük, mint halott boxból. -
#886 Voltak gondok a PS3 első szériájánál? -
#885 FAP TIME! -
#884 Argentin tv reklám
-
#883 -
Soon! :D -
bacaelit #881 Ja ja értem erre gondoltam. végül is akkor lényegtelen! -
#880 ez mindig is így volt!
-
#879 Lehet vele szórakázni, a fix 30fps-es játékokat szépen kisimítja, de ugye betonfixnek kell lennie annak a 30-nak, másrészt minimum megduplázza az inputlagot. Szóval inkább ne. -
bacaelit #878 pff. marketing :D -
#877 Az nem a hz-ek miatt lehetett, hanem a magasabb kategóriájú panel miatt.
Valódi 200hz-es frissítésű panelek is csak nagyon speciális, és nagyon drága készülékekben van. 100hz az lassan a felső-középkategória, de pl az én lg-met is 400hz-esként árulja az lg, holott a mérések szerint 100hz-tt sem tud, egy kutyaközönséges 50hz-es panel lakja :) -
bacaelit #876 Ja gondolom a lényeg itt van! "Mozgásinterpolácót meg nem használunk játékra"
Köszönöm az infót mégegyszer :D -
bacaelit #875 Ma álltam egy 400 Hz és és egy 50 Hz tévé előtt Mind 2 FullHD. 400 Hz tévét össze se lehetett hasonlítani egy 50 esell! Láttam a különbséget!
Lehet hiszékeny vagyok! Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást! -
#874 Nem, csak hiszékeny ;) -
bacaelit #873 Bocs lehet hülye vagyok!
http://www.geeks.hu/technologiak/090306_igy_mukodik_az_lcd_tevek_100_hz_es_kepfrissitese#
kép frissités. -
#872 Ezek ilyen motion clarity izék. A termékcsaládok egymáshoz képesti viszonyának meghatározásánál túl semmire nem jók. Minél nagyobb a szám annál jobb a mozgásinterpoláció, meg talán a panel, bár az sok esetben összefüggésben sincs vele.
Mozgásinterpolácót meg nem használunk játékra. Szétcseszi az inputlagot.