121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Meglesz :) Bár még tízig össze kell lőjjem a cuccom a twitchel. Gondolkoztam olyanon, hogy egy goproval a fejemen besétálok a konzolvilágba, és lenyomom a vásárlástól kezdve élőben, de inkabb nem hozom rájuk a frászt :D
  • deep
    Hehe:D Nem is azért kéne, hogy átjátszam az éjszakát, hanem hogy reggel itt legyen, amikor felébredek. Most ehelyett kelhetek fel, indulhatok el a szabadnapomon, mehetek ki a hidegbe, állhatok sorba, baszhatom el a fél napom... Ahelyett hogy egy laza reggeli és kávé után nekiülnék tolni.
  • SlickAdam
    hoho, tenyleg! a stream-et nyomatnod kell, megigerted! zuppadeluxe hd kameraval es miegyebbel.
  • Moby
    Érteni én sem értem, bár ez nálam nem szempont. Mondjuk még be is ülnék az autóba éjfélkor, de haza nem hozhatnám mer felverném a családom. Az irodába még bemehtnék, de szerintem megállna a szar keresztben az éjjeliőrben, ha megjelennék ott éjjel, lévén, hogy valszeg sosem találkoztunk :DD
  • Mr Manson
    Ma beszéltem is velük, rendben van igy akciósan.
  • TDC Geronimo
    Szerintem meg mi, játékosok :)
  • Kongy
    A Sony.
  • TDC Geronimo
    Hát, hogy ki nyert ezt még egyelőre korai kijelenteni :D
  • SlickAdam
    en meg majus 28. es mar meg is kaptam. en "nyertem"!!!
  • deep
    Küldtek ma egyébként akciós Killzone és Knack spam-et nekem is. Át fogok menni másik bolthoz, nálam kiverte a biztosítékot, hogy nem lesz éjféli átadás.
  • Moby
    Mr Manson átküldte a konzolvilág levelét az akciós knackről, amit nekem basztak elküldeni, pedig ott van a gép előrendelve. Másnap bitre ugyanazt a levelet megkaptam a gameshoptól, ahonnan amúgy egész évben vásárolok, de ps4-et náluk nem rendeltem...
  • deep
    Ja, akkor érthető :D
  • Moby
    Ezek egy cég. Vagy egy tulajdonos. Vagy valami.
  • deep
    Az se rossz. Azt hittem a GameShop a legalja ezzel a hozzáállással, de ezek szerint van rosszabb :D
  • Moby
    Nekem egy árva sort nem írt a konzolvilág. Szerintem hlnap felhívom őket a lelki békém fenntartása végett... :)
  • Kongy
    Meg veled együtt fél Magyarország kb.
  • item
    A fene,azt hittem,csak én vagyok ennyire bezsongva a cucctól..
  • deep
    Az. Annyit jeleztek, hogy szarnak a nextgen launchra, nem lesz éjféli buli, péntek 10-től vehetők át a gépek előrendelői kártyával.
  • TDC Geronimo
    Rendelés időpontja: 2013. június 12. 01:45

én nyertem!
  • Moby
    Én meg 06.13-án :)
  • item
    Én ekkor rendeltem elő..

Megrendelés időpontja: 2013.06.20 22:13:43
    Átvétel módja: Futár

• Moby
    Gameshop? Ők jeleztek valamit?
  • TDC Geronimo
    Engem is legutoljára előző héten hívtak platinumból, de játékok miatt még nem. majd holnap délutánig nem hívnak rájuk csörgök.
  • deep
    36 óra 11 perc múlva nyit a bolt, ahol átvehetem...
  • Moby
    Remélem én csak a személyes átvétel miatt nem kaptam sms-t...
  • TDC Geronimo
    na majd lesz 2 nap múlva...

:D
  • SlickAdam
    pléjsztésön magyarorszag faccsebuk post-ja:
    "meg 2 nap"
  • item
    Ma kaptam SMS-t konzolvilágtól,hogy pénteken idevágtat hozzám a futár a géppel..

Kérdés: A ps3-at már rég eladtam,de az Acc adataim megvannak,az ugye nem veszik el egy idő után,ha nem lépek be a PSN-re ? (Nincs gép már) Ezt az accot használhatom majd a PS4-hez is ugye ?

Köszi..
  • Moby
    15-ért behúzom, aztán elmegy amennyiért elmegy.

/a jótékonyság nálunk alap, bár ez teljesen a feleségem reszortja, és ő ezt jól is csinálja. Pedig nem dúskálunk, de ez nem anyagi helyzet függő. Fűtött lakásban lakunk, minden nap főtt ételt eszünk, és megjelenéskor meg tudunk venni egy konzolt. Én, és a topik nagyrésze vélhetően elképesztő jólétben él a világ nagyrészéhez képest, nem beszélve azokról, akik nem tudnak gondoskodni magukról.
  • deep
    Akkörül. Így viszont PS+os leárazásnál, ingyenessé váláskor fogom beránatni :)
  • SlickAdam
    az mennyi is? kb 30 euro? ja, annyiert johetne.
  • deep
    10k-ért simán megvenném, 8-ért továbbadnám :)
  • SlickAdam
    mostanaban nekem is bejonnek a kiddie-skin-es cuccok, nezegettem a knack-et sokaig, de az tuti, hogy EN nem adnek erte penzt. vagyis teljes arat nem. vagy olcson, vagy bevarnam Plus-ban (mert hogy lesz, nagy osszegben mernek ra fogadni). durva aron mennek itt EU-ban ezek a nyuves jatekok, penzkidobas ez a Knack, foleg ha csak kivancsisagbol erdekel.

persze ha a dollar nem tema, akkor nem szoltam. viszont akkor ne felejtsetek el kuldeni egy kis penzt a fülöp-szigeteki emberkeknek se!
  • Moby
    Nyugodtság van. Januárban berántom a wiiut is m3dw-el
    Érdekel a knack. Nincsenek borzalmas elvárásaim, valszeg nem is tartom meg, de érdekel mit hoztak össze.
  • balee4
    Nem, én is megveszem a gép mellé. :)
  • TasManXT
    Nem. Abszolút. Kedvezőbb áron majd én is beszerzem. Azt sajnálom, hogy a co-op nem igazi co-op csak a single playert végigtoljátok ketten.
  • ModernT
    Ismét megjegyezném, hogy aki több helyen rendelte meg és több helyen is kapná meg vagy lemondja hasonló rendelést átvenném
  • SlickAdam
    ehhh, sracok...
  • TDC Geronimo
    Nem, nekem is meglesz.
  • Kongy
    Én is megveszem. Engem nem érdekel más véleménye. YT-on látott gameplay-ek meggyőztek. Szerintem hangulatos kis játék. Lehet, hogy repetitív lesz, de majd akkor kis szünetekkel viszem végig.