121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • zzeN
    @PlayStation 8:00 PM
    PS4 system update 1.52 coming soon, improves system software stability. Protip: Enable Auto Downloads and leave your PS4 in standby mode!

Péntekig jöjjön!
  • gazgoblin
    Pénteki soundtrack: (megunhatatlan reklám)

• gazgoblin
    Ha a basic training trophyt nézem akkor 3 nap alatt platinumra kitoltad? Szép!
  • Kasthor
    Megszenvedtem de ma vegre sikerult :

Amugy egy jo tanacs! Akinek lesz kameraja az keszuljon fel hogy nem fogja tudni feltenni a tv-re(Sony csak egy kis matricat ad ami semmire se jo.)
    Ebayen 13 fontert mar lehet kapni utangyartot mountot ami mar tokeletesen megfelel.
  • shaddam
    Júniusban szoktam venni 12+3 hónap ps+-t. Kicsit felgyűlt.
  • Moby
    AZ HOGY? :D
  • shaddam
    2015 augusztusig jó vagyok :D
  • TDC Geronimo
    dec 21én jár le az éves, de be van rakva autorenew :p
  • Moby
    Ja igen: ugye mindenki felkészült psnplusal, ugye? :)
  • cloud.strife
    Ez rágalom. Mi mindig betartjuk a Street Date-et.
  • soundsonic
    Ty :)
  • Kongy
    Sőt még PS Vitához is :D
  • Moby
    Olyan nincs :) a psnplus az psnplus. Gépfüggetlen.
  • soundsonic
    Köszi, de csak a sima bundle-re van lovettám most :)

Ja, igen..: A PSN+ ps3 feltöltőkártya jó lesz majd a ps4-hez is?
  • cloud.strife
    Nekünk a PS az csak 5% az életünkből, nem vagyunk rá specializálódva, csak ilyenkor tudunk jók lenni, amikor egy-egy játék vagy konzol megjelenik.

Ja és csak Sony-s játékokat tartunk, szóval csak KZ és Knack lesz. Meg pár darab joy, állvány, töltő, ilyesmi. Sajnos kamera 0db érkezik..... :/
  • Kongy
    nekem a lényeg, hogy még idén! de akkor majd privátban értekezünk, hogy mi újság :)
  • TDC Geronimo
  • soundsonic
    ŐŐŐŐŐ.. sziasztok :) Itt vannak elfekvőben még titkos nem átverős konzol vásárlási lehetőségek? :)
  • balee4
    Rendben, akkor valamelyik a tied. :) Nekem teljesen mindegy, csak péntekre legyen meg a gép. :)
  • Kongy
    Szuper, köszi!!
  • balee4
    Ok, megbeszéltük. :)
  • Kongy
    Vagy felőlem jöhet a Platinumos is, csak minél hamarabb géphez szeretnék jutni :)
  • balee4
    Azt hiszem nekem is. ?) Szeretem őket, nekik köszönhetően eddig az összes Sony exkluzív cím megvolt napokkal korábban. :D
  • Kongy
    Ha kiszállítják neked Platinumék, akkor én igényt tartanék a gépre :) Ha lehet.
  • balee4
    Oh, köszönöm. Szuper, ha nem tudja Platinum péntekre szállítani megveszem tőletek, az előrendeléses példányt meg elpasszolom másnak. Játékokból is lesz nálatok minden? Killzone, Knack, Battlefield 4?
  • AntiHero
    Meg is van az új kedvenc boltom :)
  • cloud.strife
    Sg-sek VIP joggal élveznek. Neked eltettem egy gépet.
  • Mr Manson
    KILLZONE mehet a nevem mellé ... jaj remélem pénteken tényleg megjön.
  • cloud.strife
    Ezbzmg....... :D

15e. Tudod mennyit keres rajta ha hivataloskodik? 600ft-ot. Imádom a magyar kereskedőket. Tényleg. Azon megy a verseny hogy ne keressen egy forintot se. Most, amikor minden szart el lehetne adni teli áron.

Szánalmas. F.szér nem mentem péknek.
  • balee4
    Tudod jeleztem, hogy lehet, hogy nekem is kell egy. A biztonság kedvéért, ha a Platinum esetleg mégsem tudná biztosítani. Mondtad, hogy nem tuti, hogy beleférek. Szóval a kérdésem: belefértem? Tudom ez így eléggé kétséges, megértem, ha így - mint nem biztos vásárló - mégsem kapok.
  • Mr Manson
    Elküldtem ...
  • cloud.strife
    Lesz.

Az a baj, hogy ha egy kamion szállítja ki csütörtökön az összes dunántúli boltba a PS4-et (gondolom dugig lesz PS4-el) és emiatt nem ér pl. hozzánk időben, akkor hiába...... Mondjuk speciel megoldható a szombati futár, de az már nem ingyenes.....
  • zzeN
    A mobilon egy másik accal kell belépned.

You need 2 accounts. Take screenshots - > send them to the account on your phone - > extract them to PC.
  • Moby
    Ment, köcce!
    Amúgy kurvára nem értem őket törzsvásárlói kártyám van, náluk van előrendelve a gép, vasárnap rendltem meg knackot+Bf4-et, és így sem vagyok elég jó egy hírlevélre???
  • TDC Geronimo
    Lesz itt kapkodás akkor csütörtökön a boltokban, hogy ki tudják küldeni másnapra országszerte...Nem értem miért nem tudták hét elején kiszállítani.
  • TDC Geronimo
    Csütörtökre akkor megjönnek gépek?
  • TDC Geronimo
    Én onnan hogy lehet kiszedni a képet?
  • cloud.strife
    Hivatalos.

Visszaigazolták, szállítólevelezték a gépeket, a nálunk előrendelők nagy része kapni fog gépet.

Nem, sajnos több nem marad..... :(
  • zzeN
    PS app be van készítve mindenkinek? Ha képeket akartok feltenni ajánlatos az által, mivel FB, twitter eléggé lerontja a minőséget.
  • Mr Manson
    Most jött email. Ha privát adsz egy cimet átküldöm ...