121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2195 Told fel YT -ra pls! -
#2194 Ez egyre jobb -
Kasthor #2193 Nem hiszem hogy a jatek hibaja, probalt ki a system restore-t (settings>>initalize ps4) csak vigyazz mert ez mindent torol
amugy 15 percet fel tudsz venni a ps4-el es akkor azt mi is meg tudjuk nezni. -
vg #2192 Láthatnánk mi is? -
vg #2191 Ja, hogy a pénzt akarod visszakapni? -
#2190 csináltam videót 2 gép ment tönkre nálam így van bizonyítékom ha gond lenne a csere -
#2189 az lesz mer a csempe is szarakodik már azt hiszem visszakérem a pénzem és várok mert elég volt -
vg #2188 Csinálj róla mobillal videót és tedd fel youtube, hadd lássuk mi is. -
#2187 szerintem vidd vissza, ennek semmi köze a telepítéshez :( -
#2186 pl a npc feje vilog, falaknál hiányzó részek -
SlickAdam #2185 hogyhogy szetesik a kep? csak KZ-nal, vagy hogy?? :S :( -
#2184 Igen, kissé elkeserítő :( -
#2183 csak az a gáz hogy 2 gép már,megpróbálom újratenni -
#2182 (1% TM) ;) -
#2181 megvan valakinek a kz ? nekem szétesik a kép ((( -
vg #2180 Nem lesz sehol, nagyon kevés darab jön magyar földre. Március is szarrá van előrendelőkkel már. -
#2179 Most néztem meg 17x07es south park részt, ami a black fridayről meg az xbox one vs ps4ről szólt. Nagyon beteg volt :D -
#2178 Nyilván később fog menni.. Marad a sima blu-ray film, nekem speciel elég az is.. :)
Nézegettem a multitaskingot.. hát beteg.. maradjunk annyiban. :D -
#2177 Valamit kavartak a filmeknél a 3D-vel is, nem? (mármint hogy később valami frissitéssel fog menni) -
#2176 Igen-igen, de azért én elvártam volna egy mkv támogatást. Nyilván a Sony ezt érthető okból nem fogja támogatni! -
#2175 Jön mp3 meg DLNA support is jövőre. Elsősorban játékgép ugye. -
#2174 Ezt szomorúan hallom. Bíztam benne, hogy nem lesz szükségem külön médialejátszóra...
Hátha előbb-utóbb egy frissítés megoldja majd ezt a problémát! -
#2173 Még az mp3-mal sem! -
#2172 Azt lehet tudni, hogy a gép megbirkózik-e az mkv-val? :-) -
#2171 GK playstation 4 teszt -
#2170 Na kaptam smst holnap jön platinumtól a 10ks foglaló. Ja és már csak 8 nap! o/ -
#2169 Én azon lepődtem meg h MM-ban nem drágább 10k-val az alap PS4.. :D Szokásuk elárazni dolgokat, és csak ritkán jó irányba.. :D -
#2168 jó de mikor rendelte meg mert pl.én aznap mikor megjelent az előrendelés lehetősége azonnal rácsaptam és eddig nekem nem jött semmi levél... -
#2167 Június közepén előrendeltem, balhé lesz, ha nem 2013. -
#2166 Ha most rendelted meg te se fogsz kapni már csak januárba. -
#2165 Na, Gameshoptól rendeltem meg.. :) Bennük eléggé megbízok. Elvileg a sima PS4-ből még van nekik, a Killzone-os viszont elfogyott. Hát egye fene, úgy is van már a gépre egy AC4-em.. :D -
#2164 Sokan sírnak,hogy nincs az új konzolokra játék meg rinyálnak dolgok niatt.
2lehetőséged van:
1.Vársz vele míg lesz rá sok játék és esetleg nem amiatt vezsel meg egy játékot mert más nincsen.Vársz a géppel míg meg nem mutatja mindkét szerkezet a foga fehérjét stb......
2.VEszel egy konzolt 0day és lesz rá pár játékod,amikkel jól elvagy,és szép apránként jönnek majd a játékok a konzolra,neked meg nem kell kapsából 200ezret kifizetned a gép+érdekelt játékok iránt.
Én olcsón tudom venni gépet így nekem egyik dolog sem játszik,de azt is majd csak január február környékén. -
#2163 Engem még nem hívtak :( -
#2162 Az konkrét :D Az azt jelenti, hogy premierkor nem is lesz PS4 egyáltalán MM-ban :DDDDDD -
#2161 Ezért nem szabad MM meg ilyen okádék helyekről rendelni ilyen termékeket:
""Tisztelt Vásárlónk!
Tisztelettel értesítjük Önt,hogy az online Playstation 4 rendelését a Sony előreláthatólag Március folyamán tudja kiszállítani.
Az Ön rendelését az áru beérkezéséig fenntartjuk ,ha változást kíván a rendelésében eszközölni:kéjük jelezze felénk!
Tisztelettel:
***** Gábor
Szoftver asszisztens
Media Markt Pécs Kft.
H-7622 Pécs,Bajcsy-Zsilinszky u.11""
Most olvastam, hogy valakinek ezt küldték PH-n -
#2160 Az évet is mondták? -
#2159 576 bazki... :D legmegbízhatatlanabb banda. Beyond Two Souls alapverziot rendeltem elő náluk, már ott voltak megjelenés előtt 2 nappal a Special Edition-ök, és abból adtak sima helyett. Szép kis nyilvántartásuk van... -
#2158 576-ot most hívtam, azon kívül, hogy "szerintünk itt lesznek a gépek 13-ra", nem sokat tudtak mondani. -
#2157 Az a verzió még E3 körüli. Retail knacken olyan AA van, ami nem sok konzolos játékon volt. Azt mondják tökéletes az IQ. -
#2156 Adam sincs ;)