121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2717 Csak én vagyok olyan őrült, hogy az intelmek ellenére behúzom a knackot? -
#2716 jó is volna csak az a gáz edenred ajándékutalvánnyal venném mert most már csak az van és nem tudtam átváltatni csak nagy veszteséggel,úgyhogy most itt figyel az utalvány várva hogy a MM vagy az edigital jelez! -
#2715 Na sikerült megoldanom az anyagi oldalát a dolognak, januárra előrendeltem a gépet. akkor a ps3 psn plus jó lesz a ps4-hez?
Illetve BF4-hez honnan lehet majd szerezni ps4-es premiumot? -
#2714 PSC írta hírbe. -
#2713 Hagyd már rá. :D NINCS RÁ SEMMI. Ez így van. Majd lesz. Azért kell, mert nem akarok a jövő nagy játékairól lemaradni :D -
#2712 Tegnap berakattam én is a csomiba.
Igy Alap PS4 + Killzone +AC4 Skull Editin. Bf4 majd ha jóváírják a pontjaimat, akkor 3000lejön belőle. -
Petike125 #2711 Ezt e-mailben küldték? Honlapon nem látom, se facebookon, és e-mailt sem kaptam tőlük. -
#2710 Majd DLCbe lesz csak amúgy nincs. -
#2709 Killzone-ban van coop? -
#2708 Nincsrásemmisincsráááásdssloiuiiolllaaaaaoioioioilllllééé
-
#2707 Anyám ... -
#2706 Hagyd abbaaaa :DDDD nem bírom ép ésszel kivárni... :D -
-
#2704 -
#2703 Ha felmászol érte pestre pénteken én tudok egy killzone+joy+kamera bundlet 155ért. Haver nem vesz csak jövőre és felszabadult az övé. -
#2702 jó nektek én hülye meg verem a falba fejem hogy nem rendeltem elő időben -
#2700 Az a 2 igazából másfél :D -
#2699 BF4 patch is jött ma crashek nagy részére. Mintha csak minket vártak volna :D
ja és 2 NAP! :D -
#2698 ezen egy kicsit elszomorodtam de hát ez van,addigra remélhetőleg orvosolnak minden hibát... -
#2697 De Beta az indul elvileg hamarabb. -
#2696 Aki esetleg Elder Scroll-ozni akar PS4-en csak nyárig kell várni. :) -
#2695 The Elder Scrolls Online, the latest chapter of the award-winning franchise that brings the legendary experience online for the first time, will be launching worldwide for PC and Mac on April 4, 2014 (4.4.14). The PlayStation 4 and Xbox One versions will follow in June 2014 -
#2694 Na várjuk akkor a pénteket aki gondolja vegyen fel PSN-en (AntiHero_HUN). Egyenlőre KZ lesz csak azt multiba tolhatjuk.
-
#2693 nekem az az egyik fő játék amit meg fogok venni... -
#2692 Nem is volt szó ilyenről. :D -
soundsonic #2691 Nem csak ebben az 5 boltban lehet(ett) előrendelni.
Fog valaki konzolon mmo-zni? Esetleg Elder of scroll is bejátszana? -
#2690 Jah gépekből szerintem csak tölük függ mennyit rendeltek be, azért tegyük hozzá, hogy az előrendelőkön kívül azért necces hogy hányan vesznek 200 ezres konzolt magyarországon újonnan, nagy rizikó van új áron tartani nekik raktáron, nem lepne meg ha lenne 1-2 példány és utána csak rendeslésre hoznának ha elfogy....én magyar boltok helyében nem ugranék bele, érthető 160k 1 gép nem vinnék mondjuk fél évig akkor 10 ezreket buknak.
1 biztos mindenhol lesz kapható, ha még nem, csak kérdés készleten hol mennyi, de lényegtelen, ahol van ott rendelsz aztán ennyi, mármint ha érdekel a gép. :)
Én ezt venném ha most lenne pízem.... -
#2689 Értem, köszönöm!
És ezek ugyan annyi ps4 et kaptak a szállítmányokból vagy mi alapján osztották el?
Lehet csak belőttek egy számot h nagyjából ennyire lehet majd szükségünk? Nem hiszem h így volt. -
#2688 Nem, ez nem magaslabda, hanem hülyén fogalmaztad meg.
Az mást jelent hogy sejtem mire gondolsz, mint amikor nem azt írod amit kellene hogy írj. :)
Melyik a legnépszerűbb max így kategorizálhatnád, de a Konzolvilág-Konzolstúdió-576-Platinumshop-GameShop ez az 5 bolt szerintem amiket mindenki nagyon jól ismer, sorrend nincs, mert mindig mindegyik tud újat mutatni vagyis akciókban, árban, talán a Gameshop a legjobb amit szeretek és az 576 amin ritkán jut eszembe vásárolni....de mindegyik fasza. -
#2687 Melyik számít piacvezetőnek itthon, de sztem ti is értettétek csak magas labdát illik lecsapni, mert akkor lesztek viccesek:) -
#2686 A kérdés jogos. Vagy a dolgozók összlábméretére gondoltál? -
#2685 Hát de halál komolyan mire értetted hogy nagy meg mégnagyobb? -
#2684 jópofa:)
-
#2683 Mármint négyzetméterre gondolod? -
#2682 Nagyjából hogy vannak a sorrendek a konzolboltoknál?
Mármint melyik a legnagyobb bolt?
Konzolok szervize az első gondolom de utána a konzolvilág jön? -
#2681 Bár nekem ez csak kibiztosítás, nem hiszem, hogy innen lesz PS4-em :) -
#2680 Nekem is ez van :) -
soundsonic #2679 Köszönöm, ez nekem is megvan :) Akkor még nem történt változás.. :( -
#2678 csak annyi hogy az előjegyzés megtörtént,pontosabban:
Köszönjük, hogy feliratkozott előjegyzési listánkra. A termék (Playstation 4 500GB játékkonzol) beérkezésekor felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben mégsem kíván értesítést kapni a termék forgalmazásakor, kérjük kattintson a következő hivatkozásra: ELŐJEGYZÉS TÖRLÉSE -
soundsonic #2677 Extreme digital-ról sincs senkinek rendelési infója?