121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Az indie fejlesztőket meg cukorkával zsarolják :D
  • shaddam
    Engem még nem hívtak. Pedig már szabadulnék a pénzemtől :D
  • n000rbi
    doubleWoT :D

A másodikból lemaradt:
    "Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne keress minket bátran a [email protected]
    emailcímen."
  • zzeN
    Akik érintettek: KSZ

Közlemény az előrendelőknek.

Kedves Előrendelőnk!

Először is köszönjük, hogy nálunk rendelted elő az új generációs PlayStation 4 játékkonzolt. Hálánk jeléül fogadd el vásárlásod mellé az exkluzív, külön PSC-seknek szánt PlayStation Plus 30 napos AJÁNDÉK próbatagságot! Ajándékodat vagy a rendelésed mellé egy lapon, vagy utólagosan a megadott email címedre fogjuk küldeni.

Nem újdonság, hogy néhány nap múlva, december 13-án hazánkban is meg fog jelenni a PlayStation 4 játékgép. Cégünk és partner futárcégünk a G4S mindent el fog követni annak érdekében, hogy időben, a megjelenés napjára megkapjad a konzolodat.

Mint tudod, az ünnepi időszakban vagyunk már, így a forgalom emelkedett, a futárszolgálatnak is több terhet, nagyobb kapacitást kell elviselnie naponta, mint az átlagos, év közbeni időszakokban. Emiatt akarva, akaratlanul előfordulhatnak csúszások.

Félreértés ne essék, ez nem jelenti azt, hogy biztosan lesz olyan gép, ami nem fog odaérni 13-ára, csak arra az eshetőségre utalunk, hogy a nagy megterhelésű ünnepi időszakban előfordulhatnak késések, csúszások.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a futárszolgálattal leadott csomagok módosítási lehetőségét lezártuk annak érdekében, hogy elkészülhessünk a feldolgozásukkal. A csomag tartalmát ugyan már nem, viszont az előrendelésed átvételi módját még ma, 11-én 18:00 óráig módosíthatod futárszolgálatról személyes átvételre!

Csütörtökön éjszakai nyitással készülünk a megjelenésre, fontos tudnivaló ezzel kapcsolatban, hogy személyes átvétel esetén csak és kizárólag azokat az előrendelőket tudjuk kiszolgálni PlayStation 4 konzolokkal, akik visszaigazolt, 2013.11.30. dátum előtti leadott előrendeléssel rendelkeznek, és a személyes átvételt választották a rendeléskor, vagy az átvétel módját ma 18:00-ig módosítják személyesre. Az érkezéseteket 12-én este 21 órától várjuk, sorszámosztás végett.

Sajnálatos módon az induló készletünk már előrendelésben elfogyott, így az éjszakai nyitásban a fentebb említett előrendelőinken kívül más játékosokat, vásárlókat, új generációs konzollal már nem áll módunkban kiszolgálni.

* Azokat tekintjük PSC előrendelőknek, akik a megjegyzés rovatunkba beleírták a PSC ID-jüket. Az átvételi módosítási kérelmet az oldalunkon az adatlapod belépve tudod megtenni.
  • Moby
    Engem még nem <- hülyeség, nem is kértem kiszállítást :D

/felvettelek a friendlistemre
  • Thaddeus
    Konzolvilágtól még nem hívtak senkit kiszállítás miatt ugye?
  • zzeN
    Akik érintettek: KSZ

Közlemény az előrendelőknek.

Kedves Előrendelőnk!

Először is köszönjük, hogy nálunk rendelted elő az új generációs PlayStation 4 játékkonzolt. Hálánk jeléül fogadd el vásárlásod mellé az exkluzív, külön PSC-seknek szánt PlayStation Plus 30 napos AJÁNDÉK próbatagságot! Ajándékodat vagy a rendelésed mellé egy lapon, vagy utólagosan a megadott email címedre fogjuk küldeni.

Nem újdonság, hogy néhány nap múlva, december 13-án hazánkban is meg fog jelenni a PlayStation 4 játékgép. Cégünk és partner futárcégünk a G4S mindent el fog követni annak érdekében, hogy időben, a megjelenés napjára megkapjad a konzolodat.

