121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1794 Marhacsorda:
-
#1793 Na akkor hozzánk két hét múlva már csak japó gépek érkezhetnek :D -
SlickAdam #1792 UK-n hasonloan alakul, mint USA-ban:
3:1 aranyban fasza:DOA -
SlickAdam #1791 huhu, mar van 1 ertekeles a nemet amazon-on:
(nem ad kepet) -
SlickAdam #1790 arra jartam, megneztem hat a helyi Saturn elott mi a helyzet nyitas (10:00) elott 15 perccel. 20 emberke kabe, nem tudom sikerrel jartak-e, hisz mar 2 honappal ezelott megmondtak, hogy elment minden masina elorendelesben.
(sorry a kakas minosegert)
-
#1789 Az olaszoknál sem szaroznak:
-
#1788 -
#1787 Úgyfest. A hitetlenek. Pedig csak egy pápát ismerek el:
-
SlickAdam #1786 rendibendi, de eloszor megyek fogorvoshoz (micsoda idozites! :D).
lehet csak delutan hozzak, mint tegnap is a jatekokat. ehh... jobb lenne meg napfeny mellett fotozni... :S -
#1785 új pápát várnak? -
#1784 Ma ahogy megjön képeket és beszámolót kérünk! :) Én addig tolom a mariot ma :d -
#1783 Teszterek in dzsörmeni, műszakra várva
Őrület. -
SlickAdam #1782 vedd ugy, hogy 1 ora mulva indul a 2. beta-teszt fazis.:) -
#1781 Igen, innentől már kemény. Körülöttünk karnyújtásnyira mennek a showk, nekünk meg még két hét bünti -
#1780 Kezdem egyre rosszabbul viselni a várakozást. -
#1779 Eközben rómában:
Egyelőre csak nézek, őrûlet mit müvel a sony magához képest :) -
#1778 Várnak a sorukra
-
SlickAdam #1777 s hol a tobbi??? -
Az első orosz tulaj. -
#1775 Úgyfest mindenhol élénkebb érdeklődésre számítanak :D
Betonkemény lesz eladásokban a láncs itt is, ami remélem a játékfelhozatalban is meg fog mutatkozni 2014-ben. -
SlickAdam #1774 dzsizusz! -
#1773 -
knightbali #1772 Vedd meg. Nagyon jó vásár. Ha nem teszed más fogja. -
SlickAdam #1771 Sony UK has said that it's aiming for a failure rate down to as close to zero per cent as possible with it's UK PS4 launch.
"One thing we've done within our stock allocation is make sure we've got a pool of stock to deal with any 'dead on arrival' issues," he said.
UK Made In Japan PS4-ek megerositve!
-
#1770 -
SlickAdam #1769 a töltények mar megerkeztek
-
#1768 Butterfly Effect... -
Evoluti0N #1767 -
#1766 Megvenném akkor, amikor szükségét érzem, és meg is tehetem.
Azaz pontosan ezt teszem most is. Működtetem azt a rendszert, ami létrehozza a lehetőségét, hogy ezt megtegyem.
Elég egyszerű, nem?
Te egy olyan rendszert működtetnél, ami számodra jelentéktelen módon, ám engem és sok másik ember megfoszt ettől a lehetőségtől. Apró pici lépésekben, de mégis azt éri el, hogy a kereskedők kivonulnak, a szállítók nem szállítanak, és még balkánibb elbírálásba esünk bele, Szóval nem kérlek, hanem felszólítalak, hogy ezt a rendszert ne működtesd. -
Kasthor #1765
Greatness Awaits™ -
-
#1763 Én mindig rossz lelkiismerettel kapcsolnám be a PS4-et, ha tudnám, hogy lopott. Egyszerűen nem bírnám. -
#1762 Hát nem egyértelmű? :D -
SlickAdam #1761 en egy valamit nem ertek. ugye raktarbol lopjak, ahova nagy raklapokon, nagy dobozokban erkeznek a bedobozolt ps4-ek. szoval miert csak a geprol es tartozekokrol van szo? -
#1760 Iagazad van teljes mértékben.Egyet értek veled.
Nem fogom ezt tovább magyarázni,érvelni,országos dolgokat ideírni.Igazad van abban amit írsz.Te a helyemben mit tennél? -
#1759 Nembaj holnap jön mario azzal elfoglalom magam pár napra :D -
#1758 Tizen
Négy
Nap
Meg még egy kicsi -
#1757 ez büdös nagy +1 -
#1756 Egész egyszerűen ez bűncselekmény, és ennyi. Az hogy a barátnőd hazaviHETI a lejárt szarokat nem ugyanaz, mint lopni. Kurvára elkeserít, hogy ennek ennyire nem érzed a súlyát.
Ha valaki kipakolja a pecód, azt hogyan könyveled el? Megoldotta? Élt a lehetőséggel? Segített valakinek? -
#1755 (schon klar, wunderschön meinte ich nur sarkastisch :))