121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #1754 "Aki amit dolgozik,abban tud segíteni" != "kilopják raktárból" -
#1753 VAn raktáros ismerősötök?
Ismeritek a dolgot nem?Aki amit dolgozik,abban tud segíteni.Barátnőm boltos,ő olcsóbban vásárol,és hazahozhat dolgokat amik hamarosan lejárnak.Én a Vidámparkban dolgoztam,bevihettem embereket ingyen stb.....Értitek mire gondolok nem?
Egész egyszerűen megoldható és ennyi.... -
SlickAdam #1752 (na ja... als wunderschön würde ich sie nicht bezeichnen. aber ich muss sie jeden tag benutzen. ich war einfach zu faul, das zitat der versandbestätigung zu übersetzen.) -
SlickAdam #1751 sokan tanulnak Mo-n nemetet is, szoval ha angol mehet, akkor ez is. vagy ha ez nem, akkor angol se.:D de igazabol csak lusta voltam (mint te is, hisz 3 mp alatt le tudod forditani mit jelent), copy-paste gyorsabb volt.
lenyeg, hogy feladtak A jatekkonzolt, butusok varjanak csak kint a hidegben (10 fokkal melegebb idoben biztos jo buli lenne). -
#1750 Berlinbe már áll a sor
-
#1749 Nemtuttokti semmitse.
Adam, benutz mal ruhig diese wunderschöne Sprache weiterhin.
-
#1748 -
#1747 Ja ebből én se értek semmit sajna :D -
#1746 nyugodtan posztolj magyarul esetleg angolul, de ezt a németet el kéne felejteni -
#1745 Ezt szerintem neked kell eldöntened, hogy egy ilyet meglépni mennyire etikus. -
#1744 Szerintem ne támogasd a tolvajokat azzal, hogy vásárolsz náluk.. inkább dobd fel őket. Arról nem is beszélve, hogy bármikor bannolhatják az ellopott gépeket.
-
#1743 nemár,ilyen van?:D -
SlickAdam #1742 "Ihre Amazon.de Bestellung von "PlayStation 4 - Konsole" wurde versandt!"
-
ppista #1741 Detto. -
#1740 Ebből a sztoriból a te részed is BTK-s. Én leszarom mit csinálsz, de ezt is inkább ne reklámozd. -
#1739 Hogyha tudsz nekem is hozni , akkor elmondom :)) -
#1738 Hy.Szerintetek megéri ps4-et venni 50ezer forintért,újonnan,dobozból viszont garancia,mindenféle szar nélkül.Csak a gép meg a kontroller+kábelek.
Nem kertelek,kilopják raktárból.Megéri vagy hanyagoljam?
130at nem költenék gépre,pláne nem elsőszériás gépre.Viszont ha a beszerzett összeszarja magát akkor meg nem lehet gariztatni,de lehet megéri még így is mondjuk olvasófejet cseréltetni benne 20ezerért(most csak mondtam egy alkatrészt meg árat) -
SlickAdam #1737 UK gepet fotoztak, megy az mindenhova. -
#1736 Na ide gondolom a szarabb jön :D -
SlickAdam #1735 "Not All PS4 Sold in Europe are Made in Japan as Revealed by Picture" :( -
#1734 Kis tutorial új és régi PS tulajoknak, mert jó pár dolog más lesz az új konzolnál :)
-
16 nap még :( -
#1732 -
#1731 Hol lehet ilyen pólót csináltatni/venni? -
#1730 Vedd át szombatom. Problem solved.
:) -
#1729 Kicsit babonás vagyok, már előre parázok ettől a péntek 13-ai megjelenéstől
-
#1728 Install testek
We tested six multiplatform games on both consoles and every time, the PS4 was under a minute while the Xbox One install was several minutes long and required downloading an update before beginning the installation. When you include downloading those updates for each Xbox One game that happen in the background on PS4, the install times can get as high as fifteen minutes before you can even launch the game.
Assassin's Creed IV:
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update, fastest connection): 7 minutes 2 seconds
Xbox One (with update, 10Mbps connection): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds
The rest of these were tested on our office Wi-Fi which is around 9-11Mbps. It may have been faster on a wired connection, but you can compare your own connection speed here. These are our results:
Need For Speed Rivals:
XBO: 09:25 (including update)
PS4: 00:32
Just Dance 2014:
XBO: 08:48 (including update)
PS4: 00:45
NBA Live 14:
XBO: 16:26 (including update)
PS4: 00:35
FIFA 14:
XBO: 16:06 (including update)
PS4: 00:34
Madden 25:
XBO: 9:38 (including update)
PS4: 00:38
Végre fordított a szituáción a Sony az új géppel. 3nál ez elég gáz volt. -
SlickAdam #1727 meg nem, s remelem nem lesz gond, most olvasom hogy az angol GAME indokolatlanul torolt nehany pre-ordert... :(
VISZONT a Killzone-t es NFS-t feladtak mar ma.
persze, hamarabb fogok sztem kepet postolni, mint bekapcsolni a masinat.:D -
#1726 -
#1725 Kaptál már értesítőt, hogy pénteken jön a csomag? Aztán képeket meg beszámolókat lökjed majd (hogy rohadj meg! :D) -
Evoluti0N #1724 Nekem is tetszett. Egyedül az zavart, hogy a főszereplő valami hihetetlen módon unszimpatikus volt. Nem tudom, hogy tudtak főszereplőnek/irányítható karakternek egy ennyire nem kedvelhető karaktert írni. -
#1723 Jó játék volt az az LA Noire. Üde színfolt a sok tucatlövölde között. -
#1722 Hm másnak is azt írj a ps4 játékokra hogy ingyenes, aztán mégse? -
Evoluti0N #1721 Mondjuk látszott is a hogyan készült videókban a Beyondnál, hogy közel se olyan kidolgozottak a mimikák a játékban, mint ahogy kinéznek a valóságban. -
Evoluti0N #1720 Hát, puff, jó. :D Látszik, hogy rég játszottam vele. Fel kellett frissíteni egy kicsit az emlékeimet. Tényleg jobban néznek ki az arcmimikák, mint a Beyondban. -
#1719 Tegyük azt is hozzá, hogy részben a túlvállalástól, de a teambondi ma már nincs, miközben a QD köszöni szépen jól van :) -
#1718 Szerintem Page kisasszony minimum botoxosnak tűnik a Noire karaktereihez képest. Az más kérdés, hogy az utóbbiban engem idegesített, hogy túljátsszák a szerepet. (maga a technó egyébként fasza) -
#1717 Hánemtudom, nekem ez még mindig az a nextgen szint, amit nem ugrott meg senki :) -
Evoluti0N #1716 Nekem nem igazán tűnt fel nagy különbség a két játék mimikái között. Talán a Noire-nál azért néz ki jobban, mert ott direkt túljátszották a dolgot a karakterek, hogy könnyű legyen felismereni, ha valaki hazudik, mellébeszél. -
#1715 Hát a beyond a lanoiár között ölég combos a különbség a mimikában. Bár nem rossz a beyond, csak amit a teambondi csinált tízcsilliárd ürdollárból az egy másik szint.
/az más kérdés, hogy maga a játék egy hugy