121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Közleményt írt a konzolkszervize! Belefértem a BF4 bundleval! Zsíííír!
  • Moby
    Természetesen az enyém s az eredtiek szerint él, ezt még idejében tisztáztuk :)

(Amúgy ők hívtak, hogy nem akarom-e módosítani)
  • TDC Geronimo
    Én inkább nem is variáltam. Június 12én adtam le rendelésem platinumba és hagytam is azt. Még úgy van kiírva nekem a rendelésemhez, hogy 0 ft a konzol, mert még ár se volt kitéve akkor :D
  • Moby
    Jah.
    Június 13-án megrendeltem az alapgépet.(!)
    November 6-án módosítottam bundle-re.
    Nos, ha nekem nem jut, ott helyben gyújtom rájuk a bódét.
  • sb1
    ment pü.
  • miezviz
    szabad megkérdeznem h mikor rendeltél elő onnan? mögöttem vagy előttem vagy a sorban?:D
    Lehet meg is venném ha neked megmarad.
  • shaddam
    Hát lassan remélem kapok visszajelzést, mert akkor rendelem külön a gyilokzónát
  • sb1
    Én rendeltem elő onnan (is :D ), biztos ami biztos alapon, aztán ha több gép jut, majd eladom, karácsony elött nem fog rajtam maradni, az tuti :D
  • miezviz
    Nos én szept 30. án rendeltem sima gépet, de amint észrevettem h kijött a full bundle módosítottam arra az előrendelésemet, ez történt Október 24. én
    Ezzel egy időben az előrendelői kártyát is megvettem.

Ez Okt 24. rendelésnek számít, jól gondolom? Hiába csak rendelés módosítás.

Konzolvilágból rendelt elő valaki rajtam kívül?:)
  • sb1
    Az októberi gépnek jó esélye van, a novemberi bundle-ra ne tegyél nagy zsét fel szerintem :)
  • miezviz
    Nem biztos, konzolvilágban azt írták a full bundle re h az okt 13. utáni rendelések buknak.
    Hiába van 10.000 Ft os előrendelői kártyám és amikor azt megvettem garantált dec 13. as átvételt nyújtott azóta az is változott garantált januári átvételre.
    Hát köszi:)
    Írtam nekik h mivan, majd talán holnap jön válasz.
  • shaddam
    október 21 a sima, meg november 14 egy gyilokzónás bundli. Nem hittem volna hogy majd annak is örülni kell hogy egyáltalán jut :D
  • sb1
    Persze, egy jó órát ott voltam a standjukon, nagyon jó a fogása a kontrollernek, ps3-hoz nem tudom hasonlítani, mert eddig xbox360 volt, azzal sem volt semmi bajom, nekem elég nagy kezem van, kicsit féltem tőle, hogy "kicsi" lesz, de hálistennek nem, nagyon kényelmes :)
    Killzone graf jó, és szép, Knack egy nagyon egyszerű game, nem adnék érte zsét :) Ghost-al toltam még, ég és föld a xbox 360-hoz képest.
  • TDC Geronimo
    Gépet próbáltad? Játékok gondolom az ezer éves knack meg KZ demók voltak. Azt mondták lesz BF4 is kint.
  • Kandurex
    Pontosabban okt! 26. -án rendeltem
  • Kandurex
    Szóval mind elkelt előrendelésbe, remélem az enyém is el van rakva, kb. 1 hónapja rendeltem elő
  • shaddam
    Igényeljük
  • sb1
    Nah, hazaértem egybe az idei PlayIT-röl.
    Előljáróban annyit, hogy fajunk valóban kihalásra van ítélve, ennyi vadállatot egybe tényleg ritkán lát az ember :)

Nah, akkor az ide tartozó információk, hátha érdekel valakit :)

Kint volt a magyarországi sony képviseletében egy csóka, hálistennek olyan, aki kente-vágta a ps4-es, illetve psn-es dolgokat, jól ki is faggattam :D

Psn+ nál, még az ingyenes, 14 napos trial-hoz is kell mindenképpen bankártya adatot megadni, és ha lejár a 14 nap, akkor amennyiben van fedezet a számlánkon, autómatikusan meghosszabítja az éppen adott áron 90 nappal! Erre tessék odafigyelni szerintem!

Az összes, azaz az ÖSSZES magyarországi disztibútornál elkelt mindent gép előrendelésben, mindegy, hogy csak gép, vagy bundle-ról beszélünk!
    Kövi szállítmány jan. közepén, utána pedig folyamatos szállítmányok, szóval akinek most nem jut, azért belátható határidőn bellül kapni fog.

