121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Yes, ellenben pixelsűrűség ami számít ilyenkor, a felbontás egy kicsit bonyolultabb, önnmagában sz.rt sem jelent. :)
    Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt.

Felbontás akkor tud rájátszani, meg élsimitás ha 2 egyforma játékot hasonlitgatunk.
    De lent írtam, a BF4 - CoD Ghost-nál, 2 eltérő játék, a BF4-ben a részletek messze jobbak, vagyis még 720p-s minőség mellett is azt mondanám én legalábbis hogy messze szebb mint a Ghost akár 8k- felbontásban. :)
  • DarkSector
    Nem , a next-gen ami Curr-gen, már megmondták nekem nemrég, nem (csak) felbontást takar mint fejlődés.
    Azt is, elvileg, de ugye volt PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb. legalábbis tudtommal sd volt mind2-ő, mégis volt nextgen. :)
  • Moby
    >Az a 8 pixel nem minden,
    Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban kis túlzással a fhd FELE.
  • Moby
    >Az a 8 pixel nem minden,
    Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban uszkve a fhd FELE.
  • Moby
    Jaj bocs, mindig elfeljtem, hogy náluk a nextgen főbontás az 1440x900 :P
  • DarkSector
    Az a 8 pixel nem minden, a textúrák-effektek ettől még sokkal lényegesebbek.

Melyik szebb?
    Battle 4 720p-ben vagy CoD Ghost 1080p-ben?

Mondjuk pc-ből ítélve valamiért nem fér a fejembe ez a felbontás probléma, ha elinditok egy keményebb játékot, 1080 és 720p kapcsolgatásakor, örülhetek ha 5 fps eltérést tapasztalok.
  • TDC Geronimo
    900!!4 :D
  • Moby
    ERŐ??!? 720p-BEN?!?!
    LOÁL
  • DarkSector
    Ecsém úgy csinálsz mintha nem ismernéd a Killzone sorozatot.
    Valóban a Ryse egy erőfitoktatás , tudja mindenki, Crytek.

Deep Down-t keresztezni kéne a Ryse-al, mert csodaszép a DD, de ha még szebb lenne mint a Ryse...na az igen.
  • n000rbi
    Szuper, szombat este meg céges évzáró-buli. Idén minden fontos gaming eseményt felvételről nézek. : (egyedül a ps4 reveal volt hajnalban gubbasztós)
  • Kongy
    Akkor fasza, csak kellemeset csalódhatok benne :D
  • deep
    Ja és a Ryse-al is játszottam, tehát van összehasonlítási alap.
  • deep
    Ne téveszd össze a KZ:SF-t a Ryse-al. Én már játszottam a KZ-al, és messze több, mint egy techdemo.
  • Kongy
    ja meg ha már AC4-ért kiadtam 14 ezret PS3-ra, akkor érje már meg nekem, és toljam már végig PS4-en is.. :D Plusz KZ Shadow Fall-t is megnézem, bár nekem elég techdemo szaga van.
  • Kongy
    Én nem a startjátékok miatt veszem a PS4-et, hanem a tüzijáték miatt, ami majd az elkövetkező években jön.. :D hahaha.. lesz itt pár jó cucc gyerekek :D
  • Moby
    Szombaton ingame bemutató a division-ből a vgx-en.
    Meg witcher3. Lesz látnivaló
  • drop
    hát remélem ezek az árak változnak még mikor több játék lesz +konzol boltba cserélgetem majd
  • Kasthor
    Blacklight a heten jon a Flow-val egyutt.
  • Moby
    >És pécén kevesebbet multiznak vele? Ott kevesebb a tartalom? Rondább? Szarabb? Vagy mitől kerül másfélszeresébe?
    Egy knack is jobban magyarázható, az legalább ex, annyiért adják, amennyiért akarják. Max nem veszik meg (mondjuk ennyiért is tonnaszám veszik).
  • TomStorm
    Mondjuk egy BF a multi végett még ja,ha telik rá akkor megéri.Na de a többi cím?Látok olyanokat,hogy el se hiszem.
    Nem is érdekli őket.Lényeg,hogy egy áron legyen a többivel
  • SlickAdam
    megneztem gyorsan: BF4 PS4 70 euro = 95 dollar
  • SlickAdam
    jo, hat eddig a ps3-as jatekok kerultek ennyibe, nyilvan most lejjebb viszik oket kicsit. pc mindig is olcsobb volt. lenyeg a lenyeg: EN az amcsi arakkal elegedett lennek. day1 termeszetesen. eu-ban (UK) viszont jobban leertekelik oket altalaban, szoval az en vasarlasi stilusomhoz passzol az EU-s szitu. nextgen mas teszta, azok egy ideig tartani fogjak magukat.:(
  • TasManXT
    Sajnos geci drága, én használtan tervezem beszerezni valamelyik nyitócímet később, mikor annyi lesz belőle mint a szar...
  • Moby
    >minden rendben van a gep es jatekarakkal...

