121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2035 Igen, ezt kérdezni akartam, mert nézegetve az amazon meg egyéb nagyobb helyeket, azért szignifikánsabb nagyobb a hibaráta a kínában összerakott gépeknek, mint a japánban gyártottnak! -
#2034 A gyártási helye mi a gépnek? Japán vagy Kína? (gépen címkén rajta van) -
#2033 A trükk neve: garanciális csere. -
#2032 de én Bécsbe vetem na akkor viszem vissza cserére köszönöm a linkeket azt hitem én csinálok valami rosszat -
#2031 A 1838 hozzászólástól olvasgass.. -
#2030 Nem sok jót jósolok neked :( -
#2029 nem tudom ö hol irta ?megse mukan a gépem csak kék fény -
#2028 Ne haragudj, de ez a banner a mesebetűs Playstation 4 felirat nélkül sem lenne tetszetős, nemhogy vele. -
#2027 Érdekes, mint, hogy ha Adam *-nek is ez lett volna a gondja, lehet, hogy még egy rossz gép? Ajaj! Sötét fellegek gyülekeznek! -
#2026 tegnap megjött a ps4 viszont csak kék fény van semmi más, van valami trükk első indításnál? mert nem megy -
#2025 Playstation 4:
-
#2024 Hát én má annyi videót megnéztem, hogy akkor is megvenném, ha bezárnák a szervereket a bánatba :D -
#2023 A nagy megmondások az elmúlt egy hónap alatt kiszopósodtak keményen. Bámul mindenki magaelé, és kurvára nemérti, hogy most mivan :)
Kiderült, hogy nem csak az apple tudja az üzletek elé csábítani a usereket, és nem is kell hozzá új területeket felkutatni a piacon. Sőt, meg lehet ezt csinálni olyan szegmensben is, amivel az utóbbi években mindenkinek csak a baja van. -
#2022 Na bfhez jön holnap megint patch crashekre meg lesz végre hang már share felvételnél :D
Mire ideér kipofozzák. -
#2021 Pachter majd megmondja, hogy na de a tapigéming meg az ószom tabletek!!4
Körberöhögtem őket minden egyes alkalommal és valóban... A géming még sose volt ennyire népszerű meg erős. Tényleg jön a gémer reneszánsz :) -
#2020 Ó nemhiszem. Az xbone sem fogy rosszul, és csak timed ex. Pc-n meg eladnak belőle negyven tonnát.
Az tény, hogy a jövőben sokmindent át kell gondolni. Mindenki temette a nagygépes játékpiacot, de a helyzet az, hogy teljes it piaci átalakulás ide vagy oda, a nagygépes játékpiac erősebb mint valaha. Ez ugyan a gtav földbedöngölő sikerénél is sejthető volt már, de ilyen rajtra szerintem senki nem számított. Még a sony sem. Ezért nincs most elég gép.
Az elemzőuraknak elő kell venni képleteket, és újragondolni mindent. -
#2019 UK volt az egyetlen MS-es ország itt az EUba és így is 100kval rálicitált rajtnál a boxra. EU számokra leszek kíváncsi remélem a héten kiadják :D
Szerencsétlen respawn/ex inf srácokat mindenhol szopatják. EA rossz lóra tett szerintem a Titanfall xbone exesítésével. Lehet már így utólag bánják is, bár nem tudom MS mennyivel tömte meg őket. -
#2018 Hát multi miatt amúgy is muszáj. Bár én jóideje amúgy is psnp tag vagyok a ps3 meg a vita miatt. Bár most már se ps3, se vita, és a psnp is pont lejárt egy hónapja :D -
#2017 jaja vágom. hát mindenesetre PS+ elő lesz fizetve, arra biztos lesz pár jó játék a közeljövőben. -
#2016 Ilyen rajt után, ennyi eladott gépnél szerintem ömleni fognak a gamák.