Mint tudod, az ünnepi időszakban vagyunk már, így a forgalom emelkedett, a futárszolgálatnak is több terhet, nagyobb kapacitást kell elviselnie naponta, mint az átlagos, év közbeni időszakokban. Emiatt akarva, akaratlanul előfordulhatnak csúszások.

Félreértés ne essék, ez nem jelenti azt, hogy biztosan lesz olyan gép, ami nem fog odaérni 13-ára, csak arra az eshetőségre utalunk, hogy a nagy megterhelésű ünnepi időszakban előfordulhatnak késések, csúszások.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a futárszolgálattal leadott csomagok módosítási lehetőségét lezártuk annak érdekében, hogy elkészülhessünk a feldolgozásukkal. A csomag tartalmát ugyan már nem, viszont az előrendelésed átvételi módját még ma, 11-én 18:00 óráig módosíthatod futárszolgálatról személyes átvételre!

Csütörtökön éjszakai nyitással készülünk a megjelenésre, fontos tudnivaló ezzel kapcsolatban, hogy személyes átvétel esetén csak és kizárólag azokat az előrendelőket tudjuk kiszolgálni PlayStation 4 konzolokkal, akik visszaigazolt, 2013.11.30. dátum előtti leadott előrendeléssel rendelkeznek, és a személyes átvételt választották a rendeléskor, vagy az átvétel módját ma 18:00-ig módosítják személyesre. Az érkezéseteket 12-én este 21 órától várjuk, sorszámosztás végett.

Sajnálatos módon az induló készletünk már előrendelésben elfogyott, így az éjszakai nyitásban a fentebb említett előrendelőinken kívül más játékosokat, vásárlókat, új generációs konzollal már nem áll módunkban kiszolgálni.

* Azokat tekintjük PSC előrendelőknek, akik a megjegyzés rovatunkba beleírták a PSC ID-jüket. Az átvételi módosítási kérelmet az oldalunkon az adatlapod belépve tudod megtenni.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne keress minket bátran a [email protected]
    emailcímen.
  • Moby
    Bár ha lehet szavazni, inkább egy ellie edition lenne jobb :D
  • Moby
    Bár igazán csinálhattak volna a Magyar startra :DD

Apropó, fosotoppal valamit össze is üthetnél. A kihívás kellően megvan benne :D
  • Moby
    Nemtudom, de ez megunhatatlan :D Bár az eredeti, hanggal ütős :)
  • gazgoblin
    Ebből nincs Joel verzió? :D
  • vg
    Mutatja a videón amin linkeltem, hogy ez nem jó!
  • Moby
  • gazgoblin
    Szerintem mehet....nincs olyan hogy túl nagy hype! ;D
  • Moby
    Már felesleges. Én konkrétan már nem látok a zsongástól :DD
  • Moby
    De itt van pl > EZ <, kicsit olcsóbb, és xVA paneles, nem TN mint az Asus, tehát valamivel még a képe is jobb.
  • zzeN
    Két napra bannerba?:D
  • Moby
    Attól mindenképp, mint amit a mostanival össze tudsz hozni átalakítókkal. És nincs szopás. Ezt bedugod és működik.
  • Moby
    Ez van nekem. Ez olcsóbb, töri a HDCP-t, de ebből még valahogy analógot kell varázsolni. Se így -se úgy nem oké ez. Ezek másra jók. Captureölni. Játékra inkább monitort/tévét kell venni. Normálisat. 20K-ért már biztos lehet lőni valamit monitorban. Ez a játék is lesz annyiban. És a vége valami okádék minőségű inputlaggal agyonvert valami.
  • bome9
    Eddig ezt találtam a legolcsóbb megoldásnak, szerintetek ennek jó lenne a képminősége? Monitor
  • bome9
    Akkor veszek egy hdmi monitort, köszi a segítséget srácok!
  • Moby
    Mondom: nekem is van hdcp killer hdmi splitterem. Nem olcsó. Sokára jön meg.
    Arról nem beszélve, hogy ezeken olyat esik az inputlag mint a huzat. Kis túlzással annyiba kerülnek ezek, mintha kilökné az ablakon a monitorát, és venne egy hdmi-s olcsóbármit.
  • vg
    Már ki lehet kerülni PS4 HDCP-t könnyedén egy hónapja, itt. Video, itt.
  • Moby
    Nemhozza, erről beszélek. Ha a februári videó valósidőben futott, akkor az nem ps4-en futott. Hanem pécén. Nem csúnyult sokat, de a színek romlottak, a füst/köd jóval szerényebb, több dolog statikus, ami az akkor mutatottban még dinamikus volt, stb.
    Valszeg nem prerendered volt, inkább pécén futhatott, mert a texture/LOD streaming késés már abban is volt (mondjuk kevésbé mint a véglegesben).
  • Moby
    Semmilyen módon nem tudod rákötni. A PS4 (akárcsak a 3) HDCP védett hdmi kimenettel rendelkezik. Azt elég körülményes analóggá alakítani. Létezik hdcp killer hdmi splitter, de elég sokára jön meg, abból még valahogy analógot kell csinálni, stb...a végén többe leszel, mintha lecserélnéd a monitort.
  • Kasthor
    En ertelek is es reszben igazad van. A KZ koran sem tokeletes...
    Amit februarban lattunk azt a grafikat hozza neked a jatek,ezt majd mindenki dontse el sajat maga.