BF4

PS4: 51,99$
    PC: 39,99$
    PS3: 35,99$

Szerintem kurvára semmi nincs rendben a játékárakkal. Attól nem lesz rendben, mert ez a megszokott.
  • drop
    szerintem nagyon jó lett a ps4 gyorsabb szebb, killzon szerintem szép
    de én azért vetem most mert most volt rá pénzem egyébként lehet 1 hónap múlva már nem, de else kell sietni jövőre is jó lett volna és azota pörög a gép és nem melegszik úgy mint a ps3, Resogun meg hát nekem tetszik de tableten is elfutna kb
  • TasManXT
    Blacklight retribution?
  • TDC Geronimo
    Hívtak most platinumból hogy küldenek 10ks foglalót futárral mert csak úgy kapok 13án :o Kérdezte kell-e? Gondoltam magamba szerinted mire remegek február óta?? :d
  • SlickAdam
    minden rendben van a gep es jatekarakkal... amerikaban. 1 jatek arabol atszamolva odakint majd' 2 jatekot lehet venni. gep szinten lehuzas, de ez "normalis"... megis kinek rinyaljunk? :(
  • Moby
    Ami furcsa, érthetetlen (najó, valójában értem...) hogy az egyetlen valódi olyan ok miatt nem rinyál senki, ami miatt pedig kellene, az az elmebeteg játékárak*.

*még akkor is elmebetegnek tartom, ha az idén már vettem ugyanennyiért egy nevetségesen ócska beyond steelbookot is, ami nulla többletet hordozott, de még ott is volt lehetőség olcsóbban simát venni.
  • vg
    Én egy szóval sem mondtam, hogy a gép lenne a rossz. Tisztában vagyok, hogy a program szar. 360-on is álladóan kifagy, már öltem bele 100 órát.
  • Moby
    Ez momentán nem ps4 sajátosság sajnos. PC-n is szar. Egyszerűen szar. Foltozgatják. Node rengeteg cod rajongó van, rengeteg ac rajongó van, sokan megkapják a kedvencüket így is. Ráadásul nekem sajnos így is többet fog állni amiatt, hogy nincs időm játszani, mint amiatt, hogy nincs mivel :(
    Az eladási adatok brutálisak, szűz platform, bármit el lehet adni( knackból több fogyott, mint sm3dw-ből ), 2014-ben játékdömping lesz a platformon.
  • Kasthor
    Meg hogy nincs ra semmi akkor lassuk csak:
    Ahogy megkaptam a ps4-t azon az ejjelen majdnem 100gb ingyen cuccot toltott le nekem a psnrol.
    Jelenleg ezekkel tudsz jatszani ingyen :

-Resogun
    -Contrast
    -Toymaker for Playroom
    -Fifa14(Demo)
    -Nba14(Demo)
    F2P MMO-k:
    -DC Universe Online
    -Warframe
    -Warthunder

Szerintem azert ezek cimek nem nevezhetoek semminek...

• vg
    Elmondta a véleményét, kész. Engem(mint sokakat) a BF4 érdekel, azt is fogom venni. A többi nem érdekel, kicsit gagyi mindegyik. Viszont tudom, hogy a BF4 jelenleg játszhatatlan.
  • Moby
    Há engem konkrétan legjobban a resogun érdekel :D
  • Moby
    Cloud: legyen egy sg biztonsági tartalékod, hátha szaladni köll :))
  • sb1
    Kéne egy 3. hátha lehet őket crossfire-be rakni :D :D:D
  • sb1

Mi?:D
    Killzone,CoD:Ghost,Fifa14,NfS:Rivals,Battlefield4,ACIV,NBA2K14, Lego..
    Tehát szinte minden stílusban elérhető már most nem gyenge címek..
    Mondjuk nekem is kényelmesebb volt rgh-s box360-ra letöltögetni a gammákat, de hál istennek már megengedhetem, hogy havi 1-2 játékot megvegyek eredetiben..többnek amúgy sincs értelme, ha valamivel játszol, és belemerülsz, főleg ha online gaming, az nem 1-2 nap..

Szóval ez a téma túl is van ragozva, aki vesz ilyen gépet, annak van zséje valszeg pár játékra is, más meg csak warezolgasson ezerrel, azzal sincs ám gond, csak be ne vallják, pedig mindenki csinálja, játékkal, filmek, programokkal..csak nem kell igazságtartalmat rakni olyan mögé, ami mögött nincs!
    Peace, és mindenki élvezze, amije van :)
  • Moby
    Az előbb foglaltál le kettőt. Mégmiazistennemkéne? :)
  • Moby
    Mondtam már, hagyjukafasságokat. Aki az árával csapkorászik az wannabe early adopter, üres zsebbel, sok irígységgel. Akit nem érdekel, az nem kommentel. Minden más csak üres oktalan locsifecsi.
    Aki nem talál rá magának megfelelő játékot azt megértem. Aki szerint csak kz van rá, az szimplán idióta.
  • sb1
    Hm, most azért elgondolkoztam, mert olyan jókat írtál, olyan tartalmasan, és annyira meggyőzően, hogy szerintem is igazad van, és tényleg ne vegyen senki innen...

hagy jusson nekem biztosra