121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#996 Benne van a nevedben :) -
#995 Uhh...
Szabad tudni hogy miért kaptál/kaptatok tesztpéldányt? Valamilyen stúdiónál vagy?:) -
#994 -
#993 -
#992 Csak neked:
-
#991 Képet vagy meg se történt!:D -
#990 Naigen, ennyivel előrébb vagyok. De csak fokozza a vágyat, hogy a nappaliban legyen :D -
#989 Óhogyaza... :D
Te legalább a közelébe vagy egynek meg fogtál már DS4et! :D -
#988 Én is teljesen kivagyok már :) Reggelente megyek a teszterszobába és simogatom a teszt kiteket :D -
#987 Kis hype videó még feb 20ról. Bár már ígyis az egekben van nálam, nehéz már tovább fokozni :D
-
#986 -
#985 Ez a DriveClub már olyan, mint a bor: idővel egyre csak jobb lesz :) -
#984 -
#983 http://www.sonyentertainmentnetwork.com/
A jobb felső sarokban: Manage Account-ra klikkelni. -
#982 Nekem is már volt régről PS3-as accom.
Ha még nincs PS cuccod az sem baj, mert a Sony Entertaiment Network oldalán tudsz regisztrálni. -
#981 Nincs "ps4-re". Egy PSN van. Itt mindenki a ps3-on/vitán használt psn id-jét viszi tovább ps4-re is. Legalábbis én így cselekszem :)
De regisztrálni szerintem még webről is lehet. -
vg #980 Nekem még nincs PSN. Ti hogy csináltok ps4-re már most? -
#979 PSN ID: Janey_HUN.
Killzone bundle berendelve, csak már jönne! :) -
#978 Ha nem a dorito pápa tartaná lehet felkelnék. De azért a marháért nem kelek ki az ágyból és kapcsolom be a gépet. -
#977 Felvettem én is mindenkit, akit tudtam. -
#976 Minden munkanap fél 5-kor kelek, nem lesz gond. -
#975 Itteni idő szerint 15én reggel 5kor lesz a PS4 all access műsor GTTVn az exkluzív premierekkel meg launch partyval. Ki kel fel rajtam kívül? :D -
#974 Bele se férne ebbe a dobozba... :D -
#973 Én má' official felesküdtem :)
-
#972 Egy xbox one tápot megnéznék mellette :D Hogy lesokkolt amikor megláttam az x360 tápját, meg a drótot ami olyan vastag hogy vonatot lehetne vele vontatni -
Milyen vékony a doboz... Istenem de közel már :D -
vg #970 Reméljük valóban úgy is lesz. -
#969 Listát elnézve, lesz kivel BF4 -ezni -
nayrobi #968 Engem is jelölhettek, killzone, driveclub és nfs biztos, hogy lesz a polcomon.
psn id: nayrobi11 -
#967 Kösz szépen! -
Thaddeus #966 Megvan tesa ;) -
#965 n000rbY?? Korrekciót kérek:D Moby után a kezedben maradt az "y" :D
Ja és a Killzone: SF-et írd be légyszi a táblázatba (bár nem vagyok nagy multY-s) -
Thaddeus #964 Megvan mindenki, viszont egyelőre csak a launchkor elérhető címeket írom bele, amint megjelenik egy játék, akkor beírom azt is (Driveclub pl). -
#963 Killzone Shadow Fall Multi -
#962 Ugyanez.
.
Webről nem tudom elfogadni a felkérést(?). A ps3-at meg már eladtam. -
#961 Ja elfelejtettem: Killzone, BF4, Driveclub tuti. -
-
#959 n000rbihun -
#958 moby-30 -
#957 Akit tudtam bejelöltem (1-2 név vitán is megizzasztott :D) Viszont a társaság nagy részére azt írja hogy nincs ilyen id :(