121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#2961 JAJA :D Szerintem lesz itt még azokhoz hasonló videó áradat :D
Tegnap voltam amúgy Auchanban. És full a prevgenben élnek, még csak PS4 játék sincs... :D -
#2960 És még mi röhögtünk azokon az embereken akik az MMbe meg auchanba rusholtak németeknél... :D -
#2959 Milyen agresszívvé teszi az embereket ez a PS4. :D -
#2958 Majd szétszedem,már van róla elég jó teardown.
Mondjuk,kapásból azzal fogom kezdeni,hogy nem azzal a hulladék 100 forintos HDMI kábellel fogom bekötni a gépet,hanem egy jófajta szériával.
Ez jobb,ha készenlétben lesz egy pendrive-on. : PS4UPDATE.PUP -
#2957 Ha holnap délután közlik velem, hogy bocs, de nincs gép, beállok a kocsival a kirakatba. Ezt garantálom. -
#2956 Majd szétszedem,már van róla elég jó teardown. -
#2955 Attól félek, mindenki anyázni fog. Az is aki kap -mert nem működik- és az is aki nem, -mert nem kapott- :D Dehát ilyen ez a popszakma... -
#2954 Jaja ! Ezen én is kiakadtam :D Ez faszság. -
#2953 hát srácok azt hiszem sokan fogtok még holnap anyázni :( -
#2952 Fuck -
#2951 Az alléban az 576 meg a helyszíneseknek osztogat gépet. Kurvajó, nem? -
#2950 Ma jött két sms is. Az egyikben közölték,hogy holnap 8-18-ig érkezik az egyszarvú póni a csodagépemmel és legyek szíves abrakot adni neki a gépért cserébe. 124.990-et írtak az sms-ben. Erre a kocsiból megskypeoltam őket rákérdeztem,hogy akkor azzal a tizessel mi lett,amit kifizettem. Visszaírták,hogy az SMS/Email előbb jön és csak utána vonják le az előrendelői kártya összegét. Mondom ok. :)
-
#2949 PH-ról
"Tisztelt Vásárlónk! Sajnálattal közöljük, hogy a Sony PlayStation 4 konzolra leadott rendelését önhibánkon kívül nem tudjuk teljesíteni a 2013. december 13-ai megjelenésre. A Sony Hungária Kft. a nagy érdeklődés ellenére csupán a Magyarországra várt teljes mennyiség egyharmadát tudja biztosítani a hazai üzletek számára, ezért tárgyalásokat folytatunk, hogy kárpótolhassuk előrendelőinket. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető leghamarabb átadhassuk önnek a terméket, ám várhatóan január közepétől áll majd rendelkezésünkre a hivatalos magyar forrásból származó szükséges mennyiség. Amennyiben így is szeretné megtartani előrendelését, kérjük, hogy válaszban tájékoztasson minket szándékáról. Nagyon sajnáljuk és elnézést kérünk a kellemetlenségért. Üdvözlettel, PlatinumShop"
Ez nem sok jót sejtet. -
#2948 Biztos fog, de sajnos úgy néz ki nem mostanában. Lehet majd a full season 2 valamikor jövőre. -
#2947 Az kibebasz-----kur---jó lenne .... -
#2946 PS4re is jöhetne...
-
#2945 Azt hiszem érdemes lesz nyitás előtt az 576-hoz menni, mert a sok kecseg biztos azzal kezdi, hogy japán gépet kér...vagy bízzam magam a sorsra? :) -
#2944 majd beírom úgyis, de nem. -
#2943 Na kaptál már SMS-t? -
#2942 Kapjuk meg, és induljon először ... -
#2941 Igen, én is ezen filózok... :D Nem lesz csere gép egy jó ideig az fix. -
#2940 Cloud basszus nyissatok már egy boltot bp-en is. Itt a töketlen balfaszok között császárok lehetnétek :) -
#2939 Ezek után itt már bele se merek gondolni, hogy a gariztatás, hogy fog működni :D -
gatyo #2938 Igen mert a többi részét a levélnek nem másoltam ide. A lényeg, hogy rajtam múlik átveszem-e (otthon legyek, legyen pénz rá stb. stb.) erre értették a "próbálják"-ot. -
#2937 Próbálja... "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld." -
gatyo #2936 Nekem email jött: "A konzolokszervize.hu megbízásából küldeményét a G4S Futárszolgálat a következő munkanapon 9-17 óra között próbálja meg Önnek kézbesíteni (ünnepnapokon és hétvégén a futárszolgálat nem dolgozik)." -
#2935 Nem, nálunk "otthonülős" parti lesz, bent a cégnél. -
#2934 Bilibe lóg a kezünk... :D
God of War 3-nak is örülnék. 1080p-ben, fix 60 fps-el megnézném szívesen. Ja, és élsimítás is jöhet ezek mellé :D -
#2933 SKU ID leads to Order 1886.
:( -
#2932 Mellé csaphatnának egy uncharted trilógiát és mosolyogva venném meg az is. Újra. -
gatyo #2931 Csak nem te is a Syma csarnokban leszel? :D -
#2930 Azért a TLOU ütne PS4-en, ezt látatlanban megmondom :D -
#2929 Szeretném azt hinni, hogy nem, már csak a DLC miatt is. Nem hiszem, hogy portot ND csinálná, de látok esélyt egy ilyen verzióra... -
#2928 Ma a boltba gép nem volt de controller igen :) sokkal jobban néz ki élőbe mint képen (sajna nem volt bontott dobozos, kívülről lestem meg gyorsba)
-
SlickAdam #2927 LOL :D -
#2926 Lehet hogy fake, vagy nem.
-
#2925 Jó Nektek, már bánom, hogy nem tőle vettem én is. :( -
#2924 Bármikor is hozzák ki, megy be érte, de mindenkinek működő!, lehetőleg japán! gyártmányú PS4-et kívánok! -
#2923 + 1 :DD én nyugodt vagyok... még :D -
#2922 Nem segít.