121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Aztakurva...
    hát ja!
  • SlickAdam
    ÍGY kene mukodnie (DF Wii U Gamepad Latency Analysis)
  • TDC Geronimo

:DD
  • Moby
    Már csak azért sem értem, mert ott a kezükben a teknó a gaikai felvásárlásával.
    Mindegy, engem nem érint, eladtam már rég a vitát.
  • SlickAdam
    en wii u minosegre szamitottam... :S
  • Moby
    sokkal-sokkal jobb minőségű, mint abban a néhány ps3 címnél, ahol ez ment, viszont a 30fps max az kurvagáz.
  • SlickAdam
    Digital Foundry vs Vita Remote Play
  • Moby
    Nyilván azért releváns, hogy tudom, mert fogom :)
  • SlickAdam
    csak tudod, vagy fogod is? :)
  • Moby
    Ez nálam úgy néz ki, hogy az irodám 2 perce van a konzolbolttól. Perszehogy nem haza fogok vele rohanni, hanem be az irodába, ott van sávszélesség is dögivel, szóval tudom nyomni az unboxing livestreamet hd-ban a teradek vidiu-val, meg studiokamerával :D
  • gazgoblin
    Nekem csak annyi a tanulság hogy ne rendeljek olyan helyről ahová nem tudom személyesen bevinni kicseréltetni vagy lebaszni az asztalra és visszakérni a lét AZZONNAL ha nincs cseregép

Mindenesetre egyetértek veled és tényleg félre kellett volna tenniük jópár masinát mert így van valamennyi (jelenleg nemtudjuk mennyi) vásárló akinek rossz a szájíze
  • SlickAdam
    en ugy gondolom, hogy ez a pont-osztogatas minden egyeb keszulekre is igaz. megse latok ilyen aranyu negativ ertekelest PS3, WiiU, X360, ... gepeknel. vannak, de nem ilyen szamban. pedig azoknal is be van szepen love az a 0,5-1% elfogadhato hibaarany.
    a PS4-re 1 csillagot osztogatok siman elnezobbek lennenek, HA
    - el lehetne erni sony costumer supportot
    - sony felretett volna az 1 millio gepbol 10000-et. ettol ugyanugy bombasiker lett volna a launch. igy viszont sokat vesztenek a hirnevukbol. nem hiaba olvasok sok 5 csillagos ertekelest, amiben ugy kezdik a sracok, hogy "egybol csekkoltam a hdmi portot, kabeleket elloriztem, ...". vajon miert kezdtek igy a beizzitast? lehet valahonnan hallottak a problemakrol? ...
  • gazgoblin
    A harmada adott rá egy csillagot* (és valszeg azok mennek vissza nagyobb arányban pontot osztogatni akiknek tényleg gondjuk van a géppel és azok kevésbé akik vígan játszanak vele)

ps héterekre nem is merek gondolni mert mindenk imádja a gépet ;D

*német amazon ps4 vásárlók közül 276-an....összesen mennyi mehetett el az német amazonon?

