121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1874 :(
Nagyon együtt érzek veled. Amikor anno vettem egy 128 centis tévét az olimpiára, persze, hogy gyári hibás volt. Tudom gyűlölni amikor ez történik.
:( -
Jassy #1873 Csak az Amazon oldalan lehet trackelni amit nem is nagyon neveznek annak, annyit ir hogy out for delivery. Tegnap este azt irtak hogy 9pm ig, de hat ki tudja... -
Kasthor #1872 tracking number-t nem kaptal? -
Kasthor #1871 [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370921822&no=1765]#1765[/URL]
Oktober elejen rendeltem elo es akkor mar csak itt lehetet kapni a killzone-os megabundle. -
Kasthor #1870 @Playstation
"We are aware some users experiencing issues logging into PSN on PS4 due to the heavy traffic we are receiving,we're investigating."
Kb senkinek se megy.Kar hogy minden featurehoz PSN kell.
Killzone eleg unalmasan indul...
ResoGun-t szeretnem mar kiprobalni -
Jassy #1869 Hey, neked melyik futar hozta es amugy is honnan rendeltel? En Amazonrol rendeltem meg mindig nem hozta ki a (forumon commentelok szerint) vilag legszarabb futarcege az Amazon Logistics :(
Mar majdnem 5 ora, lehet nem kene remenykednem? -
SlickAdam #1868 no, legalabb valami pozitivum. grat a mukodo gephez. PSN meg szarakodik, mint varhato volt. -
Kasthor #1867 Hat reszvetem a ps4 miatt :(
Nekem lehet szerencsem volt bar enyem is kinai lett.
Nekem annyi a szopas vele hogy nem megy fel psnre.Ahogy olvasom sokan panaszkodnak itt angliaban ra. Sony meg kussol. -
SlickAdam #1866 kozben olvasgatom a tobbiek irasait.
van aki amazon-t probalta (en is, tovabbitjak a problemat, majd visszahivnak...): 1-2 honap varakozas uj gepekre.
mas sikeresen felhivta a supportot: be kell kuldeni javitasra, 1 het alatt megvan (elvileg). ja persze egy masik sracnak 3 hetet mondtak.
hajlok a penzecskem fele. -
SlickAdam #1865 cicafiu a döglött titanon:
-
SlickAdam #1864 legjobb, hogy minden proba 20 centbe kerul. najszos. -
#1863 Jól kezdődik a topik-launch :( Sajnálom. -
SlickAdam #1862 haha, nem elerheto / foglaltak a diszpöcsölök... -
#1861 :(((
-
SlickAdam #1860 keresem a telefonszamot, jol el van dugva...
allitolag van akinek cserelik izibe. ha 1 heten belul nem garantalnak uj gepet, kuldom vissza a faszba. -
#1859 Garival mi van mennyi idő alatt cserélik ki? Hívd fel őket gyors lehet pár nap és cserélik. -
#1858 Részvétem. -
SlickAdam #1857 ugyanaz. felesleges tovabb bajlodnom vele. viszlat PS4 2014 vegen! -
#1856 Húzd le a vinyót, kapcsold be. -
SlickAdam #1855 minden rendben, kabel teljesen becsuszik. -
Erről beszélek -
SlickAdam #1853 pontosan. mint mar irtam: a masodik pittyegessel egyuttal ki is kapcsol. akkor kene safe mode-ba lepnie. -
#1852 Valószínű a HDMI csatlakozója szar neki is mert nem ad képet. Azt próbáld még meg, hogy belenézel a HDMI kimenetbe PSen hátul, hogy normális-e mert lehet feláll egy kis fém pöcök középen alul és amiatt nem engedi teljesen benyomni a kábelt. Van akinek csak ez volt a baja. Azt a fém pöcköt vissza kell nyomni hogy ne álljon ki. Próbáld meg hátha :S -
#1851 hdd nélkül se lehet safe mode-ba kényszeríteni?
Mármint a hdd kihúzásával. -
#1850 Szóval ez nem megy?
Starting the PS4 in Safe Mode
Turn off the PlayStation 4 by pressing the power button on the front panel. The power indicator will blink for a few moments before turning off.
Once the PlayStation 4 is off, press and hold the power button. Release it after you've heard two beeps: one when you initially press, and another 7 seconds later.
Connect the DualShock 4 controller with the provided USB cable and press the PS button on the controller. -
#1849 >safety-be nem megy
Az baj. -
SlickAdam #1848 semmi, vinyot csekkoltam. helyen van. fel is porog. gep csak villog. -
#1847 Ezeket próbáld meg hátha :S -
SlickAdam #1846 hdmi kabel csere megvolt, aramtalamitas, minden. safety-be nem megy, irtam, hogy kikapcsol. vinyot nezem minnya. -
#1845 próbálj meg más HDMI kábelt, vagy fordítsd meg. Áramtalanítsd és nézd meg rendesen benne van e vinyó mert ilyen is volt... Aztán próbáld meg safety módba indítani. 6 secig kell asszem rajtatartani bekapcsológombot. villogó fény elvileg az hogy nem adja ki jelet a TVnek vagyis az nem veszi. -
SlickAdam #1844 azt hogy kell? ujjam rajta tartani csipogas utan? azzal csak ujra kikapcsol, semmi safe mode... -
#1843 resetelted? -
SlickAdam #1842 döglött, a müsornak vege. csodalatos masina, tenyleg... villog a kurva kekfeny, niiinoooniiinoooo...
-
#1841 neszopass
Amazonról rendelted ugye? Nem azoknál volt usa-ban is gond? :S:S -
#1840 Oh noo... -
#1839 ? :S -
SlickAdam #1838 ugy nez ki gond lesz... -
SlickAdam #1837 kezdbevettem mar a DS4-et (tokre elfeledkeztem rola :D):
elsore, behunyt szemmel tenyleg a 360-as kontrollerre emlekeztet. ravaszok nagyon jok, kenyelmesek. a touchpad meglepett, teljesen sima, a "pottyos" kulso mast sugallt. -
Evoluti0N #1836 -
#1835 11 perc! :D