121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • miezviz
    valaki összefoglalja magyarul?
    remélem nincs gáz
  • Kandurex
    Ez most valami kamu vagy hivatalos?
  • TDC Geronimo
    Last Thursday night, Sony Computer Entertainment Canada VP and GM Steve Turvey was in Toronto to officially sell the first PlayStation 4 in Canada. As he told GamesIndustry International, it was just the first of many that night.

"The launch was a huge success by any standard of measurement. It was by far the largest launch in gaming history in Canada, and we were really thrilled by the execution, but mostly the response by PlayStation fans and
    "We launched more units than we have ever in any console launch across any platform at any time, and by far the most," Hervey said. "Three times, four times as much as we've done historically, and still demand seems to be unsated."
    Outside of a few reserved consoles that had yet to be picked up, Turvey said PS4s were completely sold through in Canada. And while the executive would love to see that demand continue to exceed the supply for a long time to come, Turvey said Sony Canada is working to make sure there are more systems hitting shelves on a weekly basis.

"We have a nice healthy supply of inventory that we'll continue to flow into the marketplace, and we hope that demand continues," Turvey said.
  • Kongy
    Irigység detektorom kiakadt
  • Tatyla
    ajándék utalvány,amit a cégtöl kapok év végén ahol dolgozok :D
  • Prof William
    Milyen utalvánnyal lehet PS4-et venni?
  • greyfox
    Első kép nagyon szép, de a második már nem sikerült olyan jól :)
  • n000rbi
    Egyébként kíváncsi lennék, hogy az usákok mennyiért kapják ezt a bónuszkontrolleres pakkot.
  • Tatyla
    végül is a cél az hogy utalványra vegyem ha nem most akkor majd januárban:D
  • TDC Geronimo
    és hogy vigyorog :DD
  • shaddam
    Fószernak elvitte a farost házát a huzat, de a ps4 túlélte
  • TDC Geronimo
    Knackről olvasgattam neogafon. Szinte mindenkinek tetszik kivétel nélkül. Ennyit ér a fostaliga pontozásos rendszer meg az egész gémer média cakumpakk. Nem tudom mondjuk ki az, aki ezek alapján vásárol meg dönt, de az meg is érdemli.

Más... Napi KZ

• SlickAdam
    hat ezaz, 2K miatt hagytak fel korabban a sorozattal. nem tudom miben remenykedtek ezuttal.
  • TDC Geronimo
    Úgy néz ki, mint egy PS3as játék. Mondom is vissza PS4 előrendelésem, mert csak ennyire képes ez a gép ugye :(
  • TDC Geronimo
    lol

hát azon látszott is főleg 2k14hez képest, hogy mekkora trágya.
  • SlickAdam
    NBA Live 14 IGN teszt:
    "NBA Live 14 sinks lower than I ever thought this once-proud series could go. Making the totally fair comparison to NBA 2K14 would be like LeBron James playing a pickup game against an arthritic giraffe."
  • Moby
    Én inkább gyakorlom. 24 nap alatt tökélyre fejlesztem. Mondjuk nekifutásból jobb arcélre már most is elég jól megy. Dec 13-ra felszántom az egész konzolboltot!
  • n000rbi
    Közben figyelmesebben elolvastam és leesett :)
  • shaddam
    Legobb lesz ha mindenki visszamondja az előrendelését
  • n000rbi
    Még mindig nincs pontos adat az órajelről?
  • SlickAdam
    lehet nem volt egyertelmu az idezet: x1-os orajel noveles mar regi hir/teny, ez most a ps4-rol szol. csak meg kell meg erositeniuk.
  • Moby
    Pofára fogsz esni. Megmondták a kanadaiak.
  • SlickAdam
    "Microsoft had up clocked the Xbox One’s CPU to 1.75Ghz, and so we assumed the X1 had the CPU advantage – but if these recent rumors (1.8 Ghz) prove to be correct, the PS4 will have the X1 beat."
  • Prof William
    A PS3 is körülbelül 3 éve volt a piacon amikor beruháztam rá. Ennél is várok majd 1-2 évet. Azalatt már több olyan játék jön majd ki rá amiért érdemes lesz megvenni.
  • Tatyla
    MM újság ma jött benne van hogy elő lehet rendelni tőlük is,nekem ez kapóra jött mert ajándékutalványból meglesz akkor :D
  • SlickAdam
    ugy latszik AsszasszinoGridoBlekkFEG tenyleg megjelenik mar a heten mindket nextgen masinara. most jott a mail, hogy feladtak a peldanyomat.

HATHOVADUGJAM-E??? popomba?
  • Moby
    Az összes olyan poszt, amiben megjelenik az ár, ugyanarról szól. Szó nincs játékokról, meg codról, meg bármiről.
  • deep
    Gratulálok hozzá, hogy egy multiplatform (köztudottan közepes, de inkább szar) játék alapján vonsz le következtetéseket!
  • shaddam
    Az ismerősöd ugye nem a rasszizmus elől kimenekült értelmiségi? Cod és a nextgen? :DDDDD
  • TDC Geronimo
    KZvel, ACvel meg BF4 multival én hónapokra elleszek, ettől függetlenül köszönöm az aggódást.

CoDot hazavitte és csalódott, hogy ezt tudja nextgen?! na nebassz :DDD

• SlickAdam
  • Moby
    >Én ezt az érzést szeretném elkerülni...

Ehhez kurvára felesleges volt telifosni karakterrel a topikot :D
  • Ulthane
    24 nap van hátra addig, hogy jó nagy pofára esés legyen az új konzolod. :) Mert játszhatsz majd középszerű illetve ratyadék játékokkal, de leginkább semmivel, ugyanis a felhozatal siralmas, de leginkább nincs (gyanez igaz mellesleg az X1-re is, mintha összebeszélt volna a két gyártó).

Istenuccse meg akartam venni a konzolt megjelenéskor, de amikor törölték a Watch Dogst, a Drive Clubot, akkor rájöttem, hogy álnextgen játékokkal játszani paraszthajszálnyian szebb grafika miatt nem éri meg a 130 ezer forintot. 130 ezret fizetnék egy hatalmas csalódásért.

Beszéltem egy ismerősömmel, Kanadában lakik. Első nap megvette a PS4-et, örömmel vitte haza, hogy a COD: Ghost-ot upgradelje PS4-en. S azt mondta, akkora csalódás volt neki az egész konzol, amekkorára nem számított. Kicsi is, olyan kicsit gsgyinak is néz ki a PS3-hoz képest, a kontrollere ugyan jobb, de a játék, hogy ezt tudja a nextgen, hatalmas csalódás volt neki.

Én ezt az érzést szeretném elkerülni, s kizárt, hogy jövő tavaszig megvegyem a konzolt. Akkor jön a Thief, a DriveClub, A WD stb.
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    10 :P

... :P ???
  • TDC Geronimo
    24 nap :(
  • LoSA
    Köszi
  • miezviz
    +1
  • shaddam
    Gémernek tartom magam, nem a meccs közben fantázia focizó, közben néger haverral skypeoló selejtnek. Ja meg:
  • TDC Geronimo
    :(

Attól még nyomhatja! :D