valszeg addig nem látunk pontosabb számokat amíg le nem cseng ez a hétvége
  • SlickAdam
    tessek! es felejtsd el a hulyeseget, h PS-haterek irkaljak ezeket, mert az bullshit! tudom-tudom, az irogat elsosorban, akinek gondja van. akinek nincs, az miert potyogne feleslegesen. de en meg igyis szinte biztos vagyok benne, hogy boven 1% felett van a hibas gepek szama. DE!!! ez nem is lenne gond, tekingelnem ra en is a shit-et magasrol, HA lenne tartalek gep cserere. ezt mondta sony, felreraknak ilyen celra sok-sok peldanyt. azok hol vannak? sehol! varhat a hulye marhaja 1-2 honapot mire ujat kap. befejeztem, elnezest.
  • Kongy
    ez kemény. :D
  • gazgoblin
    ha sok lenne a hibás, akkor sokkal több lenne a poszt róla ezen kár vitatkozni szerintem
  • SlickAdam
    gemer vagyok en is, megse rohanok neogaf-ra. sztem boven sok mar az is, ha itt rinyalok.
  • gazgoblin
    Ó nekem ez nem hit kérdés, én március előtt úgysem veszek gépet nem kell hitegetnem magamat...tények/hírek kérdése....pl. a neogaf elég nagy gémer tábor és elég aktívak hogy látnám/látnánk ha olyan vészes lenne a helyzet ahogy te besz*ptad (amit természetesen mélyen sajnálok)
  • SlickAdam
    nyilvan nem 50% a meghibasodas, az szandekos tulzas volt.
    sziriuszli... nehogymar a hardcore underground neogaf legyen a hely, ahol kiderul az igazsag. rajtunk - szanalmas fuggelekeken - kivul szerinted a konzolt vasarlok hany szazaleka tudja egyaltalan, hogy mi az?
    nekem eleg volt a tegnapot megelnem, te csak belívingeljél tovabb dzsizuszban meg a made in japan gepekben! :D
  • gazgoblin
    Multitask speed:
  • gazgoblin
    fele szar persze...neogaf/internet hogy nincs tele a témával akkor?
    ----
    zergrush
  • TDC Geronimo
    Kint lesz ps4, killzone, BF4 stb már írták. Kimennék, ha nem jönne a gép 13 nap múlva, de így kihagyom.
  • Kongy
    nem mert jövőhéten 3 zh-t írok :D
  • sb1
    A holnapi playit-re jön innen valaki? Remélem a sony is készül valamire a ps4-el kapcsolatban kint :)
  • SlickAdam
    vajon mekkora az eselye annak, ha valaki a - tippre - 1 millio masinabol 2-t rendel, mindketto hibas legyen? az allitolagos 1% hibaarany mellett? mert mar ilyen kommenteket is olvastam parat. LOL

tenyleg szoritok nektek, hogy 13.-an jo peldanyokat dobjon a gep.

--------------

hat amugy ja, marijo tuti jo lenne online.:S
    tegnap elvittem meg a masodik vilag kozepeig, iszonyat fun. tenyleg a jo isten akarta, hogy tegnap ideerjen idoben es felviditson. mert hogy akarva-akaratlanul is vigyorogni kezd az ember jatszas kozben, az garantalt.
  • TDC Geronimo
    marioba miért nem raknak online multit soha? Akkora lámák :S
  • TDC Geronimo
    :(
  • Kongy
    Meg ha jó is, van rá pár értelmes játék, kivégzed azokat, és porosodhat a PS4 akár hetekig, hónapokig is.. :D
  • SlickAdam
    fele ugyis szar, szoval egyesek akar ketszer is pofara estek tegnap. szo szerint.:D
  • TDC Geronimo

:DDD Elmebetegek
  • Kongy
    Azért kár, hogy ennyi szar PS4-et gyártottak.. szívesen hallgattam volna élménybeszámolót.. PS Vita ugyan nem volt szar a startkor, de kb semmi játék sem volt rá, úgyhogy azóta megfogadtam, hogy premierkor nem veszek többet konzolt :D
  • SlickAdam
    jaja, ereztem en, hogy nem kene berakni...:(
  • Kongy
    Korai volt az a Banderas.. :S
  • zsolt515
    Üdv!
    Fifa 14-el kapcsolatba lenne kerdesem... jatekos modban jatszok a teljesitnyek 78%-et teljesitettem de a jatekosom meg csak 77es szintu... Kozepalyas vagyok es a hatved es a kapus kuldeteseket nem tudom megcsinalni... igy hogyan lehet felfejleszteni 80szint fole vagy tovabb?
  • Kasthor
    Vegre mukodik a psn :)

Akit erdekel a resogun itt megy most a streamem Live :)

• SlickAdam
    ha mar elo van rendelve, ugy okes. de ha bebaszna a gebasz, ketlem, hogy talalsz mashol. poenbol felhivtam helyi Saturn-t (meg a nem helyit is): persze, lesz PS4, januarban :D
  • gazgoblin
    Ennyi
  • AntiHero 2010
    Saturnban, fogom venni, de ha szar lesz már cseréltetem is ki az aznap vagy pénz vissza és meggyek máshová .
  • SlickAdam
    amazon irt kozben, rendesek. kuldenek egy uj masinat termeszetesen, LEGKESOBB dec. 23-ig. kosz! :D
  • SlickAdam
    sztem az mindegy, MM / Saturn-os vasarlok is panaszkodnak.