121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#1998 jó neked..nekem kari után már nem is kellene. :D jobban várom, mint a gyermekem a saját cuccait, az tuti :D -
#1997 nem baj az, nem karácsonyra kérem XD abból már kinőttem :D -
#1996 Persze lesz, ha most előrendeled, akkor január végi szállítmánnyal jut is :) -
#1995 Az ellenállás hasztalan
#1984 -
#1994 Jaj.. nem akarom megvenni a PS4-et startkor, de annyira csábít.. :D Szerintetek marad még belőle valahol, ha nem rendeltem elő? XD -
#1993 Igen, majd töltök fel videókat is mindjárt :)
2 rudos csaj volt, mindkettő a mediamarkt standján vonaglott :) -
#1992 Kösz. Rúdtáncos csaj is volt? -
#1991 -
#1990 tess :) -
#1989 Kis összehasonlítás ! -
#1988 Csak a hongkongos cuccok vannak értelmes áron, de az idén már nem ér ide. -
#1987 ebay? -
#1986 Zaavin és Thehut-on kívül van még valami ahol nem 50 fontért lehet rendelni a játékokat? -
#1985 -
#1984 Na ma visszaigazolták a RENDELT MENNYISÉG 2/3-át, tehát 99% (azért 1%-ot megtartanék:) hogy sima gép lesz, marad is, KZ gép lesz nem hiszem hogy marad, de talán és a fullos csomag tuti nem lesz. -
#1983 Lávolom! -
darkmore #1982 Zseniális, remélem C64-eset is csinálnak! :) -
#1981 -
#1980 Xbone is van náluk valahonnan -
#1979 Szerintem nekik sem hivatalosan van. Asszem ez ilyen henkeltgépekkel is foglalkozó "bolt". Amúgy eléggé eredetinek néz ki... -
#1978 Engem most az baszott fel, hogy egy KZ boltba már ott a kiost, én meg egy duplát kérettem a vadiúj Sony Centerembe, az meg sehol....... :/ Vagy kamu ez a kiosk dolog? -
#1977 No ha valami bekúrna ezeknél, azonnal indulok győrbe! :) -
#1976 Sima meg KZ játékkal csomagoltból lesz. -
#1975 Pont ezért nem akartam bundlet rendelni, mert nagyobb az esély arra, hogy az hiánycikk lesz, mint a sima. -
#1974 Oké, én az elejétől félreértettem. Szóval ez az egész a kamerás bundle-re vonatkozik?
Az jó, mer nem azt rendeltem :D (leszarom a kamerát, kell a ráknak :) ) -
#1973 Hivatásos magyar Sony-s infó jelenleg az, hogy nem lesz a fullos KZ budle, a kamera is hiánycikk és a rendelésem kb 2/3-át kapom csak meg...... Ha ez így lesz, akkor sztem lesz szabad gépem megjelenéskor... Rengeteg gépet berendeltem. -
#1972 Ne kezdjétek el terjeszteni ezt a marhaságot :) -
#1971 Nanecsináld a feszkót, hogy akinek van kártyája se biztos, hogy kap 13-án. Most álljak sorba 12-én délután? -
#1970 En siman a nyiregyhazi MM-bol rendeltem elo,mivel mire en rendeltem mashol mar elfogyott,allitolag nem fognak kirakni egyet se mar ha kapnak csak azokat ertesitik akik elorendeltek... -
#1968 Webshopon van hír! -
#1967 Ezen felesleges izgulnod. Természetesn az eredeti rendelésed számít.
Az sokkal neccesebb. Hogy cseregépek itt sem lesznek. Azaz a hibás gépek cseréje január...
Márpedig jól látszik, hogy nem tud eleget gyártani a sony, szóval vélhetően a gyártási kapacitás csúcson túli járatása okozhatja a nagyobb számú hibás gépet.
Brutál lett a láncs, ami hosszútávon jó, rövidtávon vannak negatív hatásai. -
Petike125 #1966 Közleményt? Én Okt 19-én rendeltem szintén BF4-gyel, de nekem nem jött semmi infó mostanában. Vagy te írtál nekik és arra válaszoltak, hogy benne vagy? -
#1965 De mondom, ez nem így van: én megvettem 10k-ért az előrendelői kártyát. Azon ott van rajta:garantált dec13-i átvétel.
Akinek van kártyája annak lesz gép, akinek nem, nos annak meg vagy jut vagy nem. -
#1964 Úgy igen.
De majd megírom nekem mit mondtak rá. -
#1963 Akkor átveszem a jun13-án rendelt alapgépet. Nekem aztán teljesen mindegy melyik teljesül. -
#1962 Akkor majd rád hivatkozok h te kaptál én meg nem:)
De November 6-án módosítottad bundle ra és ha azt nézik?:D
Am meg ne ölj, csak hangosan gondolkodom:) -
#1961 Na megnéztem, nekem is június 13.-i az előrendelésem. Ha én sem kapok akkor Budapest konzolboltjai lágolni fognak :)
Meg persze nagyin tudnék örülni hogy DOA mentes legyen a gép és made in japan :) -
#1960 PS4 élőben, gamekapocs :) -
#1959 Én nem tudom mi számít meg mi nem. Nekem van egy rendelésszámom jun13-a óta, meg egy kártyám, ami dec13-i átvételt garantál.
Ha nekem nem jut, senkinek nem fog. Szerintem az első 5 preorderben vagyok. -
#1958 Szóval akkor nem a módosított dátum számít hanem még az első.