121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    remelem tudjatok, hogy minel jobban tulporgetitek magatok a hype-ban, annal nagyobbat e koppanhattok, ha bebasz a gebasz. szoval szerintem varjatok csak normalisan, egeszseges lelkesedessel. remelem en is, hogy nem lesz gond. csak gondoltam szolok, hogy Plan B-t se szabad elfeledni.
  • Tatyla
    ott kezdek reggel mert amúgy is viszem vissza garanciába a tabletem...
  • Tatyla
    nem mert a keleti régió csücskében lakok...
  • Moby
    Allee neked sem játszik?
  • Moby
    Szerintem üvöltve fogok horkolni
  • Kongy
    Szerintem azért érdemes MM-ban megnézni, hátha van kimaradt darab. Vannak akik visszamondták a rendelést tuti.
  • Kongy
    Felkelés után "Greatness Awaits" meg Banderas :D
  • gazgoblin
    MEssze van az még...aludni tudni fogsz?
  • Tatyla
    örülök és sok sikert hozzá neked is meg mindenkinek én meg továbbra is verem a fejem a falba a késői ébredésért +1 hónap minimum ...
  • TDC Geronimo
    Holnap reméljük ágyból kikelve mindenki dalolássza majd... :D

• Moby
    Jah, kibírhatatlan, hogy nincs amazon

KITÉRDEKEEEEEEEEEL??? 17 óra múlva PS4!!!!! :D
  • Kandurex
    Na, örülök neki, ill. Neked, de ez engem nem nyugtat meg, nem szeretem, ha nem informálnak, ha már vevő vagyok, ennyi lehetne!
  • cloud.strife
    :D
  • Petike125
    Futárszolgálattól jött email, hogy holnap szállítják. (Budapest)
  • Tatyla
    tavaly írta a hvg.hu hogy az idén lesz de azóta semmi infó...
  • TDC Geronimo
    Amazon miért nincs még nálunk amúgy? Nem úgy volt pár éve, hogy hamarosan lesz? Azzal mi lett?
  • Kongy
    Gamersroom is érdekes egy hely, nemtom mit várnak, hogy hívjam én őket, de se egy emailt, se egy telefont nem kaptam, hogy hé te barom, ne várd a PS4-edet....
  • Moby
    Ma. Alléban. Ha nekem nem lenne gépem már most ott állnék :DD
  • Kongy
    Na én lemondtam minden gyökér előrendelést, mind edigitaltól, mind gamersroom meg ilyen fosoktól... balee4-nek és persze cloud-nak hála holnap érkezik a PS4 KZ bundle-m ha minden igaz :) Ha a technika ördöge is úgy akarja, holnap ilyenkor már Shadow Fall-ozok... :DD
  • Moby
    Ha lenne cloudnak boltja bp-en, én csak nála vásárolnék mindent.
    A marhalábszárat is :DDD
  • soundsonic
    Elvileg, lesz ma vagy holnap ilyen ps4 launch party valahol ahol nem csak az előrendelők vásárolhatnak hanem visznek több darabot, de én az ilyenekből kinőttem már. Nekem jó a januári is, akkor legalább még éves psn+ is tudnék hozzá venni, de most azt sem tudom már hol rendeljem elő, hogy januárban megkapjam. Már az is kérdéses dátum
  • shaddam
    Konzolt csakis őstermelőtől !
  • Moby
    Viszont az is tény, hogy ami van raktáron, azt a webshopokhoz mérten normális körülmények között, viszonylag okés kiszolgálás mellett meg lehet venni. Szóval nem ilyen mall.hu féle rettenet :)
  • TDC Geronimo
    Én úgy vagyok vele, hogy ilyen dolgokat csak és kizárólag olyan helyről szabad rendelni, ami kifejezetten ilyenekkel foglalkozik. Konzolt, konzolboltból és lehetőleg minél ismertebből. MM, auchan, edigital, meg társai ilyenekbe nem játszanak.
  • Moby
    Értem, nem neked irtam :)
  • Kandurex
    Azrendben van, a gépem valószínűleg rendben van, de azért nem mindegy, h holnap vagy hétfőn kapom meg!
  • Moby
    Ott csak olyat szabad venni amúgy is bármiből, ami raktáron van. Minden más bizonytalan. Feleségemnek rendeltem pár hete karira robotporszívót náluk, gondolván, hogy most ilysmit beszereznek, merthát karácsony. 3 hét után visszamondtam a faszba, és még aznap megvettem máshol.
  • shaddam
    Eljött az idő egy új fórumaláírásra
  • soundsonic
    Nekem nem az a bajom, hogy nem kaptam, hanem a tájékoztatás..
  • TDC Geronimo
    Elvileg, aki nov 30ig rendelte annak mind jutott. Legalábbis legutóbbi közleményben ezt írták.
  • Moby
    Amúgy elképesztő mit művelnek az emberek. Minden fórumon megy a sírás, hogy kéne gép. De ha van, akkor az nem jó, mer izébundle, meg el kell érte menni, az pénzbe kerül, meg amúgy is az nemjó...
    Hát ja. Mondjuk az kéne, hogy megjelenés napján, előrendelés nélkûl, ingyen házhozszállítva, 20%előleggel, és akkor talán, TALÁN kell neki.
    lol
  • Kandurex
    Konzolokszervize -től rendelt még valaki? A megrendelés státusza feldolgozása alatt,...jó! De nem kellett volna már a futárnak átpasszolni? Valakinek van infója?
  • soundsonic
    Én vártam egy kör-email-t .hogy bocsi elfogyott és fenntartjuk e a rendelést a januári szállítmányra. Ez a problémám.. Megint nekem vannak túl "nyugatias" elvárásaim :(
  • Moby
    Mi a probléma ezzel? Énnemértem. Ugyanez van mindenhol.
  • soundsonic
    Extreme digital-ban semmi elnézést vagy figyumá nincs, csak a weboldalon díszeleg, hogy NEM KAPHATÓ
    A terméket már nem forgalmazzuk.A következő szállítmány várható érkezése: 2014. január.. Kapják be!
  • TDC Geronimo
    Most olvastam PSCn

"Most kérdeztem skypeon a platinumshopot, hogy megjöttek-e a gépek és feladták-e már a futárnak azokét akik előrendeltek? Ez a válasz:
    "Szia! Igen, akiktől kértünk előleget, azoknak jut is. Azokat is tájékoztattuk tegnap, akiket sajnos nem tudunk még kiszolgálni."

Na fasza, bár mailre nem válaszoltak még gondolom elfoglaltak ma, de ezek szerint akkor 100% a holnapi nekem is. Azért a futártól az sms-t ma még izgatottan várom :D
  • Mr Manson
  • gazgoblin
  • TDC Geronimo
  • drop
    2 napja megvan a 3. gépem és tökéletesen működik