121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1593 Reméljük a legjobbakat :) Még 22 nap... -
SlickAdam #1592 vagy forditva :D
nem az orszag donti el, hanem a veletlen. vagy tenyleg egesz EU japan-t kap. vagy a twitteren premium teszteloi gepeket fotoztak, a halando meg kapja a csajnizt.:D -
#1591 :O
Beszarok, ha Adamnak made in Japan jut Dojcslandba, nekünk meg kínai Magyarországra. :) -
SlickAdam #1590 1 ev. mint ps3-ra, xbox 360-ra, vita-ra, ... -
#1589 EUba 2 éves gari van ugye állítólag ezért is jön minőségibb konzol ide :D -
#1588 Ja úgy néz ki ide a minőséget hozzák :D
While PlayStation 4 has launched in North America, it won’t be available in Europe until 29th November. A lot of issues, that were reported on PlayStation 4, emerged from hardware manufactured in a particular factory in China. It seems like Europe is getting an entirely different batch of PlayStation 4 that is “Made in Japan”.
These pictures of the European PlayStation 4 boxes and the actual console hardware are now available on twitter and on different sites. It clearly shows “Made in Japan” written on the hardware and the actual box. If that is the case, then we can likely assume that this new hardware will be of superior quality than the one manufactured in “Hangfujin Yantai” factory in China. -
SlickAdam #1587 fuuuuuuuu, ennek NAGYON orulnek. -
#1586 Ahogy nézem euban 0,4% hiba se lesz
-
SlickAdam #1585 meg majusban elorendeltem -
#1584 Az baj...Te is németben veszed? Megrendelted valahol, vagy bemész a legközelebbi boltba? -
SlickAdam #1583 nemetorszagban egyelore nem lesz kaphato a Killzone+kamera+kontroller+ps4 pakk. legalabbis amazon szerint nem. kulonben azt vennem. -
#1582 Remélem Dortmundba elég PS4-t hoznak, hogy jövőhéten megtudjam venni :) Dec 4-én meg már viszem is haza az új gépet :))
Érdemes 100€ többet fizetni a kamera + kontroller + játék-ért szerintetek?
Gondolom a kamera meg a contorrel ára nem fog olyan hamar csökkenni. -
SlickAdam #1581 vótmánemeccer! -
#1580 viszont nem golyóálló...
-
#1579 Gamespotos srác PS4 first impression videója. 60 FPSes klippekkel. Itt lehet látni milyen "smooth" az új UI :)
Istenem nem bírok már várni :D
-
#1578 Nem lesz nem kell aggódni :) -
SlickAdam #1577 ja, csak idom keves.:(
mindenesetre orulnek ha kicsit tamogatnatok es imadkoznatok a peldanyomert, nehogy gond legyen! cserebe termeszetesen en is kuldenek par imat a decemberben erkezo magyar masinakert. -
#1576 akkor takarodj dead rising 3-azni.. :DD Minden részét imádtam eddig is annyira semmitmondó ratyi széria az. :D -
#1575 óvazze tényleg neked már 29én lesz hogyaza!!4 :D -
Tyrant01 #1574 Ezzel így vagyok én is.
Semmi érttelmes PS4-re
Marad az XONE -
#1573 Igen. -
SlickAdam #1572 stabil frem maradt? -
#1571 AC4 is marha jól néz ki 1080p+AA patch után
-
#1570 Napi KZ
-
Foltozgassák csak dec. 13-ig serényen. -
#1568 Kint vanik az 1.51-es patch -
SlickAdam #1567 belefingott a nextgen az arcombaaaaaa. csak a gep is mukodjon rendesen jovoheten!
-
Evoluti0N #1566 Kiegészítés: Egy játékot nem tudnék mondani se 360-ra, se ONE-ra, ami érdekelne. -
Evoluti0N #1565 Az a bizonyos kutyalábnyom miatt. Szvsz a 7. generáció legjobb exkluzívja PS3-ra jöttek ki. Szóval mivel a fejlesztőcsapatok maradtak a 4-nél, így ismét Sonynál számíthatunk a legjobb játékokra. Többek között kutyakábnyoméktól is. -
#1564 Az igaz hogy a nextgen Fifán nem lesz magyar nyelv? -
#1563 Amik majd fent lesznek a felhőbe, azokat be kell tenni a PS4-be (hiába 3-as játék) és úgy fog futni. (legutóbb ezt az infót kaptam) -
#1562 Azokat nem, mivel teljesen más architektúra. -
AntiHero 2010 #1561 Na de a lemezes játékokkal mi lesz? -
#1560 PlayStation 3 játékokat a Gaikai felhő-alapú "áruházában" érhetjük el PS4 konzolunkról.
Ez gondolom valami fizetős cucc lesz de annyira nem vágom, hogy működik majd. -
AntiHero 2010 #1559 A PS4 lehátsza a ps3-as játékokat? -
#1558 Fifárol mit gondoltok? érdemes lesz beruházni rá?
Valaki venni fogja? -
#1557 DTS, Inc. announced with a press release that PS4 owners have something extra to look forward to from their new console in terms of audio fidelity, as the PS4 is the very first consumer electronics device in the world to include the new and shiny DTS-HD Master Audio|7.1 decoder.
The new decoder allows the delivery of 7.1 audio data at the enormous bit rate of 512 Kb per seconds, which basically means that streamed audio will be as near as possible to lossless, provided that the user has a high-bandwidth internet connection.
Nem tudom kit érint itt :) -
SlickAdam #1556 oda vanik irva: rumor -
Prof William #1555 Azt mi is szoktunk de mi inkább csak kajára. -
#1554 gáz?
A lényeg, hogy legjobb konzol launch volt az eddigiek közül :)