121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2639 @PlayStation 8:00 PM
PS4 system update 1.52 coming soon, improves system software stability. Protip: Enable Auto Downloads and leave your PS4 in standby mode!
Péntekig jöjjön! -
#2638 Pénteki soundtrack: (megunhatatlan reklám)
-
#2637 Ha a basic training trophyt nézem akkor 3 nap alatt platinumra kitoltad? Szép! -
Kasthor #2636 Megszenvedtem de ma vegre sikerult :
Amugy egy jo tanacs! Akinek lesz kameraja az keszuljon fel hogy nem fogja tudni feltenni a tv-re(Sony csak egy kis matricat ad ami semmire se jo.)
Ebayen 13 fontert mar lehet kapni utangyartot mountot ami mar tokeletesen megfelel. -
#2635 Júniusban szoktam venni 12+3 hónap ps+-t. Kicsit felgyűlt. -
#2634 AZ HOGY? :D -
#2633 2015 augusztusig jó vagyok :D -
#2632 dec 21én jár le az éves, de be van rakva autorenew :p -
#2631 Ja igen: ugye mindenki felkészült psnplusal, ugye? :) -
#2630 Ez rágalom. Mi mindig betartjuk a Street Date-et. -
soundsonic #2629 Ty :) -
#2628 Sőt még PS Vitához is :D -
#2627 Olyan nincs :) a psnplus az psnplus. Gépfüggetlen. -
soundsonic #2626 Köszi, de csak a sima bundle-re van lovettám most :)
Ja, igen..: A PSN+ ps3 feltöltőkártya jó lesz majd a ps4-hez is? -
#2625 Nekünk a PS az csak 5% az életünkből, nem vagyunk rá specializálódva, csak ilyenkor tudunk jók lenni, amikor egy-egy játék vagy konzol megjelenik.
Ja és csak Sony-s játékokat tartunk, szóval csak KZ és Knack lesz. Meg pár darab joy, állvány, töltő, ilyesmi. Sajnos kamera 0db érkezik..... :/ -
#2624 nekem a lényeg, hogy még idén! de akkor majd privátban értekezünk, hogy mi újság :) -
#2623 #2585 -
soundsonic #2622 ŐŐŐŐŐ.. sziasztok :) Itt vannak elfekvőben még titkos nem átverős konzol vásárlási lehetőségek? :) -
#2621 Rendben, akkor valamelyik a tied. :) Nekem teljesen mindegy, csak péntekre legyen meg a gép. :) -
#2620 Szuper, köszi!! -
#2619 Ok, megbeszéltük. :) -
#2618 Vagy felőlem jöhet a Platinumos is, csak minél hamarabb géphez szeretnék jutni :) -
#2617 Azt hiszem nekem is. ?) Szeretem őket, nekik köszönhetően eddig az összes Sony exkluzív cím megvolt napokkal korábban. :D -
#2616 Ha kiszállítják neked Platinumék, akkor én igényt tartanék a gépre :) Ha lehet. -
#2615 Oh, köszönöm. Szuper, ha nem tudja Platinum péntekre szállítani megveszem tőletek, az előrendeléses példányt meg elpasszolom másnak. Játékokból is lesz nálatok minden? Killzone, Knack, Battlefield 4? -
#2614 Meg is van az új kedvenc boltom :) -
#2613 Sg-sek VIP joggal élveznek. Neked eltettem egy gépet. -
#2612 KILLZONE mehet a nevem mellé ... jaj remélem pénteken tényleg megjön. -
#2611 Ezbzmg....... :D
15e. Tudod mennyit keres rajta ha hivataloskodik? 600ft-ot. Imádom a magyar kereskedőket. Tényleg. Azon megy a verseny hogy ne keressen egy forintot se. Most, amikor minden szart el lehetne adni teli áron.
Szánalmas. F.szér nem mentem péknek. -
#2610 Tudod jeleztem, hogy lehet, hogy nekem is kell egy. A biztonság kedvéért, ha a Platinum esetleg mégsem tudná biztosítani. Mondtad, hogy nem tuti, hogy beleférek. Szóval a kérdésem: belefértem? Tudom ez így eléggé kétséges, megértem, ha így - mint nem biztos vásárló - mégsem kapok. -
#2609 Elküldtem ... -
#2608 Lesz.
Az a baj, hogy ha egy kamion szállítja ki csütörtökön az összes dunántúli boltba a PS4-et (gondolom dugig lesz PS4-el) és emiatt nem ér pl. hozzánk időben, akkor hiába...... Mondjuk speciel megoldható a szombati futár, de az már nem ingyenes..... -
#2607 A mobilon egy másik accal kell belépned.
You need 2 accounts. Take screenshots - > send them to the account on your phone - > extract them to PC. -
#2606 Ment, köcce!
Amúgy kurvára nem értem őket törzsvásárlói kártyám van, náluk van előrendelve a gép, vasárnap rendltem meg knackot+Bf4-et, és így sem vagyok elég jó egy hírlevélre??? -
#2605 Lesz itt kapkodás akkor csütörtökön a boltokban, hogy ki tudják küldeni másnapra országszerte...Nem értem miért nem tudták hét elején kiszállítani. -
#2604 Csütörtökre akkor megjönnek gépek? -
#2603 Én onnan hogy lehet kiszedni a képet? -
#2602 Hivatalos.
Visszaigazolták, szállítólevelezték a gépeket, a nálunk előrendelők nagy része kapni fog gépet.
Nem, sajnos több nem marad..... :( -
#2601 PS app be van készítve mindenkinek? Ha képeket akartok feltenni ajánlatos az által, mivel FB, twitter eléggé lerontja a minőséget. -
#2600 Most jött email. Ha privát adsz egy cimet átküldöm ...