121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • cloud.strife
    Gyerekeket letesszük, bontom. Ja.

Istenbizony nem válogattam, kivettem egyet a kartonból és hazahoztam.

Made in Japan.

Nemhiszemel.
  • Moby
    Konzolt a konzolboltból, mi? :|
  • TDC Geronimo
    Bontsad és jelentsé' hogy megy-e :D
  • Kongy
    Hát ez szívás gyerekek. Részvétem. :/ Ejj, ezek a pesti konzolboltok... :)
  • cloud.strife
    Kibontsam? Nebontsam?...... Nemtudom......
  • deep
    Nálunk 6kor kezdődik a céges parti. Holnap így nem lesz egyáltalán játék. Köszi GameShop...
  • Moby
    Kezdek aggódni, hogy lesz-e ott konzol egyáltalán...
  • Moby
    Na így livestream cancelled. Irodában próba kilőve, elvileg 5-re vendégeim lettek volna.
    Ha ezt tudom lemegyek inkább cloudhoz...
  • Hentes75
    Szégyen ide vagy oda /lassan negyven éves leszek /,de én is úgy fogok majd örülni,mint a kisgyerek a videóban,ha esetleg működni fog a PS4-em,BF4-el telepítve.
  • TDC Geronimo
    Ha kihozza futár nekem holnapra tuti én is így fogom megkapni kb. Ide szinte mindig 4 után jön a futár -.-
  • deep
    Ugyanaz a cég...
  • Moby
    Már megjött nekem is az sms :((
  • TDC Geronimo
  • miezviz
    Kedves PlayStation 4-Előrendelők!

Túlterheltség miatt holnap csak 17 óra után tudjuk kiszolgálni az előrendelői kártyás, visszaigazolt vásárlókat!

Megértéseteket köszönjük!

?? (Konzolvilág)
  • Kongy
    Nekem egyszer 576-tól jött SMS, akkor amikor már maga a bolt rég zárva volt... :) szóval történnek itt fura dolgok.
  • deep
    Más boltok megoldják ma éjfélig? Hagyjuk már...
  • Kongy
    Nyilván volt 1 halom előrendelésük, azokat feldolgozni szerintem nem 5 perc.
  • Tatyla
  • deep
    LOL!!! Most kaptam egy üzenetet a GameShop-tól, hogy holnap este 6-tól vehető át a gép. Ennyi volt, most vesztettek egy vásárlót. Mármint a jövőben, mert ezt most már nyilván itt veszem át. De hát ez vicc.
  • Moby
    Ja a kamera mindnképpen sony lesz, Mással nem foglalkozom :D
  • Kongy
    Fasza. :D Bár reményeim szerint én is elfoglalt leszek, egy normális magyar unboxingot lehet összedobok. Otherworld-ös srácok már kibontották, de sok volt a pofázás, én egy tömör, 5 perces unboxingot tervezek :D
  • Moby
    Én livestreammel készülök :)
    Egy teradek vidiu, és vagy beröffentek egy stúdiókamerát, vagy egy kisebb kézikamera segítségével, majd kiderül mire lesz időm reggel.
  • deep
    Legnagyobb :D Jajj még 15 óra 20 perc nekem minimum.
  • Moby
    A dorombolás nem segít.
    Ellenben a nagycímletű papírpénzek zörgésének frekvenciájára csodálatos módon nyílnak az rejtett kédzletek :D
  • shaddam
    A hangszálaim nem bírnák
  • Kongy
    Fog valaki csinálni unboxingot? :D Én csinálnék, csak nincs állványom iphone-hoz... :D
  • Tatyla
    erősen dorombolni fogok holnap az MM-ben hátha lesz egy elfekvő darab +be is húznám mellé a BF4-et :)
  • Kandurex
    Okt.26
  • TDC Geronimo
    Későn rendelte, valamikor november végén talán.
  • zzeN
    Mikor rendelted elő?
  • Kongy
    hát megnézném elmegy-e 130-ért... :D olcsóbb, mint amit 190-ért árulnak, és ki se volt próbálva, hogy működik-e ... :D Lehet az is ugyan úgy mehet a levesbe.
  • SlickAdam
    vatera... ne hulyeskedj mar!
  • Kongy
    hehe... :D hát figyelj, akármi lesz, a PS4 legalább a kezemben lehet, megfoghatom a saját kezemmel, plusz ha nem működne a gép a DS4et azért kipróbálom a PS3-mal... :DDD Plan B nálam az, hogy gari, vagy vatera... :D szerintem hibás gépet is megvesz a nép a normál verzió áráért.... csak legyen. :D A tapasztalat beszél belőlem. RROD-os X360-at 20ért passzoltam el egy fél éve...:)
  • Kandurex
    G4S nincs.
  • SlickAdam
    nincs szombaton futar?
  • Kandurex
    Na, meguntam, felhívtam őket, nem adták fel ma, holnap fogják, azaz én hétfőn kapom. Hm :(
  • SlickAdam
    akkor maskepp mondom: ne löjjetek banderas-os pozolos fotokat (mint egyesek... ) beuzemeles elott!
  • Moby
    Viccelsz? Ez a legjobb része az egésznek, az esszenciája :D
  • TDC Geronimo
    Február óta várja a többség. Ezt a hypeot már nem lehet csillapítani. A plan b meg a gyomorideg meg ott van szerintem mindenkiben az esetleges hibás gép miatt, ahogy bennem is, de ez ellen sok mindent nem lehet tenni csak remélni a legjobbat
  • shaddam
    A B terv a ps+ meg steam backlog. Nekem kb nyárig van anyagom