121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #2155 es? -
vg #2154 Magyarországon nincs Saturn. -
SlickAdam #2153 hol jartal baranykam-oltam ma a helyi Saturnba. kerdeztem hany PS4-et kaptak löncsre, azt mondta a kisfiu, hogy kb 40-et. pult mogott lattam vagy 5 db PS4 dobozt rajuk ragasztott cetlikkel...
aki kitalalja mi van veluk, az kap egy cukorkat!
1% (TM)
----
kiallitott masinan volt Knack demo: iggggen otvar az a jatek, te jo isten! nem tudom mikori build, de anti-analizalo nem sok van rajta, Knack-en kivul semmi nextgen nincs benne. ugy nez ki, mint egy PS3 Ratchet & Clank 1080p-ben. francokat... az szebb lenne. -
SlickAdam #2152 majd meselj rola plz! -
#2151 Hehe :DD Ami igaz az igaz. De most van rá pénzem, később lehet nem lesz :D -
#2150 Remélem az eladók olvassák a topikot. És miután leemeled a polcról kikapják a kezedből, és közlik, hogy semmi nincs rá!!!
LOL -
#2149 Csak lenne már 13. :D -
#2148 Ejha ez igaz, az utódok kellenek, azt nem merem mondani hogy nekik is x generáció után még játékokat fognak-e eladni vagy interaktív filmsorozatokat, de ja egy jó ideig még menni fog a bicikli. :D
Az accountok is már nem azért kellenek hogy tudj játszani, multizni, hanem hogy tudd hová beregisztrálni a bankkártyádat. :D -
#2147 Ha innen közelítjük a kérdést már a harmadik generációt tapossuk. És mivel legyártottuk a gémerutánpótlást is, szerintem van bennünk még pár generációra való kraft :) -
#2146 Reméljük a szerelmetek tovább bírja majd mint a konzol. :D -
#2145 Hát én már kiszótam mindent. Se helyem, se időm. Egy xbox classicom van, az utolsó, amit a feleségemtől kaptam a szerelmünk hajnalán, azt ilyen érzelmi okokból megtartottam. Kb 3 éve valahol találtam hozzá utángyártott kontrollert, megvettem, bedugtam, örültem hogy működik, és akkor volt utoljára áram alatt :D -
#2144 Vettem már tőlük játékot, olcsón, de ennyi. Day1konzolt biztos nem.
Sőt, akkor lennék a legnyugodtabb, ha cloudtól venném, de rühesmessze van :( -
#2143 Az átbaszós árváltoztatós sztorikon kívül nem tudok más negatívumot, ha ennyien rendelnek tőlük csak tán nem olyan szarok:) -
#2142 Jaja azért ismerlek. :D Ha te engem nem is ismersz. :D
Hát én játékokat figyelgetem, olyan max pénz hijján fordulhat elő hogy valamelyiket is kihagyom, mivel a már meglévő ex címek folytatásaiért meg fogom venni mind2 gépet. :)
Jól fog mutatni a PC mellett 4 gép (X360, XO, PS3, PS4). :D -
#2141 Nálam viszont az xbox történelmében ez lesz az első gép, amiből egy darabot nem veszek (classicból volt 5, 360-ból asszem 7, de ezt már sosem tudom, ps3-ból is rengeteg volt, csak az idén vettem hármat :D). -
#2140 Ez esetben simán lehet :D -
#2139 Én oda nem járok. Nincs jó hírük itt fórumszerte. -
#2138 Csak én vettem a KSZ-től? -
#2137 Természetesen vannak gondok vele, ahogy minden más nextgen-nél, de akkor is szép.
Eddig 1 nextgen játékról sem tudok amibe ne lett volna hiba, vagy hiányosság vagy bug.
De valahol törvényszerű, hiszen egy "új, ismeretlen" terület a fejlesztők számára.
