121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3279 Hol lehet kikapcsolni a kontroller rezgését a BF4 -ben? Engem valahogy herrgel! Vagy csak globalban lehet valahol kint rendszer menüben? -
#3278 Grat mindenkinek, aki megkapta a gépet és hibátlanul működik! Jó játékot kívánok!
Egyébként hihetetlen, hogy aki még csak most rendelte elő annak is legalább több mint egy hónapot kell várnia hogy elkölthesse a pénzét...
Le merem fogadni, hogy a január 20-i szállításba sem fogok beleesni, mert még csak 2 napja rendeltem meg a cuccot a konzolvilágtól és még egy megerősítő emailt sem kaptam, csupán mindössze a facebook-os ügyintézőjükkel sikerült felvennem a kapcsolatot. -
#3277 Százból valakinek legyen rossz hogy meglegyen az 1 százalék -
#3276 Greatness is here :D -
#3275 Amúgy ahogy megnyomtam a bekapcsoló gombot kb nem is pulzált kéken nekem, szinte egyből fehér volt a led. -
#3274 Fasza! Vegyetek fel PSN-en, majd én is veszemfel az embereket sorban:D persian0077 -
#3273 Úgy tűnik minenkinek jó eddig a gépe! Zsíííír!!!! -
#3272 Úgy néz ki ezek tényleg ilyen nemrég gyártott gépek lehetnek. Itt már lehet mindegyik kis kínai mellett állt valami korbácsos felvigyázó :D -
#3271 lol mire végeztem a setuppal letöltötte az updatet. ezt nevezem! -
#3270 -
#3269 -
#3268 Jelentem: KÍNAI KZ Bundle-m működik!!!! ::DDDDD -
#3267 Reméljük csak tévesen küldött sms. -
Thaddeus #3266 Konzolvilág és PDS hungary. De konkrétan csomagszámot meg futár telefonszámot is kaptam tegnap, most próbálom felhívni. -
#3265 Honnan rendelted meg melyik futárcég? -
#3264 Már updatel a picim. Csodás a menü.
Nincs hangja. Semmi. Nulla. Zéró. -
#3263 ?? Ne bazd. havernak kivitték előbb 10kmre, kurvára remélem ide is beugrik vele ha már itt van... -
Thaddeus #3262 Most kaptam egy sms-t, hogy a futár a következő munkanap szállítja ki... De tegnap meg azt kaptam, hogy már átadták a futárnak. Nemár... -
#3261 Igen, innen küldöm a puszim a kedves kicsi kínai munkásoknak, amiért nem verték bele a faszukat a gépembe! :) -
#3260 KZ Bundle -
#3259 Ti megnéztétek a HDMI-t bekapcsolás előtt? Én nézegetem, just in case, de neten is ugyan úgy néz ki minden ps4 hátulja mint az enyém. -
#3258 bundle amúgy vagy sima? -
#3257 :D
Grat! -
SlickAdam #3256 gratulacioooo!!!
(kicsit vicces amugy, h kulon meg kell jegyezni, h mukodik :D bar eddig nincs gond Mo fronton, ugy latom) -
#3255 Szép grat -
#3254 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!
Kínai
És működik!!!!!!
-
#3253 Na havernak megjött itt lakik 10kmre. Remélem köv állomás én leszek :D -
#3252 apám.. a ds4 után fájdalom kézbe venni a ds3-at.. -
#3251 Én még várok, hogy eltűnjön a gépről a pára :D de izgatott vagyok mint az állat XD ez a PS4 most nem lehetne itt nálam balee4 és cloud nélkül, úgyhogy hatalmas köszönet nekik! :D (én idióta dec. 4-én kezdtem előrendelgetni... :D) -
Thaddeus #3250 Lehet lassan felhívom a futárt, hogy mikorra ér ide, de lehet pont azzal lassítom :D -
#3249 Nektek nagyobb lesz az élmény -
#3248 Aki megkapta mind eltűnt már :D
Mi még várunk :) -
#3247 Gratula az eddigi tulajoknak!
Psnről tudtok tölteni rendesen nincs leterhelve? -
#3246 ééés pont ma jár le a PS+-om!! YEAH :D -
#3245 Megy faszán :D -
#3244 Na akkor ezt is kipróbálom.
KZ Live gameplay (lehet akadni fog mert tölti a játékokata a háttérben :D) -
#3243 Akkor van gáz ha semmi sem megy a háttérben és úgy akad... :D -
#3242 + telepíti KZt is. Szóval no para :D -
#3241 báázzd XD -