121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2235 Plusz kaptam bf4 jatekot hogy gondom volt valaszhatam de ac4 megvan igy csak az johatet szoba -
#2234 szerintem magyarorszagra tuti japan gepek menek mert kesobb jelenik meg es kinai mar elfogyot -
#2233 Viszakuldtuk a fonokomel es kertuk hogy japan gepet kuldjenek helyete azt modta a telefonba az elado nagyker hogy mi voltunk szerencsetlenek mert meg nem volt hibas gepre panasz bocs a irasert mobilrol irok
-
#2232 Ha felmerül, hogy a vevő nem rendeltetésszerűen használta a terméket, úgy élhet ezzel a forgalmazó, de ilyen az baszakodás szerintem ritka. Velem konkrétan még sohasem történt, bár biztos van olyan eset, amikor erre valóban szükség is van (mer a paraszt hazavitte a terméket, otthon szétbarmolta, aztán másnap visszavitte).
Azaz nem kell, nem szükséges, de van lehetőség ilyenre. -
vg #2231 Nekik még ki kell vizsgáltatni, hogy valóban rossz, ami 15 nap lehet jó esetben, nem de? -
#2230 Nem egészen. 3 napon belül nincs javítás. Csere van. Ha az nincs, akkor elálhatsz. Azaz nem vagy köteles megvárnod a javítást. -
Was #2229 Az, hogy 3 napon belül csere van, vagy pénzvisszafizetés. Nem kell belemenni semmilyen javittatásba. -
#2228 Én nem tartom kizártnak, hogy ez a japó gép csak urbánuslegenda :)
Node mindegy is. Működjön. -
#2227 Vaskos dollárkötegekben merék fogadni hogy kínai gépek lesznek itthon is (nelegyenigazam) -
#2226 Szerintem MM rendelésem lehuzhatom a klotyón,nekem az idén már nem jut PS4 -
vg #2225 Nem értem mit nope-ozol, amikor azt írtad amit én. -
#2224 Mondjuk, ha Webshop -ról rendel a user, akkor 8 napig különösebb indoklás nélkül visszakapja a pénzét. Szal... -
#2223 Próbáltasd ki. -
#2222 Nem a neten rendeltekre, hanem a neten vásároltakra.
Merthogy azt nem tudod kipróbálni. De az nem a meghibsodra vonatkozik, hanem bármire. Azaz akkor is, ha nem tetszik.
Apple store-ból vettem egy mikrofon közel százezerért nemrég, de egy rakat fos volt minőségre(szerintem), simán visszavették.
A hibás termék más kategória. -
#2221 Én 50km-re. -
#2220 Eleve minden neten rendelt termékre elvileg van ilyen visszafizetési kötelezettség pár napig nem? -
#2219 Nope. 3 napon belüli meghibásodás esetén a forgalmazó köteles a terméket cserélni. Ha nem tudja cserélni, élhetsz az elálással. -
#2218 Hát ez nekem nem gond. Itt vagyok 2 perce a konzolbolttól. -
vg #2217 Bárcsak ilyen egyszerű lenne, de a magyar jog nem a vásárlót védi. Pénzvisszafizetés az utolsó lehetőség. Azt megelőzi a javítás, esetleges csere. -
vg #2216 Várjuk meg amíg felteszi a videót. Már ha felteszi, vagy valóban létezik egyáltalán ez a hiba... -
TomStorm #2215 Nem hinném,hogy innen most mindenkinek hibás lenne.
Ha meg az lesz akkor visszakéritek a pénzt és vesztek Xone-t:-) -
#2214 Gyomrom már nekem is egyre jobban egyben van ahogy közeledünk 13a felé. Remélem nem lesz semmi gond, mert ha igen repül ablakon -.- -
Kasthor #2213 mind1 itt van -
#2212 Pont ez a bajom nekem is. Rohangáljak vele, ha nálam is beüt a kínai minőség. -
Kasthor #2211 <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/_O_8TrQkx_w?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ez gpu hiba.A sracnak azt ajanlottak hogy csereltesse ki. -
#2210 Ez engem nem érdekel. Jó lenne, ha nem lenne külön utam emiatt, de ennyi. Ha van rá mód, kipróbáltatom ott a boltban, azzal a nagyja gond letudva. -
#2209 Ez azért marha jó, hogy ha az ember még meg is ússza a BLOD-et, akkor még mindig várhat rá valami fincsi memória/gpu hiba, ami majd menet közben derül ki. Egyre inkább kiábrándulok ebből az egészből. -
#2208 Ennek a játékhoz semmi köze. A látványt a vga rendereli, ha valami gáz van, ott a vga a ludas (vagy a gpu kaka, vagy a ramok hibáznak).
Időnként játékokban előfordulhat olyan, hogy texturák beesnek a másik alá(meg egyéb, SP használatából adódó kerekítési baszások z-bufferen pl), de komplett objektumok nem tűnhetnek el. -
TomStorm #2207 Annyira engem se zavart.UC3-nál párszor beestem textura alá,Grid-nél ütközéskor zöld csík(itt megoldható,hogy ne ütközzek:) aztán D.Dogma nulla textura néhol csak állt a karakter a levegőbe meg ilyesmi szokásos xarságok ami Pc-n is előfordul akár.
NA de egy új konzolnál már nem biztos,hogy szemet hunynék.A pár 10ezres réginél nem érdekelt de az újon már ki lennék sz.tem -
#2206 Nálam meg a NFS Rivals hegyei villognak néha szanaszéjjel.. Egyik gép, és egyik játék sem lehet tökéletes.. engem nem zavar.. -
#2205 Akkor a PS4 a ludas.. :S -
TomStorm #2204 Ilyenre nem lesz system update.Nálam Ps3-on voltak texture hibák pár játéknál.Szerintem az én gépem is hibás volt(inkább a digitális játékoknál volt gond,lemezes hibára nem emlékszem) -
#2203 A játékban nincsenek grafikai hibák. Ezer walktrough van a youtubon, egyikben sem látsz ilyeneket. -
#2202 Szerintem az ilyen grafikai hibákat meg tudják oldani system update-tel, vagy simán patch-el a játékhoz.. Persze ha más játékban nem csinálja. -
#2201 Én is így tudom, de ezek szerint ez már offisöl!
/remélem volt elég ideje mindre -
SlickAdam #2200 banderas maga tesztelte az osszes Mo-nak szant gepet, hogy ne legyen semmi gond. mutatta a radio... -
#2199 Cloud: ha nem ütközik semmibe, annyit megtehetnél a közjóért, hogy ha megkapod őket, mondod, hogy hozzád milyen gyártmányok érkeznek :) -
#2198 Remélem az osztrákokat telibeverték a hulladékkal, és ide már csak a jók jönnek ^.^ -
#2197 Na,várjuk a 3. gép észrevételeit .
-
#2196 megyek ki 2 óra múlva felteszem de csere miatt nemem kell