121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1036 Nagyon hasonlít a PS3 Slimre ez a felépítés. -
#1035 PS4 stream
Jelenleg KZ megy, de franciául pofáznak. -
#1034 Na még egy kis informatív videó mára
Bannert meg tényleg valaki berakhatna már. -
#1033 Óriási poén volt. Köszönjük :D -
bacaelit #1032 ez az új Iphone? :DDDD -
#1031 addig hergeltek ezekkel a videókkal hogy nem fogom kibírni jövő karácsonyig és beleugrok egybe akár részletre is :D -
#1030 -
#1029 Nagyobba: DAT engineering
-
#1028 transzformörsz: robocindizgájz! -
#1027 -
#1026 Na akkor egy aktuális gif :DD
-
#1025 -
#1024 DAT sony engineering. Látszik értenek a HWhez :) -
Thaddeus #1023 Lenyűgöző, hogy semmi kiálló, magasabb alkatrész nincs az alaplapon, full lapos az egész. -
videó is van :) -
Thaddeus #1021 darabjaira robbantott ps4 -
#1020 Ez csak egy kis pózer.
Ott hátul az a feka kis sneci! Az úgy vigyorog, hogy kettő má tuti bent figyel a kocsi hátuljában :) -
#1019 Fogsz te még szenvedni az elkövetkező időkben:D
Amúgy Banderas-nak igazán adhatnának így utólag egy Oscart ezért a jelenetért:D -
#1018 ne csináljátok ezt velem.... :D -
#1017 Makker
-
#1016 Ja olyan is van? :) Akkor pardon. -
#1015 Igen, két KZ bundle van, annak, amit Te mondasz nem tudom mi a hivatalos neve :) (egyébként a kamera meg kontroller sem akkora, hogy indokolja a nagyobb dobozt - nem kinekt ez:D) -
Thaddeus #1014 Én a sima killzone bundlere gondoltam, amihez csak a game jár, semmi extra. -
#1013 Meg egy kamerával. Meg egy kontrollerrel. -
Thaddeus #1012 -
#1011 A dobozképek alapján nem tűnik nagyobbnak. (miért is lenne, csak egy játékkal van benne több) -
Thaddeus #1010 Átvételnél:
-
Thaddeus #1009
Kíváncsi vagyok, hogy a KZ-s bundle nagyobb-e. -
#1008 Teljesen más rendszer lesz. A patchek automatikusan letöltődnek majd akár kikapcsolt géppel is. Telepíteni elvileg nem kell játékot, letöltődés közben már játszhatsz. -
Ulthane #1007 Ha valóban a közelében vagy egy gépnek, akkor kérlek áruld már el, hogy
* a játékok letöltése/patchelése ugyanolyan ratyadék szar lesz, mint a PS3-nál?
* kell-e telepíteni a digitális játékokat, mint PS3-on?
* egy patch itt is több giga lesz, ellentétben mondjuk az Xbox 360 max. 59 megás frissítéseivel?
Ha igen, bye-bye PS4! -
#1006 >Halkabb a ps3-nál, és jó meleget köp hátul.
De gondolom nem futtattok rajta semmi komolyat. Itt majd inkább az lesz érdekes, hogy miként viselkedik egy killzone alatt. -
#1005 Halkabb a ps3-nál, és jó meleget köp hátul. Oldalról a középsó csíkokon szívja a levegőt. Az ui amennyit nézegettem gondolkodás nélkül ugrik mindenhol. A ledcsík bármilyen színt tud, szerintem állítható fejlesztők által is. Fehérnek már láttam pl. -
#1004 :D
Mondanám valamit a gépről? Halk, nem melegszik, gyors az UI stb. A kéken és piroson kívül más hogy is világít a LED? -
#1003 Ezzel banderas.gif hullámot fogsz indítani :) -
#1002 -
#1001 Ez a gif... :D -
#1000 És tudja és tudja és tudja! :D -
#999 Gyönyörű, legyen már dec. 13. :) -
#998 -
#997 ZEN pinball, valahogy éreztem:D