121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2878 Gyerekeket letesszük, bontom. Ja.
Istenbizony nem válogattam, kivettem egyet a kartonból és hazahoztam.
Made in Japan.
Nemhiszemel. -
#2877 Konzolt a konzolboltból, mi? :| -
#2876 Bontsad és jelentsé' hogy megy-e :D -
#2875 Hát ez szívás gyerekek. Részvétem. :/ Ejj, ezek a pesti konzolboltok... :) -
#2874 Kibontsam? Nebontsam?...... Nemtudom...... -
#2873 Nálunk 6kor kezdődik a céges parti. Holnap így nem lesz egyáltalán játék. Köszi GameShop... -
#2872 Kezdek aggódni, hogy lesz-e ott konzol egyáltalán... -
#2871 Na így livestream cancelled. Irodában próba kilőve, elvileg 5-re vendégeim lettek volna.
Ha ezt tudom lemegyek inkább cloudhoz... -
Hentes75 #2870 Szégyen ide vagy oda /lassan negyven éves leszek /,de én is úgy fogok majd örülni,mint a kisgyerek a videóban,ha esetleg működni fog a PS4-em,BF4-el telepítve. -
#2869 Ha kihozza futár nekem holnapra tuti én is így fogom megkapni kb. Ide szinte mindig 4 után jön a futár -.- -
#2868 Ugyanaz a cég... -
#2867 Már megjött nekem is az sms :(( -
#2866 -
#2865 Kedves PlayStation 4-Előrendelők!
Túlterheltség miatt holnap csak 17 óra után tudjuk kiszolgálni az előrendelői kártyás, visszaigazolt vásárlókat!
Megértéseteket köszönjük!
?? (Konzolvilág) -
#2864 Nekem egyszer 576-tól jött SMS, akkor amikor már maga a bolt rég zárva volt... :) szóval történnek itt fura dolgok. -
#2863 Más boltok megoldják ma éjfélig? Hagyjuk már... -
#2862 Nyilván volt 1 halom előrendelésük, azokat feldolgozni szerintem nem 5 perc. -
#2861 -
#2860 LOL!!! Most kaptam egy üzenetet a GameShop-tól, hogy holnap este 6-tól vehető át a gép. Ennyi volt, most vesztettek egy vásárlót. Mármint a jövőben, mert ezt most már nyilván itt veszem át. De hát ez vicc. -
#2858 Ja a kamera mindnképpen sony lesz, Mással nem foglalkozom :D -
#2857 Fasza. :D Bár reményeim szerint én is elfoglalt leszek, egy normális magyar unboxingot lehet összedobok. Otherworld-ös srácok már kibontották, de sok volt a pofázás, én egy tömör, 5 perces unboxingot tervezek :D -
#2856 Én livestreammel készülök :)
Egy teradek vidiu, és vagy beröffentek egy stúdiókamerát, vagy egy kisebb kézikamera segítségével, majd kiderül mire lesz időm reggel.
-
#2855 Legnagyobb :D Jajj még 15 óra 20 perc nekem minimum. -
#2854 A dorombolás nem segít.
Ellenben a nagycímletű papírpénzek zörgésének frekvenciájára csodálatos módon nyílnak az rejtett kédzletek :D -
#2853 A hangszálaim nem bírnák
-
#2852 Fog valaki csinálni unboxingot? :D Én csinálnék, csak nincs állványom iphone-hoz... :D -
#2851 erősen dorombolni fogok holnap az MM-ben hátha lesz egy elfekvő darab +be is húznám mellé a BF4-et :) -
#2850 Okt.26 -
#2849 Későn rendelte, valamikor november végén talán. -
#2848 Mikor rendelted elő? -
#2847 hát megnézném elmegy-e 130-ért... :D olcsóbb, mint amit 190-ért árulnak, és ki se volt próbálva, hogy működik-e ... :D Lehet az is ugyan úgy mehet a levesbe. -
SlickAdam #2846 vatera... ne hulyeskedj mar! -
#2845 hehe... :D hát figyelj, akármi lesz, a PS4 legalább a kezemben lehet, megfoghatom a saját kezemmel, plusz ha nem működne a gép a DS4et azért kipróbálom a PS3-mal... :DDD Plan B nálam az, hogy gari, vagy vatera... :D szerintem hibás gépet is megvesz a nép a normál verzió áráért.... csak legyen. :D A tapasztalat beszél belőlem. RROD-os X360-at 20ért passzoltam el egy fél éve...:) -
#2844 G4S nincs. -
SlickAdam #2843 nincs szombaton futar? -
#2842 Na, meguntam, felhívtam őket, nem adták fel ma, holnap fogják, azaz én hétfőn kapom. Hm :( -
SlickAdam #2841 akkor maskepp mondom: ne löjjetek banderas-os pozolos fotokat (mint egyesek... ) beuzemeles elott! -
#2840 Viccelsz? Ez a legjobb része az egésznek, az esszenciája :D -
#2839 Február óta várja a többség. Ezt a hypeot már nem lehet csillapítani. A plan b meg a gyomorideg meg ott van szerintem mindenkiben az esetleges hibás gép miatt, ahogy bennem is, de ez ellen sok mindent nem lehet tenni csak remélni a legjobbat -
#2838 A B terv a ps+ meg steam backlog. Nekem kb nyárig van anyagom