Azért a rendezvényen cseppet szánalmas volt, hogy a one bemutató után a programfüzet szerint a ps4 bemutatója kellett volna, hogy következzen a nagyszimpadon, helyette inkább kvízjáték volt..látszik, hogy a rendezvény egyik támogatója a microsoft volt :)

Hoztam 2db. 14 napos trial kártyát psn+ ra,hajrá :)

NNAQ-TJNL-74CG
    359K-KBN8-P9F8

Aki valami oknál fogva nem tud élni ps4-es kulacs nélkül tovább, annak a keletinél holnapi nap folyamán szívesen adok, hoztam egy párat :D

Nagyjából ennyi, többi nem tartozik szervesen ebbe a topicba :)

A hostess lányok nagyon szépek voltak, sokan csak 11-12 körül jutottak be 3-4 órás fagyoskodás után, hálistennek párom hostess-ként volt kint arendezvényen, így engem be tudott vinni mindenféle sorbanállás nélkül :) Voltak jópofa programok (cosplay-es csajos nyami :D ) , de a nagy tömeg miatt szinte lehetelne volt sokmindenhez odajutni. 12-16 év között volt a legnagyobb tömeg. Aki igényli, pár képet szívesen töltök fel, illetve videót is :) )
  • zzeN
    Néha napján bele-belenézek:D
  • SlickAdam
    jol ertem, hogy PH-n Xbone topikot olvasgatsz?
  • zzeN
    Jól láttam PH-n hogy Xbone topikba azt írtad, hogy keresel konzolt?!
  • Kasthor
    ps support :

This article provides information on Flash support in the PS4 web browser.

The PlayStation 4 web browser does not support the Flash plug-in. This means that some websites that require the Flash plug-in may not display or function as intended. In many cases, visiting the mobile version of a website will yield a more PS4-friendly iteration.

We do not have information on any future plans regarding the inclusion of Flash in the PS4's web browser.
  • shaddam
    Mik vannak rajta?
  • Thaddeus
    Accountlistára mutató banderas fejet valahogy átlehet rakni, hogy mutassa mindenkinek hogy mégiscsak mi van mögötte? :(
  • TDC Geronimo
    Fasza lesz lehet multitaskingolni psen gyorsan így lehet majd sgt olvasni játék közben :D
  • Kasthor
    Megjott vegul a ps4-d ?
    ----
    Amugy itt jegyeznem meg. Kiprobaltam a ps4 bongeszojet, azon belul is ezt a forumot es azt kell mondjam jo gyorsan suhan rajta az sg.De ahogy olvasgatok akkor veszem eszre, hogy ebben a csoda gepben :D nincs benne flash support. :P Hat ledobbentem :D

---
    btw akinek van mar itt ps4-je az vegyen fel friendlistbe : adamraw

• TDC Geronimo
    Magyar boltban PS4 kiosk? Is this real life? :D

• zzeN
    Aki nagyon nem bírja mehet a KSZ-be, kaptak kiosk-ot
  • SlickAdam
    Amazon-ba szerelmes vagyok :D ilyen gondok nincsenek, amint ideert az uj gep (valamikor), kinyomtatom az ingyenes feladovevenyt es mehet a futarhoz az elso gep.
  • grebber
    És a visszapostázást bukod vagy azt is állják?
  • Moby
    Akkor vigyél fegyvert is. De legalábbis fogvédőt :D
  • sb1

Nah, elindultam a PlayIT Show-ra, viszek kis mannát, hátha sony meglep minket kint pár megvehető géppel, ki tudjak, drukkoljatok! :)
  • TDC Geronimo
    Most néztem magyar storet levitték EA árakat is 21.850ről 18.850re. Nem mondom, hogy ez nem sok, de lényegesen jobb, mint ami volt. Már majdnem bolti ár ez...
  • SlickAdam
    Sony-t nem tudtam elerni. Amazon kuld masinat, amint lesz. Abbol indulnak ki, hogy legkesobb dec. 23-ig kapok (LOL), de ugye ez se garantalt.
    Vagy opcionalisan van meg egy KZ Bundle elorendelesem (arra szinten 23.-at irnak).
    Vagy visszakuldom siman a rosszat es szarok az egeszbe. Meg alszok ra parat.
  • TDC Geronimo
    Jelenleg hogy áll most PS4 cseréd mit mondtak?
  • TDC Geronimo
    Pont azt néztem mire itt kijön a PS4, addigra BF4hez már kint is lesz az első DLC oO
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Aztakurva...
    hát ja!
  • SlickAdam
    ÍGY kene mukodnie (DF Wii U Gamepad Latency Analysis)
  • TDC Geronimo

:DD