Azt montam, hogy uk-ban minden idők legyorsabban fogyó konzolja lett? Nem? Akkor most mondom. 48 óra alatt tőbb mint 250k fogyott. Lol -
#2015 A Rivals amúgy tuti meg lesz véve nekem PS4-re. Most PC-n tolom, és sztem atom jó, a grafika is, a játékmenet, meg a hangulata is nagyon tetszik. A Most Wanted reboot-nál 1000x jobb, mert ebbe már beleöltem pár órát, nem úgy mint a MW-nél, ahol 2 menet után ráhagytam XD
Nagyon brutál amúgy a látvány, kiváncsi vagyok PS4-en is ilyen szép lesz-e, és milyen szépen fog futni. Videok nem érdekelnek, a saját szememmel akarom látni :D -
#2014 Nem lennék kiskereskedő az tuti. Ha valami hadznált szart akarok eladni, ahhoz is egy doboz xanax kell, annyi a barom.
Szinte biztos, hogy mindenhol lesz egy-két át nem vett gép, előleg ide vagy oda. -
#2013 Azt nem mondtam, hogy lúzerség. :D De attól még porosodni fog, és nincs rá semmi... XD de nálam porosodjon már, amig kijön az Uncharted reboot.. :D -
#2012 Háde ott fog porosodni!!
Semmi nincs rá!!!négy
Lúzerség megvenni!
Lol -
#2011 Tegnap pestről jöttem hazafelé és milyen reklám ment a rádióba? banderas parfüm
Röhögtem vagy 5 percig :D -
#2010 Erről beszéltem.. :D Egyesek annyira töketlenek.. Most adtam el az Xbox 360-am, egy hét kellett a gyereknek, hogy megkeressen, aztán az utalással is baszakodott egy hetet... Komolyan mondom az ilyen minek vásárol? Én csak akkor veszek valamit ha már aznap utalom, és megvan rá a pénz... -
#2009 Jaja..... :) -
#2008 Akkor gondolom a "maradék" utalásával kapcsolatban a héten hívtok igaz? -
#2007 Annyi balfasz van komolyan, szerintem marad neked két KZ bundle..... :D -
#2006 Ezt mondhattad volna elöbb is, ha kell ma este utalok két gép árát is előre :D -
#2005 Első lépésként mi felírtunk mindenkit sorszámozva előrendelőnek.
Amikor már tudtuk hogy mi lesz felhívtunk mindenkit és bekértünk 30 000 Ft előleget. Akik hitegettek hogy jönnek, stb, azokat most így két héttel utána kitöröltük. Közben vettünk fel "második körös" előrendelőket, őket most hivogatjuk, mert így felszabadult úgy 10-12 gép. Aztán ha ezek közül is marad pár, akkor marad....... :) -
#2004 11 NAP -
#2003 Tényleg nálatok hogy van? Ha valaki most rendel, és előreutal, az tutira kap? Remélem azért aki utánvtellel rendelt már rég, az nem szívja meg :D -
#2002 3-4db KZ bundle lehet marad..... Kitesszük 13-án gúlába és minket is szétkapnak? :D -
#2001 videók
a minőségért sorry, ennyi tellet abban a megvilágításban :)
-
#2000 ha meg nem, akkor nem.. nem rohan el a PS4, én bírok várni. csak most, hogy szarakszik az asztali PC-m azon gondolkodtam, hogy eladom a 'csába, veszek egy PS4-et, és majd win8-as tabletemet használom netezésre + PS4-et... -
#1999 azért csak nem visznek el minden előrendelt PS4-et.. :D Biztos lesz olyan, aki visszamondja valamilyen oknál fogva + lehet, hogy a szülők beleegyezése nélkül pár kölök előrendelte.. :D én ebben reménykedem. -
#1998 jó neked..nekem kari után már nem is kellene. :D jobban várom, mint a gyermekem a saját cuccait, az tuti :D -
#1997 nem baj az, nem karácsonyra kérem XD abból már kinőttem :D -
#1996 Persze lesz, ha most előrendeled, akkor január végi szállítmánnyal jut is :)