121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
darkmore #1633 Hát igen, predátornak lenni még mindig cool! :) -
#1632 hőkamerás teszt -
#1631 Nem -
#1630 Egy olyan kérdésem lenne,olvastam,hogy billentyüzetet,egeret fogja támogatni,kérdésem az,hogy battlefiled 4-et tervezem megvenni,csak nem tudom hogy ps-re,vagy pc-re vagyem.egérrel az igazi,lehet konzolon majd bill,egérrel nyomni kontroller helyett? -
#1629 -
Evoluti0N #1628 A Battlefield sorozat single részét nem nehéz alázni. Attól függetlenül, ha valami szar és annál valami jobb, attól még az a jobb dolog is lehet simán szar. -
#1627 Nem szoktam multizni,de Bad Company óta veszem őket mert kurvajó a multi hangulata.Igaz mérhetelenül keveset játszok mivel nem szeretek multizni,de az a pár perc is jóféle! -
heady #1626 Mert a BF4 multiban "hyperüberistencsászár".
Singleban a legnagyobb fos. Ezerszer inkabb egy CoD sp. A Black Ops-on kivul az osszesnek jatszottam az sp kampanyaval, es aki azt mondja, hogy a BF-nek (3-4) jobb, az hazudik vagy fanboy. Imadom a BF-et, de ez vitathatatlan. -
#1625 Szerintem:
A Cod kb soha nem a grafikáról szólt
A fikaömleny ellenére amit kap hiába olyan amilyen singleplayer messze alázza a csillivilli hyperüberistencsászárnak beajnározott BF4-et. -
Petike125 #1624 Nagyszerű, köszi! -
#1623 Pár napja volt szó kanadai rokonokról meg a codról :D Elhiszem hogy csalódás a ps4 egy ilyen förtelemmel demózva
-
#1622 angol megy magyar store azonos lesz úgyhogy sok értelme nincsen mindkettőt megvenni. Amúgy meg a gépeden elég 1 PS+ acc és úgy bármelyik accodon tudsz játszani PS+ játékokkal meg multival azon a gépen. -
#1621 külön kell mindkettőre mivel külön accountról is van szó. -
Petike125 #1620 Hogy fog működni a PS Plus? Ha van egy magyar és egy angol accountom, akkor külön meg kell venni a magyarhoz és külön az angolhoz?
A boltban ugyan azt a megvásárolt ps plus kódot írhatom be a magyar storeon vagy az angolon? -
#1619 Nextgen fül :D A vektai cseresznyefákról nincs kép? -
#1618 -
Jövő héten jön csak bár nekünk még mindegy :( -
SlickAdam #1616 Xboner-t annyira nem vartak errefele, ugy latszik. Nemet csavoka irta GAF-on, hogy siman bement ma MM-ba nyitas utan 1-2 oraval es siman megvette a Day One masinat. EA jatekokat (Fifa kivetelevel) fel aron adtak, ez mondjuk jo deal.
node PS4 a mi istenunk, remenykedjunk h nem csak a premium orszagok kapnak dzsapan termeket. -
#1615 Miért nem csinál egy usa accot az okos? -
#1614 Norvég srácnak már megvan a PS4. További jó hír, hogy a korábbi Japános hír úgy néz ki igaz.
"Yes, Norway. It says Japan on both the console and the box. I've had zero problems with the console thus far. Everything has been butter smooth. I'm now just waiting for my games and for the store to become available." -
Prof William #1613 Beépített lemez megsemmisítő? :) -
#1612 Nekem a 7 és fél éves Xbox 360-am szebb hangot ad :D -
Juhasz82 #1611 Így kerregett a annó a Ps2-m is 3 év használat után :D -
#1610 Nemrossz :D
-
#1609 NBA2k14 -
#1608 Szuper, köszönöm :)
Még egy olyan kérdésem lenne, mert erről nem leltem sehol semmit, hogy wifi 5ghz supportról van valami infó? -
SlickAdam #1607 (ps4-en) kell az online multiplayerhez.
amugy: havonta ingyen jatekok ps3, ps4 es vita-ra, amikhez az elofizetes ideje alatt van hozzaferesed (ha kesobb . kis kihagyassal - reaktivalod, megmaradnak a cuccok) -
#1606 Nah, beáltam én is a sorba, hosszú vacilálás után riasztottam konzolvilágban ügyködő barátomat, hogy egy ps4-re akkor lecsapnék majd :D
Még sosem volt konzolomezelött, de valamiért ez meggyőzött, a microsoft viszont egyáltalán nem.
Remélem, nem fogok benne csalatkozni :)
Ebbe a psn plus-ba gondolom megéri beruházni, milyen előnyökre teszek szert vele? -
#1605 Ne is mond, egyszer tapasztaltam is :( -
#1604 "Anno mikor kijött a box,"
ismerős?? :) -
Evoluti0N #1603 És még tudom még mi? :D Az exkluzív fejlesztőcsapatok. A legjobb exkluzív játékok PS3-ra voltak a 7. generációban. Most csak gondolj bele, hogy PS4-re is megint a legjobb exkluzívokra számíthatunk majd (nem a kezdőjátékokra gondoltam ofkorsz ) és emellett még a nem exkluzív játékok is jobbak és szebbek lesznek PS4-en. Hát ez gyönyörű lesz. -
#1602 Számomra egy olyan mondat fogalmazódott meg hogy:
A ps lesz most az új xbox.
Ezalatt azt értem h most a ps4-en lesz minden szebb,első körben erre a gépre alapoznak.
Régebben mindig a ps3 szopott pár dologban,homályos grafika meg gyengébb textúrák.Az utóbbi 3évben ez folyamatosan megfordult.A ps4 most sokkal nagyobb rivaldafényt fog kapni,köszönhetően a kíváló hozáállásnak és az odaadó közösségnek,fejlesztpknek.Az meg h pár gép összeszarja magát,az benne van a pakliba,lehetett rá számítani,ebből még nem kell levonni messzemenő következtetést.Anno mikor kijött a box,a faluban mindenki azt vett aki szereti a konzolokat.Mind össze is szarta magát.Én meg az egyetlen ps3-as lettem:) -
#1601 Szerinted azért kérdeztem,mert tudtam hogy csak Amerikában kapható?Vagy mindenki a netet böngészi beremegve?? Kedves Kongy,köszönöm a segitséged! -
#1600 Spanyolország szerinted az USA részét képezi? Vagy melyik kontinensen van szerinted? -
#1599 Spanyolországba kint van már a playstation 4? -
#1598 Én már apk-val feltettem amikor kijött az amcsiknak. Chateltem haverral aki ps3-on volt, egyenlőre ps4 nélkül másra nem jó -
#1597 Holnap jön elvileg telefonokra a hivatalos Playstation app PS4hez. Lehet majd rajta üzenetet küldeni PS4re, hangüzenetet is, látni barátok activity feedjét, storet böngészni, PS4et távolról bekapcsolni és letölteni rá meg second screen cuccokat is használni rajta. -
#1596 A durva az, hogy EU launch még csak most jön. Mi lesz itt jövő héten :D -
#1595 2.3 millió?! atyaég :D
Meg is érdemlik a hozzáállásuk miatt ezt a sok figyelmet meg eladást és ahogy olvasom a júzerikszperienszt az emberek nagy többsége imádja a gépet
-
#1594 GameStop Corp. (GME), the largest specialty retailer of video games, said its initial allocation of Sony Corp. (6758) PlayStation 4 consoles sold out and that 2.3 million customers are waiting for the devices.
link
Remélem egyáltalán jut ide decemberben