121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3199 Iiiii, hogy rezeg, csajok előnyben :D -
#3198 Hát ha lenne BF4em ps4re jó lenne. PCn van :D -
#3197 Faszom megijesztett a kontroller, elkezdett valami rock zenét tolni a playroomban :D -
#3196 hmm KZ-hez jár season pass is meg elsőnapos bónusz cucc. -
#3195 Az 1% az mindenhol egy! Na mindjárt leért azt belogolok, ha nem baj akinek az aláírás bene van az azonosítója azt felveszem barátba!
Apropó este benne van valaki egy kis BF4 partyban -
vg #3194 -
#3193 Bírom ezt a kis zenét közben, tök nyugtató -
#3192 Most már valóban jogos a Banderas! :D
Amúgy Kandurex, te a japó géppel miért féltél?? :D -
#3191 -
#3190 Updatel, valami 323 megát tölt. -
#3189 Nem estem bele! ok! Configolom! -
#3188 én is dettó ezt rendeltem tőlük, de még nem kaptam meg : / Lehet tőletek jön hozzám a futár Szegedre? :D -
#3187 Ebbe a pillanatban fogom bekapcsolni, kíváncsi vagyok, h beleesek e az 1%-ba? -
#3186 Nekem is este szokott :( -
Thaddeus #3185 Nekem még nem jött meg a Konzolvilágtól, bár én mindent 16:59-kor kapok :( -
#3184 Cloud-tól. KZ bundle, Kinai. én is várok még a bekapcsolással még :) -
#3183 Na mivan kandurex nyomod már meg a többiek? :D Nem írnak úgyhogy biztos :y -
#3182 :O
Lehetséges akkor, hogy a sima csomagok nagy része tényleg japán idehaza? -
Petike125 #3181 Megjött pestre is a KSZ-től. Japán :) viszont ajándék plust nem kaptam, gondolom majd később küldik emailben a kulcsot. -
#3180 Be kell hajtani rajtuk, nincs mese. Ha ma nem érkezik meg a gép, akkor én meg is teszem, mert pont az volt annak a 10k-s belépőnek a lényege, hogy garantáltan megkapom a megjelenés napján. -
#3179 PlayStation 4 has been in the hands of gamers in much of Europe and Australasia since 29th November, and today we’re really happy to welcome 11 more countries into the fold. As of this morning, players in the Czech Republic, Greece, Slovakia, Turkey, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman and South Africa can get their hands on the most powerful videogame console ever created.
EU PS blog szerint nem is létezünk :D -
vg #3178 Azért kíváncsi lennék, ha mondjuk a KV egy gépet sem kapott volna(úgy tűnik), elemben eladott mondjuk 2000 darab előrendelői kártyát(még januárra is), amit mindenképpen le kell vásárolni idén 21-ig az üzletükben. Ha nem teszed, akkor annyi. Ilyenkor mi van? Ez csalásnak számít? -
#3177 Nekem még mindig nem :( -
#3176 Hunnajd? -
#3175 Ihihihi megjött a ps4 :)) -
#3174 :o -
#3173 A szóló alapgépek mind japánok, a KZ szettek meg mind kínaiak.
Vicces. -
#3172 Na mivan akiknek megjött bekapcsolták már? :D -
#3171 Grat!
Van egy olyan érzésem, hogy az alapcsomagok között lesz csak japán, mégiscsak az fogyott legjobban. Húzok haza, mert már hót ideg vagyok, hogy menni fog-e. -
#3170 Kirabolták,tudják mi van nála... -
#3169 Igen.. :D Péntek 13 van, bármi megtörténhet, és meg is történik. :D Nem, nem vagyok babonás. -
SlickAdam #3168 felsz, hogy baja esett (nem, nem a gepnek)? :D -
#3167 Nekem se! De legalább meg sincs a csomagom :) -
#3166 Nekem nem jött még a futár... :( kezdek aggódni -
#3165 Egyébként a debreceni 576-ban is kevesebb gép volt, mint amennyit előrendeltek. Kamerás KZ-ből egy, vagy kettő, KZ négy db, a többi alap. Szívta is a fogát a srác, hogy lesz itt még balhé délután. -
#3164 Köszi ! :D -
#3163 dont starve az ps4 -
#3162 PS3on elég erős hónap lesz PS+al...
24th December: DmC Devil May Cry
24th December: Borderlands 2
24th December: Soul Sacrifice
24th December: Blazblue Continuum Shift Extend
8th January: Don’t Starve -
#3161 Húbazz, nem irigyellek benneteket. :S -
#3160 Hull a pelyhes
:)
Jingle All the Way