(Most nem is irok errol tobbet mert tenyleg nem szeretnem szetspoilerezni nektek a jatekot)
  • bome9
    Sziasztok! Xbox360-os voltam eddig, nem volt még soha PS-em, viszont most a nextgen konzoloknál egyértelműen a PS4-et választom.

Valahol olvastam, hogy majd januárban jön a következő szállítmány. Én majd csak február elejére tudom leghamarabb összeszedni a gép árát, a kérdésem az lenne, hogy vajon akkor már lehet könnyebben géphez jutni?

Illetve a xbox-szal egy 1440x900-as lg flatron w1934s monitoron játszom. jobb lenne tv-n, de sajnos egyelőre nincs rá keret.

A kérdésem az lenne, hogy a monitoron csak vga bemenet van, azt meg lehetne oldani a ps4-el, hogy veszek egy hdmi to vga kábelt (kb 2k ft) vagy csak az átalakítós megoldás jó ha egyáltalán jó (az 12k ft lenne).

hdmi to vga kábel

hdmi to vga adapter

az első megoldással is működne szerintetek?

a későbbiekben mindenképp szeretnék venni egy tv-t a ps4-hez, de átmeneti megoldásként szerintetek így működne?
  • zzeN
    A hitelességet garantálja a neogaf.
  • Moby
    Nem aggódok, csak ténymegállapítottam :)
    Mindenesetre én ezt a jelenséget nem támogatnám, ellenzem, sőt, büntetném. Így muszáj vagyok leírni is, nem szeretném szőnyeg alá söpörni a hype miatt.
  • Mr Manson
    Link van már hozzá? SONY oldalán nem találom .
  • zzeN
    Kint is van az update, 323 mb. Gondolom az előzőket is leszedi.

szerk.: MASTER CERNY!
  • n000rbi
    Kijött az 1.52-es frissítés (és sikeresen települt:)

Cerny olvas minket :D

• Mr Manson
    Sör bekészítve?
  • n000rbi
    2 NAP.

Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyire szénné hype-olva :D
  • Kasthor
    Ne aggodj nem fogsz csalodni ahogy haladsz elore a palyakon egyre szebb lesz.
    Az utolso palyak mar banderas szint.Igazi GIGAEX na :)
  • Moby
    Nemtudom miért csak most, de összehasonlítottam a februári, bejelentéskori kz videót a kiadott verzával.
    Annyira nem durva a különbség, mint mondjuk a forza5-nél, de...hát izé :DD Az akkor mutogatott gfx egy kategóriával durcásabb.
  • Moby
  • zzeN
    @PlayStation 8:00 PM
    PS4 system update 1.52 coming soon, improves system software stability. Protip: Enable Auto Downloads and leave your PS4 in standby mode!

Péntekig jöjjön!
  • gazgoblin
    Pénteki soundtrack: (megunhatatlan reklám)

• gazgoblin
    Ha a basic training trophyt nézem akkor 3 nap alatt platinumra kitoltad? Szép!