121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vg #2075 Mondjuk van egy kis igazságtartalma... -
#2074 Magyarul nincs rá 130. Értem.
Eddig 2.1millió gémernek viszont volt. Szar nekik. LOL -
#2073 Köszönjük Emese! -
Ulthane #2072 Így van. Semmi értelme megvenni, mert 0 darab játék van rá. Kivéve a KZ. Ha valakit az sem érdekel, akkor nézegetheti az XMB-t egész nap. Ezért megéri 130 ezret fizetni, valóban! :) -
#2071 vannak egyéb megoldások is, lásd xbox one -
SlickAdam #2070 felejtsd el, bullshit! (pontosabban lehet van ILYEN problema is, de a BLOD 99,99999%-a nem ez) -
#2069 hát új gépnél nem fogok csavarhúzóval szarakodni -
#2068 Amúgy elvileg a HDMI csatlakozó miatt nem ad jelet a PS4, és egy csavarhúzóval megoldható a Kotaku szerint.. :D -
#2067 én nem tudom lehet nagyobb esély az volt hogy 4 gép jött egy helyre de egyébként ezzel már nincs gond most 3 napig fog menni megnézem mit bír
nem kímélem csere miatt.
contrast hát hol next gen pc szebb szerintem -
#2066 Az konkrét. Akkor ez ilyen szerencsejáték. -
#2065 50% (TM) helyette.
Viszont, ha csak a nem túl reprezentatív SG.hu törzsállományt nézzük akkor:
100% (TM)
Érdekes eddig az állás. -
SlickAdam #2064 1% (TM) ... -
#2063 4 gép volt főnökömnek és abból 2 volt rossz enyém meg egy másik munkatársamé de hétvégére megjönnek újak elvileg de most jó nekem kedvezménnyel 115 ezerbe van +még egy kiút. -
#2062 nem reklám itt nem lehet kapni csak itt dolgozom és ezért a főnök rendelt -
#2061 na kicseréltem szerencsém volt mert a főnököm rendelt a fiának is ez működik rendesen és ez is kinai gyártmány -
#2060 Ok, túltárgyaltuk, kell :)
Többit telón :)
és köszi! -
#2059 Te figyelj már, 1db -ot nem tudod elrakni 13. -ig? Mert lehet nekem kellene egy pluszos, de csak aznap derül ki. (rábeszélő képesség a szomszéd irányában) :)
-
#2058 Maradt. :) -
#2057 nem, ott is 127.990 Ft. -
#2056 "Anno az X360-nál legalább a RROD nem bekapcsoláskor jött elő, hanem csak később.. "
Az mennyivel jobb szerinted? Inkább azonnal derüljön ki, ha szar. Fene akar egy időzített bombán csücsülni. -
#2055 mediamarkt nem drága?
amúgy ott három napon belűl visszakapod a lét vagy csere...nem is értem a parát -
#2054 Elvileg azt mondják nem gyári Sony HDMI is lehet az oka.. dehát a mellé adott HDMI kábellel próbálod, akkor ez kizárható.. :D Anno az X360-nál legalább a RROD nem bekapcsoláskor jött elő, hanem csak később.. -
#2053 hát igen, nem lennék a helyedben... :/ elég szar, hogy már ott volt a kezedben, meg minden és egy hülye hiba miatt nem működik... -
SlickAdam #2052 jelenleg en is gondolkodok, hogy eltoljam jovore az egeszet. karacsonyig biztosan nem varok uj gepre, az szimplan felhaborito. max 2 hetet adok nekik es cancel... vagy boldogsag.
igazabol van mivel jatszanom, s egyeb teendom is akad eleg. -
#2051 2,1 milla.
-
#2050 media marktban nem hiszem.. -
#2049 szerintem kb minden boltban ki lehet próbálni -
#2048 Elég gáz, lehet, hogy idén ki kéne hagynom, mert én agyfaszt kapnék, ha kiadok valamiért 130+ ezret, és nem működik.. :S -
SlickAdam #2047 ugy tudom 2-2 az allas kabe -
#2046 Érdekes, akinek van PS4-e innen a fórumról kb senkinek sem működik, és ez aggaszt engem :DDD Vagy van olyan akinek működik rendesen? Akkor szóljon! :D -
#2045 peeerszeeeee...leválogatták direkte a magyaroknak :D -
#2044 Elvileg hozzánk a japó gépek érkeznek, legalábbis playit-et erről regélt a faszi! :) -
SlickAdam #2043 majd kiderul. en drukkolok neki.:) -
SlickAdam #2042 szerintem keves van, azok is valszeg UK-ban. -
#2041 Ha jól értelmeztem besétált bécsben, és leemelt egyet a polcról. Hogy ez miként lehetséges azt nemtudom, de talán az úr elmeséli nekünk :) -
SlickAdam #2040 mar januar van? :D -
#2039 Azon az egy szem gaf-os képen kívül, amit állítólag egy norvég készített, látott már valaki japán gyártású gépet? -
SlickAdam #2038 CSAK NEM te is beleestel abba az 1(LOL) %-ba??? basszus, sajnizom haver.:(
(cserehez sok sikert, de van egy olyan tippem, hogy nincs gepuk. de hatha...!) -
#2037 Szerintem próbáld ki a boltban. -
#2036 kínai, most indulok kicserélni, megkérdem van e japán gyártmány ott
még jó hogy 40 km lakom csak