121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
#952 -
#951 Fúúú kellene valami topiklogó is nem? Banderasos! -
#950 Akkor nem szóltam:D -
#949 shaddam91hun
BF4 meg gyilokzóna (más nem is lesz egy ideig :D ) -
Thaddeus #948 Pedig van, most is fent vagyok az oldalon, viszont valszeg nincs aktiválva vagy ilyesmi, mert még sose volt Playstationom :D -
#947 Nem tudlak felvenni, azt írja hogy nincs ilyen ID. -
Thaddeus #946 Nekem is magyar, nem para. A PS3-nál volt, mert ugye később jött be a cumó, ezért pár ingyen játék lemaradt, de most ez a veszély nem fenyeget. -
#945 Jah, forintba jön a cucc. -
#944 Egyszerűen leellenőrizheted. Felmész ide és belogolsz az accoddal, ha forintba vannak az értékek, akkor Magyar. -
#943 De, meg kellett. -
#942 Nem kellett megadni az utcát, házszámot? -
#941 őőő, az account készítésnél kérte az országot, de máshol nem...valamit kihagytam? -
Thaddeus #940 Megvagytok! -
#939 Magyart csináltál? -
#938 ID-m: Kandurex -
#937 Uncle_zzEN, KZ: SF
Kandurex: Lehet csinálni gépen is PSN accountot ha jól tudom, szerintem csinálj egyet hogy ne ilyenekkel kelljen tökölni launch-kor:D -
#936 Csinálhatsz már most is :) -
#935 Név : Gero
PSN ID : oO_Gero_Oo
Egyelőre KZ meg BF4 lesz PS4en ami multi. -
#934 Még nincs PSN ID -m, az majd csak a gép átvétele napján lesz, ami most dec. 13, +BF4 lesz mellé. -
Thaddeus #933 Na akkor csináltam egy google doksit, írjátok ide a fórumra, vagy nekem privátba, hogy mi a nicketek, a PSN ID-tok, meg a top 3 játék amivel mindig toljátok.
Itt a link, szerkeszteni egyelőre én tudom, aztán majd meglátjuk -
#932 PSN ID ötletet meg támogatom én is. Enyém aláírásba van, de tényleg jó lenne összegyűjteni. -
#931 Ráadásul fps gondok is vannak PS4en, ahogy néztem. Tehetséges banda, hogy ezt a szemetet se tudják normális minőségben futtatni. Látom jó pár helyen lehúzták már a játékot, épp itt volt az ideje, hogy a sajtó nem nyalja a picsájukat. -
#930 +1 -
#929 Mindkettő ronda -
Thaddeus #928 Kellene valami online spreadsheet ahol tudjuk beírkálni az infókat, amit találtam az a gdrive csak ott ugye acc-hoz van kötve... Esetleg valami javaslat? -
#927 CoD Ghost Current-Gen vs Next-Gen -
#926 támogatom -
Thaddeus #925 Na szerintem itt az idő csinálni egy listát (a házigazdának vagy bárkinek) hogy kinek mi az ID-ja és hogy milyen játékai vannak/lesznek. -
#924 not -
#923 Banderasgif?
-
-
bacaelit #921 Nekem ez a game 1 kicsit se tetszik! -
Tömörítetlen videó Killzone-ról a Guerilla Games-től
541 megás multi videó.
-
#919 Egyetértek, remélhetőleg az FF13 volt a mélypont, de amit a versus13ból mutattak (az lesz FF15) az már tetszetősebb ... bár ha már rpg ebben a generációban nekem is jobban bejön inkább a ni no kuni, blue dragon, xenoblade, tales of graces - xillia
(kakukktojásként írom még a sakura wars 5öt, és a dragon quest 4-5-6 remaket illetve most tervezek ismerkedni a shin megami tensei, super robo taisen sorozatokkal, azok valamiért eddig kimaradtak) -
#918 FF7 óta felejtős széria, évről évre egyre gagyibb. -
#917 Nyugati RPG nekem jobban tetszene :) -
#916 Lesz FF15 és kingdom hearts 3, de nem mostanában... -
#915 Kettővel. -
bacaelit #914 ja most esett le! Ott egy héttel előbb mint eu-ban?