121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3319 ja ok nekem is olyan :D -
#3318 Én is néztem a BF4 lemezt ilyen nagyon fura hullamszerűen törik rajta a fény, de amúgy teljesen jó -
#3317 KZ BD lemez alja furán néz ki. remélem nem lesz szar :D -
#3316 Debreceni 576-ban vettem ma, elsőként, így hivatalosan ez az első hajdú-bihari PS4 :D -
#3315 Hajdúdorogi gép is Debrecen közeli :D -
#3314 Az elsőként vásárolt debrecen környéki KZ csájníz bundle gép működik ;) -
#3313 1, PS4 Made in Japan.. check
2, First Start.. Check
3, PSN + .. Check
4, Resogun test.. Check
5, Killzone .. No data,please come back later. :D
PSN: ITEM1979 -
Thaddeus #3312 Nekem se, nem para, majd jön :D -
#3311 Kontroller az...
-
#3310 Csak nekem nem hozták még? Great. -
#3309 Úgy téptem szét a csomagolást, mint a nintendo 64es gyerek a videóba 27 éves fejemmel :DD
El se hiszem, hogy itt fogom -
#3308 Vagyis előbb megfürdetem a kicsifiam, ágybadugom, és aztán játszom szét az agyam :) -
#3307 No.... mindenki megkapta a csomagot tőlünk? Bocs, de nem tudom követni a nyolcmillió hozzászólásból..... :)
-
#3306 Na a picim megupdatelve friss ropogós firmware-el, frissen beaktiválva 1 éves, magas minőségű psn plussal, meghintve resogunnal és contrastal, konyhakészre előkészítve killzone telepítéssel.
Most pedig összeszedem az egész holmit, és elmegyek haza szétjátszom magam :DD -
#3305 Na, made in japan :D
Viszont bf nem jött szerintem nem volt nekik mert szállítás alatt volt még ma is... no mindegy KZ megvan lehet bfet megveszem digitálisan este. -
#3304 #3291 -
Landor #3303 na közvetíts hyper :D -
Thaddeus #3302 na felhívtam a díszpécsert és futárnál van, jön ma, úgyhogy szúszá -
#3301 Igen, eddig úgy tűnik most kifejezetten szerencsénk volt, hogy kicsit többet kellett várni a gépre. USA és nyugateu bétatesztelt nekünk :)
(Ill. majd kiderül mi mit és kinek bétatesztelünk :) ) -
#3300 Várunk! -
#3299 Grat mindenkinek és jó játékot!
Első uncharteddel együtt érkezem én is! -
#3298 Slickadam be is postolta a képet, amikor átvette. De a gaf tele volt hasonló képekkel az eu láncskor. -
#3297 ja ez a legújabb adag lehet, szerintem pár hetes lehet max... -
Zozo76 #3296 errol a csomagolas dologrol nem is hallottam... :/ -
#3295 Ebben azért mostmár egy hónapos tapasztalat van. Én drop gépén kívül egyet sem olvastam sehol, amivel később gáz lett volna. De az azért már most látszik, hogy az a terítés, meg ez a terítés nagyon nem ugyanaz.
Ahogy slickadamnak is, rengeteg helyről lehetett olvasni, hogy merő mocsok a gépek csomagolása belül. Az enyém patika tisztaságú, és majd megerősítenek a kollégák, hogy nekik milyen volt, de tippre kb ugyanez. -
#3294 Nekem még mindig nem hozták meg, úgyhogy én még joggal parázhatok. Főleg annak fényében, hogy lentebb írták, hogy már SMS-ben értesítenek hétfői szállításról. -
#3293 Hála égnek nemigaz? :) -
Zozo76 #3292 meg azert varjal, az igazi teszt meg csak most jon. az xbox 3ledes vagy a ps3 sarga ledes hibaja sem az elejen jott ki tomegesen. -
#3291 Így azért visszanézve kurvára túlaggódtuk az egészet :DD
A szállítást/átvételt, kínai/japán kérdést, kb mindent :) -
#3290 akinek maradt egy sima gépe (előrendelése)Nyíregyháza közelében azt átvenném persze rendes áron nyerészkedők kiméljenek... -
Zozo76 #3289 Az is hulye aki megveszi ennyiert, csakhogy elobb legyen neki. En biztos nem etetnek ilyen spekulans embereket... -
BlackWolf #3288 azért ez kemény :D -
#3287 na hívott futár, fél órán belül itt van...
-
BlackWolf #3286 Estére hardverapróvatera minden tele lesz ps4 es gépekkel csak az a kérdés kinek milyen masszív gerince van :D 5-10-15 ezerrel drágábban már tuti lehet majd kapni -
Zozo76 #3285 addig otthon jatszik vele. legalabb leteszteli nehogy hibasat kapjal... :) -
#3284 Fasza, 3000 Ft-ért tölthetem az AC4-et... :D -
#3283 Ja ok :D -
#3282 Debrecenben tudom csak átvenni a gépet. -
Landor #3281 várjál már a reklámozással, gecisok privátot kaptam fél óra alatt :D -
#3280 nemrég írta landor, hogy van 2 gépe is miért nem írtál neki? Nem pesti vagy?