121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Elkezdődött hát...
-
#2796 5 percre hívtak 576-ék, hogy aktuális-e a Killzone pakkom, mert akkor holnap reggel át is vehetem.
JOELBANDERASNÓTIDOGSALFÉSDGHFGLHKDFF.gif -
#2795 Óóó megjött az sms a konzolvilágtól, hogy holnap mehetek, nyalom az árnyékukat! 10-re ottvagyok srácok, tele izgalommal, és egy nagy halom pénzzel, amiből minél többet szeretnék otthagyani! :DD -
#2794 Mind? Szóval kerested magadnak a japót kis huncut! :) -
vg #2793 mindegyikhibás -
#2792 Nem lesz gond, érzem h az sg re jutó hibás gépek aránya már ki lett lőve:) -
#2791 Shocking news!
(NOT ) -
#2790 Perszehogyaz. Mind. -
#2789 Kinaiak? :) -
#2788 Zsír.
Bár félek, az én méretemben nem létezik, de így legalább az állagát megőrzöm :DD -
#2787 Remélem holnap sok sok boldog ember lesz itt a topikban és nem lesz semmi gond. -
#2786 Én azt a rohadt AC4 Skull Edition-t várom nagyon, meg hogy be tudjam kapcsolni a PS4et -
#2785 igen -
Thaddeus #2784 Kiszállítósoknak is jár? -
#2783 Sajnos nem, de a GTA5-t persze megtartottam hátha meggondolják magukat a készítők és elérhetővé teszik PS4-en :) -
#2782 Ha PS3-ra megvetted, akkor PS4-en 2-3 ezer forintért töltheted le.. :D -
#2781 Nem tud valaki olcsó vagy promos AC4-et? -
#2780 Konzolvilág előrendelőknek ajándék:
-
#2779 Általában elszundítok délig, de ma már fél 9 után forgolódtam :D
Mi lesz itt holnap :y -
#2778 -
#2777 -
#2776 "posztolok egy olyan képet hogy egy nagy halom PS4 dobozon fekszek"
-
#2775 Csak egy számlát kérek emailben és aztán shut up and take my money :D -
#2774 +1 :D -
#2773 -
#2772 Hűűű, told már a mailt nekem, hagy tudjak intézkedni, Te meg add már fel minél elöbb, megy a söröcske neked :D :D -
#2771 Pocsika........ :D
-
#2770 Menj ma este az alléba. A reggel linkelt cikk szerint lesznek gépek a helyszínen gyorsan regisztrálóknak.
Közben beszéltem a konzolvilággal, elvileg minden oké a rendelésemmel. Szóval úgy néz ki, hogy ma éjfélkor új időszámítás kezdődik. Új király ül a trónra. Új világrendet építünk :D -
#2769 Az enyémre lehetőleg ne feküdj fel, azt inkább küld el nekem minél hamarabb :D -
#2768 Ááá gyerekek nagyon jó nektek, hogy már holnap megkapjátok a kicsikét, én csak január 20 körül jutok hozzá, legalábbis a konzolvilág (automatikus) rendszere ezt írta.
PS4 alap csomag + előrendelői kártya + 1éves PSN plus + Battlefield 4.
A monitorról lehet leteszek, mert néztem itt Debrecenben lehet venni használtan lcd tv-ket 35-40k-ért. Akkor már inkább az, kérdés csak az, hogy azon mennyire élvezhető mondjuk a BF4?
De legalább a tv-n a meccset is tudnám élvezhetően nézni :D
A monitor amit néztem drágább mint a jelenlegi monitorom volt, és az enyémnek jobb a válaszideje is, csak hát azon nincs hdmi :D -
Zozo76 #2767 sajnos ezek a giffek teljesen lehalasztjak az S2-t :( -
#2766 resogun
-
#2765 1 NAP! :D -
#2764 Minimum egy ilyet kérünk
-
#2763 Playstation 4 launch party -
SlickAdam #2762 csak ha meztelen vagy, kis huncut -
#2761 -
#2760 Ha én holnap posztolok egy olyan képet hogy egy nagy halom PS4 dobozon fekszek akkor is szeretni fogtok? :D -
SlickAdam #2759 peeeersze, hogy gopro! szarni kell rajuk, kapjanak csak görcsöt! :D -
#2758 Én hívtam őket még hétfőn, nekem törölték az előrendelést hiába juniusban rendeltem (igaz én kártyát nem vettem, mert nem hívtak meg nem tudtam róla csak most 2-3 hete)
De nem baj cloud.strife intézett nekem gépet szerencsére. Szóval reklám ide vagy oda a "digicenter.hu" felírta magát a jó boltokhoz.