121476
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Reggel 8? :D Arany életed van akkor komám. -
Még csak félig nyitott ki az üzlet, ébredezik a srác. Én meg mindjárt megveszek itt :D -
Ha beröffent a kicsike, nem ártana, ha elfogadnád a friend requestemet 
-
Első vagyok az 576-ban :D
Most jött az eladó. -
nem de sajnos meg vagyok kötve mert ilyen edenred ajándék utalványra veszem és azt csak MM meg az edigital fogadja el,de leírom ha túl vagyok rajta hogy mi volt... -

Bárcsak kiszállításra kértem volna én is :( -
BlackWolf #3034 Én is tervezek ma oda benézni , de melózok 5 ig , ha túl vagy rajta majd jelezd már itt volt e ?:) Esetleg még a camelotba is megnézném vagy a korzóba az 576 ? Vagy ezeket a forrásokon te már túl vagy? -
De jó neked .... :( nekem semmi -
BESZAROK! BESÍROK! ERRE FELHÍV MOST A FUTÁR! HOGY JÖN!!!
KIRÁLYSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG!!!!! -
na mindjárt megyek be Nyíregyházára MM-be viszem vissza a tabletem garanciába és bepróbálkozok PS4 ügyben de szerintem esélytelen... -
Már úgy, hogy bemész és leveszed a polcról? Június, talán. Még márciusra is előjegyzés van... -
tipp aki györhöz közel lakik ott van a newawe ők is árulnak gépet -
Boltokban szerintetek kb. mikortól lehet kapni a PS4-et? -
Én aztmondom, tanulva a maiakból, jelenleg az 576 a legbiztosabb forrás. Én már csak onnan rendelnék. -
Eddig még csak a facebook-os emberükkel tudtam beszélni, a megrendelésemet még vissza se igazolták csak egy automatikus emailt kaptam, pedig már 2 napja megrendeltem a cuccot: "Jelenlegi rendszer állapot, ügyintéző megerősítése szükséges" -
Srácok, remélem mindannyiótok hibátlan gépet kap ma! Én is alig tudtam aludni, pedig én csak januárban kapom a gépet ha egyáltalán akkor kapom.
Januári szállítmányra rendeltem elő a konzolvilágon, de látva amiket írtok róluk már elég bizonytalan vagyok megkapom-e időben a gépet...
Hétfőn vagy kedden hozzák az előrendelői kártyát... -
na jó, de felhívtam őket tegnap este, aztán ezt a választ kaptam...:( még egyszer rájuk csörgök..de baszki, ez nevetséges -
dropnak is van. Illetve neki már a harmadik :DD -
Várjd ki a végét, itt Cloudon kívül még senkinek nincs gépe :) -
Kárpótlásul tolhatsz egy headshotot bf4-ben, hagyom magam 
drop pedig bármikor :DDD -
vagyis nem értem miért nem adta fel tegnap nekem a konzolok szervize :( -
Lószart, hendikeppel indultam rázkódó vonatkocsiból, fosszar mobilnettel, telefonról írva. :) Különben is remegek az izgatottságtól :D -
faszom, én meg szopok...hihetetlen, :( -
NINJAAAAAAAAA :D -
Screenshotot, vagy nem hiszem el!! :D
@Moby: grat, te kis sneci :D -

-
moby irt először neki küldöm ha hazaértem melóból -
Nos? -
Teljesen tanácstalan vagyok akkor ma mi lesz. SMS jött csütörtökön azóta semmi. Se SMS se e-mail ... azt se tudom melyik futár hozzná a cuccot , akkor jön? Nem jön?
Könzolvilág! -
Na melyikünk viszi.. :D -
elkelt küldöm a kodot -
Küldtem :D -
van egy bf4 ps4 re letöltő kódom kinek kell? küldtek egy lemezes meg egy kódot is a új gépel.ingyen adom írjon privátba akit érdekel -
Nyugika, nekem is ez lesz az utolsó vásárlásom náluk. Ha lesz egyáltalán még vásárlásom náluk... -
Én is a Gameshop-nál rendeltem elő június tizedike körül, aztán egy hétre rá az 576-nál is volt ugyanannyiért. Ott lemondtam, itt megrendeltem. Nem hittem volna, hogy jó döntés lesz. -
Kivéve a faszláma konzolvilág-gameshop páros előrendelőinek... -
Még ~3 óra!!! :D -
Na ha ma megjön, akkor kereslek titeket PSNen ... !!! :)
Remegek hol a futár ... -
Ne feledjétek: ma Sangria-t kell venni!
-
Nyitott szemmel alszok, állva, bal kezemben ajtókulcs, jobb kezem a pénztárcán. Lehetne már reggel.