Amúgy nálam maga a kérdés nem arról szól ha pénzhez jutok hogy melyik gépet vegyem a 2 közül, hanem arról fog szólni hogy melyiket vegyem meg először. :) -
#2136 Hátde a törzsvásárlói kártyám is mindkettőhöz jó, és most meg mernék esküdni, hogy attól a sráctól vettem át az előrendelői kártyát a kv-ban, akitől a játékokat szoktam venni a gameshopban. -
#2135 Amíg várunk a PS4-re addig pörög a GT6...... :D -
#2134 Szvsz nem, más kft üzemelteti őket. Aztán persze ki tudja. -
#2133 A gameshop meg a konzolvilág az egy cég, nem? -
#2132 GameShop :D -
#2131 konzolvilág -
#2130 Hátööö...vagy erről van szó, vagy arról, hogy usa-euban most van karácsony, japóban meg nemvan :D
/vagyis elég keveseknek :) -
#2129 Platinumból nem rendelt itt senki rajtam kívül? -
#2128 Az egész okfejtésedben továbbra is ott a nagy gond, hogy itt nem arról beszélünk, hogy alacsonyabb felbontás a szebb játék érdekében, hanem alacsonyabb felbontás a nem látványosan rondább/ugyanolyan játék érdekében. A kettő között elég öblös eltérés van.
És tegyük azt hozzá, hogy fps szempontjából sem oké a ryse. Szóval messze nem csak a felbontásban van itt gond.
Jó hangulata van a rysenak, akermennyire fosjáték, de mint techdemó egy lófasz az egész. -
#2127 Nincs semmi gyanús benne. Japánba viszik majd, mint a cukrot ígyis úgyis és az Amerikai piacot kellett meghódítani elsősorban. Szimplán csak beáldozta a japán launchot a Sony a US meg EU piac miatt. -
#2126 Az érdekes, mert a Sony székhelye Tokió... Valami nagyon gyanús itt nekem. Kijönnek a hibás modellek USA-ban, meg Európában, és aztán meg jövőre Japánban megjelennek a rendes gépek... :D Gyanús... -
#2125 Oks, ettől még amit mondtam igaz, ps3-on ott a példa, megoldották a régi részeket nagy felbontással GoW.
Azt ott a GoW 3, nem emlékszem már, de ugy rémlik a GoW3 720p-s, és ugye alig van eltérés, sőtt a GoW collection mintha szebb lenne? :)
Persze a nagyobb felbontás jo dolog, mindenki örül nekije, de a legfontosabb, ami nagyon számít látványban, azok a részletek, sőőtt még a felbontás elé tenném egy képzeletbeli listán a fizikát-mimikát is. -
#2124 Lehet, ellenben még így is azt mondták mindenhol hogy szép filmszerű.
Most eltekintve attól hogy techdemo-nak foghatjuk fel, mert nem teljes értékű játék, nem szokványos játékmenettel, magyarul csőjáték ha így tetszik.
De mindegy, leírtam, hogy a 2 játéknak erényeit keresztezném, azt ennyi, most hogy ezt melyik gépen ki ls mikor és hogy oldja meg és mekkora felbontásban az nem érdekelne, ha valaki megcsinálná. :) -
#2123 Ott jön ki legutoljára jó reggelt :D -
#2122 Japánban még nem jött ki a PS4..? :O -
#2121 A legtöbb PS1-es játék 320x240-ben futott, egy-két kivételtől eltekintve.
A PS2-nél 640x480 NTSC 640x576 PAL volt az alap. Némely játék támogatta a 480p-t is.
Azért volt némi felbontásbeli különbség és ez látszódott is az SD tévén. -
#2120 >Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt
Mivel ezek összességében gyenge a gép, épp ezért kell levenni a felbontást.
Pontosabban azért, hogy ne szakadjon le nagyon látványosan a többi platformtól. Abban bíznak, hogy a felbontás kevésbé eszrevehető... -
#2119 Sony just announce Drive club will be launch software at Japan launch date.
Szóval legkésőbb február 22én jönni fog úgy néz ki -
#2118 Ugyanmár a Ryse egy szar, ezt mindenki tudja, ahogy az XBONE is.. vegye meg akinek hét anyja van... -
#2117 mind1, irtam 1 példát.
Most a ps1-2-őt régen hogy őszinte legyek nem nézegettem, de annyi eltérés nem lehetett, mint most 720p/1080p. :) (mégis most csak felbontásból adódó különbség nem lenne annyira látványos, ahogy soha máskor, mint amit a részletek jelentenek) -
#2116 PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb
Én nemtudom ezek a sületlenségek honnsn jönnek :)