121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2918 Detto. Konzolok szervizét fogom bepróbálni, itt van a sarkon az is. -
#2917 5 perc alatt kelt el egy ilyen kártya... mondjuk pár nappal ezelőtt.. :D -
#2916 Kár, hogy PS4et nem lehet kapni digitálisan. Ilyenkor jó lenne -
#2915 Hát 2014-ben az én vásárlásaimtól biztos nem lesznek túlterhelve. A játékokat is megpróbálom megvenni inkább napközben máshol. Az talán van. -
#2914 Egy olyan bolt kártyájáért, aki nem szállít gépet. Igen, ez valószínű :) -
#2913 De a legjobb szöveg: túlterheltség miatt. Mi van túlterhelve? Fluxuskondenzátor? -
#2912 Szerintem netszerte harapnának arra a 10k-s kártyára.. :) Bár gondolkoztam rajta, de aztán mégsem rendeltem ilyen kártyát, mert nem láttam át a rendszert. -
SlickAdam #2911 ha ez valakit megnyugtat: meg nekem se adtak fel az uj Snowgoons lemezt, pedig holnap jelenik... :(
(elszalad ) -
#2910 Bár ez szerintem továbbra is csak blöff... -
#2909 Nekem annyit is küldtek sms-ben. -
#2908 Dobjak ki 10k-t és menjek még 300km-t? Hat ezért azt mégsem... -
#2907 Facebook-ra kiposztolták, hogy 5 óra. Haladunk, ez már 1 órával jobb :D Közröhej ami történik. -
#2906 Cloud-éktól kérdezd meg, hogy van el felesleges konzoljuk :) Szerintem velük jobban jársz, mint a pesti szarokkal:D -
#2905 Dobjam ki a 10k-s előrendelői kártyát, és próbáljak leakasztani egyet? Vagy most mi? Szerintem ezektől holnap nem lesz konzol... -
#2904 Elvakít a PS4 utáni vágy:D
Én nem tudom hogy fogok aludni... -
#2903 Ja tényleg, kicsit vak vagyok :D -
#2902 Ne viccelj:D Percenként érkeznek. -
#2901 Néztem, de ott alig van friss hsz. -
#2900 PS4!?:D -
#2899 Melyik topik? -
#2898 Nem kaptam mailt. Azt írta valaki PH-n, hogy ő se kapott, felhívta őket és neki holnap viszik. Én okt. 14-én rendeltem elő, előtted nem sokkal, hátha belefértem:S -
#2897 Kezdenek ám elszabadulni az indulatok PH-n. :D Csendes megfigyelőként követem. -
#2896 Rajtam kívül mindenki megkapta a konzolok szervízétől? Vagy csak engem tűntettek ki azzal, h nem adták át a futárnak? -
#2895 Tudtam én hogy nem fog gördülékenyül menni nálunk... -
#2894 Remekül hangzik... -
#2893 Előző héten felhívtak engem és mondták hogy jön a 10ks foglaló, ha befizetem (amit megtettem) akkor csütörtökön feladják és péntekre megkapom a gépet. Azóta nem hívtak, mailre nem válaszoltak és mint lejjebb írtam telefonálni nem tudtam, mert amúgy se értenék mit akarok (nincs hangom jelenleg kb semmi) -
#2892 PHn írta valaki...
"Na most szétgurultak a gyógyszereim!!! A KV fogja a legnagyobb hülyét csinálni az emberekből. Beszéltem velük! A gyerek csak dadog össze vissza és azt sem tudja, hogy mi van... Van, nincs egyfolytában váltakozott! A lényeg kibaszottul nincs elég gép! Mára vártak még egy szállítmányt a Sonytól WTF??? Ezt még nem tudták 14:44-kor??? Mondom a gyereknek és holnap tuti lesz ötre? Azt mondja 100%, mondom és ha nem??? Olyan nem lehet... Két hete azt nyomják mindig, hogy péntek reggel lehet menni a gépért. Állítólag a kiszállítósakra ráment az egész jelenlegi készlet... Mondom mi van? Én aki tutira megyek és kibaszottul az elsők között rendeltem elő nem kapok gépet??? Abba biztosak lehetnek, hogy ha holnap nem kapok olyan balhét csinálok, hogy abba belerokkannak!!!" -
#2891 Mondjuk igaz, mindig ilyen késői órákban küldi a futárcég az SMS-t. Te akkor nem is hívtad őket, hogy holnap jön-e a csomagod? -
#2890 Még én se, de mint mondtam eddig mindig 10-11 felé jött sms este, ha nem jön még leugatni se tudom holnap platinumosokat, amiért basztak értesíteni és elküldeni, mert pont most kellett úgy lebetegednem, hogy beszélni is alig bírok... -.- -
#2889 Felőlem lehet kínai is, ha működik rendesen. -
#2888 Még nem kaptam SMS-t..., beszarok, ha nem kapom meg holnap... -
#2887 Vegyesen mentek mindenhova úgy néz ki, de japán gép nem sok van -
#2886 -
#2885 Nem arról volt szó, hogy Európába japán gépek érkeznek? :D -
#2884 Má hogyne múlna...
Ha délelőtt el tudom hozni, akkor berobogok az irodába, ami két sarokra a bolttól, és bármi baszom van, viszem vissza, és körbetelefon.
Most 5 után rombolnom kell haza, mertvendégek jönnek, és így is lesz 7 mire keresztülverem magam a városon, péntek csúcsban...
Így kértem volna inkább kiszállítást. De inkább nem ott veszem meg. -
#2883 dafuq :O -
#2882 Reggelre kiderítem hogy mi a tosz van. Amikor kérdeztétek megfogtam egy szettet, az alján made in china volt.
Ha lesz idő, átnézem. Remélem a nagyja japán. -
#2881 Rohadtul múlik, mert direkt szabit vettem ki holnapra, így itthon fogok ülni malmozva, várva a 6 órát. És emiatt holnap egyáltalán ki sem fogom próbálni, mert céges buli lesz este. -
#2880 Haha, persze kiválogattad magadnak a japánt, a többiek meg kapják a kínait.. :DDDD -
#2879 De ezen a pár órán már nem múlik semmi.