121476
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mindenki alszik?? Mindjárt indulhatunk értük! :))) -
Pont most akartam linkelni :)
It’s been a historic first month for PlayStation 4 and the feedback we’re receiving from PlayStation fans around the world has been nothing short of amazing.
It’s now clear that the launch of PS4 is one for the record books. This afternoon we learned from market research firm NPD Group that PS4 was the top-selling console for November and PlayStation was #1 in sales overall for home consoles. This news comes on the heels of yesterday’s confirmation that the PS4 launch is the biggest ever in the history of game consoles. Ever! And it’s all thanks to you.
We’re also seeing gamers embrace the social capabilities of PS4 at a record pace. Earlier this week, we announced that hundreds of thousands of gamers are using the PS4’s integrated streaming capabilities. Nearly 800,000 gameplay broadcasts and more than 7.1 million spectate sessions have streamed through Twitch and Ustream, totaling more than 20 million minutes of live gameplay.
We’re extremely proud to have such a passionate community and are grateful for your support. Thanks for an unforgettable PS4 launch and for making 2013 such a historic year for gaming. We look forward to sharing exciting PS4 news in the near future. -
Új videó
-
0 nap :D -
SlickAdam #2996 Ja es elmult ejfel, azaz DAY 1 gyermekek!
Mindenkinek sok szerencset kivanok egy egeszSEGGes keszulekhez, es ha az megvan, kellemes szorakozastot hozza!
-
SlickAdam #2995 How To Build a PS4 :D
-
Nyugi nekem se, ugyanis én is PS4 tulaj leszek reményeim szerint holnaptól ! :D -
SlickAdam #2993 o egy diszno... illett volna varnia ejfelig. pezsgö, tüzijatek, ... :D -
Cloudnak már van, de ő inszájder. -
Anélkül is tudja mindenki, hogy emlékeztetnéd rá. Így se lesz nyugodt éjszakánk :) -
SlickAdam #2990 lesz valakinek ejfeltol gepe, vagy mindenkinek a postasbacsi hozza / holnap megy el erte? -
Ezek előfordulhatnak mindenkinél.. :) csak jobb felkészülni :D -
Fogalmam sincs -
Ez nagyon kellett... -
-
Ez hol van? -
-
Inkább azt mondd, hogy hány japán a sokból :) -
Arról írsz??? :D -
Nagy grat. Na és milyen érzés? :D -
Mukodik. ;) -
Amúgy gratula, meg a többieknek is a masinához. :)
Nem azt mondom hogy most teljes áron vágynék egy gépre, de nem semmi érzés mikor az ember vágyakozik egy dologra, és már csak 1-2 nap mire megkapja...durva tud lenni.
-
Nekem is, öjöm bodottá! :-) -
Már ma se nagyon tudtam :D -
Holnap akkor mehet a Shadow Fall
-
Nem lennék a helyedben.
Most nem tudnák aludni holnapig. :D -
na MEGJÖTT sms. Holnap jön futár o/ -
"Sajnálattal értesítjük, hogy az Ön rendelését nem áll módunkban teljesíteni túlterheltség miatt. Csomagját 2014. január 20.-án postázzuk" :D Meglepődnél -
Én éppen azonizgulok, hogy több sms-t már ne kapjak :DD -
gatyo #2971 Szerintem a kiszállításnál mar tökmind1 mikor rendeleted elő. Futárnak átadták és kész. Rajta múlik már csak mennyire terheltek, gondolom lefossak, hogy hűtő vagy tv vagy ps4 van a csomagban. -
Na,én elmenek tolok egy kis bf4-et,aztán holnap várom az egyszarvút a csodagéppel. 
Jo8 mindenkinek!
-
Kértek, de még októberben. -
Haver is vár rá, még ő se kapott. Szerintem egyszerre fogjuk nemsokára. Remélem... Mindhármunkat csak nem kúrták át :D
2 júni 12es meg egy júni 14es rendelés érted...
Tőled kértek amúgy 10k-s foglalót előző héten? -
az -
Szétrobbanok a idegtől... -
sms...hol vagy már sms...
-
Kasthor #2964 Most mar kitartas mindenkinek hamarosan eljon a pillanat :D
es nyugodalmas jo ejszakat :D -
Edigital PS4 helyzet: Nem kapható
A terméket már nem forgalmazzuk.
Mi az, hogy már nem? Forgalmaztátok ti valaha is? :D És miért tűnt el a 2014 január... Gyanús ez nekem. -
Nem ismersz. Ilyen vagyok, amikor valami nem tetszik. Amikor agresszívvé válok, akkor nem az autóval, és nem a kirakatba állok bele :D -
JAJA :D Szerintem lesz itt még azokhoz hasonló videó áradat :D
Tegnap voltam amúgy Auchanban. És full a prevgenben élnek, még csak PS4 játék sincs... :D