121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Told fel YT -ra pls!
  • n000rbi
    Ez egyre jobb
  • Kasthor
    Nem hiszem hogy a jatek hibaja, probalt ki a system restore-t (settings>>initalize ps4) csak vigyazz mert ez mindent torol

amugy 15 percet fel tudsz venni a ps4-el es akkor azt mi is meg tudjuk nezni.
  • vg
    Láthatnánk mi is?
  • vg
    Ja, hogy a pénzt akarod visszakapni?
  • drop
    csináltam videót 2 gép ment tönkre nálam így van bizonyítékom ha gond lenne a csere
  • drop
    az lesz mer a csempe is szarakodik már azt hiszem visszakérem a pénzem és várok mert elég volt
  • vg
    Csinálj róla mobillal videót és tedd fel youtube, hadd lássuk mi is.
  • Kandurex
    szerintem vidd vissza, ennek semmi köze a telepítéshez :(
  • drop
    pl a npc feje vilog, falaknál hiányzó részek
  • SlickAdam
    hogyhogy szetesik a kep? csak KZ-nal, vagy hogy?? :S :(
  • Kandurex
    Igen, kissé elkeserítő :(
  • drop
    csak az a gáz hogy 2 gép már,megpróbálom újratenni
  • Kandurex
    (1% TM) ;)
  • drop
    megvan valakinek a kz ? nekem szétesik a kép (((
  • vg
    Nem lesz sehol, nagyon kevés darab jön magyar földre. Március is szarrá van előrendelőkkel már.
  • TDC Geronimo
    Most néztem meg 17x07es south park részt, ami a black fridayről meg az xbox one vs ps4ről szólt. Nagyon beteg volt :D
  • Kongy
    Nyilván később fog menni.. Marad a sima blu-ray film, nekem speciel elég az is.. :)
    Nézegettem a multitaskingot.. hát beteg.. maradjunk annyiban. :D
  • DarkSector
    Valamit kavartak a filmeknél a 3D-vel is, nem? (mármint hogy később valami frissitéssel fog menni)
  • Csabesz100
    Igen-igen, de azért én elvártam volna egy mkv támogatást. Nyilván a Sony ezt érthető okból nem fogja támogatni!
  • TDC Geronimo
    Jön mp3 meg DLNA support is jövőre. Elsősorban játékgép ugye.
  • Csabesz100
    Ezt szomorúan hallom. Bíztam benne, hogy nem lesz szükségem külön médialejátszóra...
    Hátha előbb-utóbb egy frissítés megoldja majd ezt a problémát!
  • shaddam
    Még az mp3-mal sem!
  • Csabesz100
    Azt lehet tudni, hogy a gép megbirkózik-e az mkv-val? :-)
  • TDC Geronimo
    GK playstation 4 teszt
  • TDC Geronimo
    Na kaptam smst holnap jön platinumtól a 10ks foglaló. Ja és már csak 8 nap! o/
  • Kongy
    Én azon lepődtem meg h MM-ban nem drágább 10k-val az alap PS4.. :D Szokásuk elárazni dolgokat, és csak ritkán jó irányba.. :D
  • Tatyla
    jó de mikor rendelte meg mert pl.én aznap mikor megjelent az előrendelés lehetősége azonnal rácsaptam és eddig nekem nem jött semmi levél...
  • n000rbi
    Június közepén előrendeltem, balhé lesz, ha nem 2013.
  • TDC Geronimo
    Ha most rendelted meg te se fogsz kapni már csak januárba.
  • Kongy
    Na, Gameshoptól rendeltem meg.. :) Bennük eléggé megbízok. Elvileg a sima PS4-ből még van nekik, a Killzone-os viszont elfogyott. Hát egye fene, úgy is van már a gépre egy AC4-em.. :D
  • The Protector
    Sokan sírnak,hogy nincs az új konzolokra játék meg rinyálnak dolgok niatt.
    2lehetőséged van:
    1.Vársz vele míg lesz rá sok játék és esetleg nem amiatt vezsel meg egy játékot mert más nincsen.Vársz a géppel míg meg nem mutatja mindkét szerkezet a foga fehérjét stb......

2.VEszel egy konzolt 0day és lesz rá pár játékod,amikkel jól elvagy,és szép apránként jönnek majd a játékok a konzolra,neked meg nem kell kapsából 200ezret kifizetned a gép+érdekelt játékok iránt.

Én olcsón tudom venni gépet így nekem egyik dolog sem játszik,de azt is majd csak január február környékén.
  • shaddam
    Engem még nem hívtak :(
  • Kongy
    Az konkrét :D Az azt jelenti, hogy premierkor nem is lesz PS4 egyáltalán MM-ban :DDDDDD
  • TDC Geronimo
    Ezért nem szabad MM meg ilyen okádék helyekről rendelni ilyen termékeket:

""Tisztelt Vásárlónk!
    Tisztelettel értesítjük Önt,hogy az online Playstation 4 rendelését a Sony előreláthatólag Március folyamán tudja kiszállítani.
    Az Ön rendelését az áru beérkezéséig fenntartjuk ,ha változást kíván a rendelésében eszközölni:kéjük jelezze felénk!
    Tisztelettel:

***** Gábor
    Szoftver asszisztens
    Media Markt Pécs Kft.
    H-7622 Pécs,Bajcsy-Zsilinszky u.11""

Most olvastam, hogy valakinek ezt küldték PH-n
  • TasManXT
    Az évet is mondták?
  • Kongy
    576 bazki... :D legmegbízhatatlanabb banda. Beyond Two Souls alapverziot rendeltem elő náluk, már ott voltak megjelenés előtt 2 nappal a Special Edition-ök, és abból adtak sima helyett. Szép kis nyilvántartásuk van...
  • n000rbi
    576-ot most hívtam, azon kívül, hogy "szerintünk itt lesznek a gépek 13-ra", nem sokat tudtak mondani.
  • TDC Geronimo
    Az a verzió még E3 körüli. Retail knacken olyan AA van, ami nem sok konzolos játékon volt. Azt mondják tökéletes az IQ.
  • n000rbi
    Adam sincs ;)