121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1516 +1 -
#1515 Gémernek tartom magam, nem a meccs közben fantázia focizó, közben néger haverral skypeoló selejtnek. Ja meg:
-
#1514 :(
Attól még nyomhatja! :D -
SlickAdam #1513 aaaaaa, jaccani akartaaam... :( -
SlickAdam #1512 semmi offenziva, szoval ha ugy erezned, elore is elnezest:
hacsak nem a pinceben, vagy egy kö alatt eltel eddig (igy szoktak mondani, ugye? :D) internet nelkul, akkor csipobol meg kene tudnod valaszolni ezt a kerdest.
jatsszunk olyat, hogy tippelsz / elmondod a te "valamidet", mi pedig bolintunk, vagy megrazzuk a hulye fejunket! no? :D -
#1511 Jobb HW, alacsonyabb ár (bár én nem emiatt választom), jobb exkluzívok (ez szubjektív), meg a Sony egész hozzáállása a játékosokkal szemben. MS nyomott jó pár 180at E3as fogadtatás óta, de ettől függetlenül kimutatták a foguk fehérjét. Cakumpakk ezerszer szimpatikusabb a Sony hozzáállása a dolgokhoz és az, ahogy ezt a generációt kezdik. -
#1510 Srácok, azt szeretném kérdezni, hogy... Miért pont Ps4 és nem Xbox One? Mi miatt tettétek le a voksotokat a PS4 mellett? Köszi a segítséget, kíváncsi vagyok! ;) Jelenleg XBOX 360-m van, ám most én is valami miatt Ps4 vételén gondolkozom, de még nem tudom pontosan... :) -
#1509 VGX dec 7
Szerintem borítékolható, hogy ott lesz a gameplay premier új UCvel egyetemben. -
#1508 Az orderből de várok már valami videót -
25 nap még :( -
#1506 Az ilyenek basszák szét az újonnan épített vasútállomásokat, vadi új buszmegállókat itthon, ahelyett, hogy öngyilkosok lennének ... -
#1505 Elégethetne inkább 399 dollárt, igaz abból nem lenne nézettség -
#1504 Egy újabb futóbolond:
-
#1503 sima microsUSB nem a csati? -
#1502 reméljük jó lesz hozzá az usb hosszabbító... :D -
#1501 Úgy olvastam hogy 2 méter a kábel. -
#1500 "FWIW: I timed my controller battery life from a full charge.
It lasted for 10 hours and 30 minutes of gaming."
Annyira nem rossz. 2 óra a fullra töltés asszem. Már csak abban bízom, hogy a töltőkábel elég hosszú lesz, hogy netán lehessen használni játék közben is. -
#1499 Na még egy utolsó
-
#1498 Putting PS4's million sales in a perspective -
#1497 -
#1496 Tyű pedig ezekszerint pont olyan, mint a mindennapjaid! -
#1495 Majd gyere vissza ha megtanultad a leckéd. Holnap kikérdezem -
Ulthane #1494 A Killzone 3-at bírtam vagy egy fél órán át játszani, s számomra olyan ratyadék volt, hogy eladtam. Elismerem, hogy ez a Shadow Fall nagyon jól néz ki, de szerintem itt ki is merül minden érdem. A tesztekben ez vissza is köszönt szépen. -
#1493 Nem kerek a feje, prevgen, preorder cancelled. -
#1492 Na még 2 azt befejeztem, mert mobilosok megint leszedik a fejem :p
-
Fap material :D -
#1490 Enyhe BF4 érzés fogott el a videó nézése közben... Majdnem elaludtam. -
#1489 6,5 perc tömény semmi.Hangulatot nagyítóval se látok ebben! -
#1488 inFamousSS -
#1487 Wáá, ez KZ hangulat nem semmi! -
#1486 Ezért is jó a konkurencia. Sony a PS2es uralom idején teljesen elkényelmesedett. Ennek meg is lett az eredménye. PS3 meg a 600as árcédula személyében. Viszont le a kalappal előttük, hogy tanultak minden hibából és igyekeztek mindent maradéktalanul helyrerakni, ami igencsak sikerült. Most a PR is toppon van, a gép is. Nem csoda, hogy a játékosok imádják. -
#1485 EU launchot el se merem képzelni :D -
#1484 És tegyük hozzá, hogy egy olyan régióban, ahol eddig az Xboxnak teljhatalma volt. -
#1483 Brutális eladási adatok. Soha ennyi nem fogyott még. Csak egy kis viszonyítás....
At launch, PS3 sold 0.19M in 2 weeks in the US.
It took them about 50 days to ship 1 million units in NA
Wii sold 1.25M in the first 42 days in NA
Xbox 360 sold 0.9M units in the first 39 days in NA -
#1482 1:30:D -
#1481 -
#1480 Atyaúristen...
-
#1479 -
#1478 milyen beteg állatok vannak:
-
#1477 Akkor van egy fasza hírem :D