121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3362 felvettelek azzal is -
#3361 instant ps store el se hiszem istenem :D
AC4 upgrade pikk pakk megvéve egyből elkezdte szedni az összes fost egyszerre :D
download pause azért nem ártana remélem januári update behozza. -
#3360 Én meg amíg leszedi a KZ-t addig elég jól elvagyok a resogunnal.. -
#3359 legjobb péntek 13 evör -
#3358 Olyan smooth... mire eljutottam a menüig már leszedte az updatet:O -
#3357 Na nagy grat. Mennyire fostunk és ennek ellenére nagyon szerencsésen alakult a mai nap. Gép meg egy álom :D -
#3356 Hát baszod nagy mákod van szinte meghazuttoltad ezt a Pének 13-as dolgot.
Bár tény hogy ez csak 1 eset, mivel az egyensúly fent kell hogy maradjon, a rossz mellett jónak is kell történnie. :D -
#3355 Nagyon örülök neki! Gratulálok! Szerencsés vagy! -
#3354 16.36-kor valószínűleg életem legszebb telefonhívása következett be. Mesébe illő jelenet, péntek 13 ellenére. Felhívtak a nyíregyházi Media Markt-ból, hogy egy előrendelő lemondta a PS4-et, és akár most mehetek érte, mivel én követem az előrendelők sorában. Most értem vele haza, és made in Japan, és mellé egy BF4. Megyek próba -
#3353 Nem azt mondtad, hogy a futárnál van a cucc? Hívd fel! Hisztizz! Ígérj extra borravalót ;) -
#3352 Közben kiderült, hogy az összes user élvezheti a PS+ előnyeit a gépen, ha egy usernek van előfizetése. Szóval valószínűleg továbbra is a UK profilomat fogom használni, kérném felvenni Banderas-hoz, és mindenki, aki akar, vegye fel a friend listre a UK useremet is: Deepsith
KÖSZI :) -
Thaddeus #3351 Megvagy tesó! -
#3350 Nekem sincs gép,de csak hétfőn jön a futár .... áááá .... -
#3349 Gép eddig az...
-
#3348 Engem is beírsz?
PSN: AntiHero_HUN
KillZone SF -
#3347 Köszi,nemsokára meg kell,hogy jöjjön a géped! -
Thaddeus #3346 Beraktalak. Nekem még mindig nincs PS4 :/ -
#3345 Milyen szép...
-
#3344 Ebbe a Antonio Banderasos GoogleDocs-ba hogyan lehet bekerülni ?
PSN: ITEM1979
KillZone SF
-
#3343 Végre nekem is meghozták:D -
#3342 jaja PS4-et nézve nem éri meg :) PS3mel meg igen :D.
Mennyire örülnék még egy GTA5 PS4 upgradenek :) -
SlickAdam #3341 diszagrí!!! januar epp, hogy iszonyat durva lesz.
ja vagy csak PS4-et nezve? ugy lehet. -
RealCián #3340 Egy csajt is kapott mellé.
-
#3339 haverom felhívta az itteni konzol boltot és 190 k ért adnák a gépet neki, pár hete mondták nem kell előrendelni mert lesz, erre mondják nagy a kereslet és ezért ennyi az ára még azt is mondták hogy bécsbe 700-800euroért dobálják nem kamu azért pofá, leszakad pofátlanságnak is van teteje -
#3338 Amúgy a psn+ nem is éri még meg, sőt januárban sem. Gagyi játékok + rövidek is. Bőven rá ér majd februárba avgy márciusba venni az 1 éves előfizut szerintem. -
#3337 Mivel nem ez volt a terv, nem volt összelőve a cucc :( valaki beírta, hogy kiposztolták a fb oldalukra, hogy megjöttek a gépek, és azonnal rohantam. -
#3336 Vajh majd az xbox mqgyar megjelenésénél is ekkora őrület lesz az országban?
...:) -
#3335 Grat
Lassan mindenkinek befut -
SlickAdam #3334 "PlayStation 4 Launch in Czech Republic, First owner received free 50" Bravia and Limo transport"
-
#3333 -
#3332 Na. ELINDULT. Most updatelem o/ -
SlickAdam #3331 na varjunk csak!!! irodaban voltal es nem volt stream???!!!? -
SlickAdam #3330 tehat a nem-bundle gepet tenyleg japanok. csak japant kaptak a kicsi magyarok, el se hiszem. hogy kapjatok be!!!
viccet felreteve: grat mindenkinek! en is csatlakozok, amint tudok turni egy japan masinat itt a varosban. tippre: februar-marcius kornyeke.:D -
#3329 na még egy negyed óra kb azt beizzítom én is addig pcről töltöm kontrollert :D -
#3328 gyerekek eddig egyértelműen a gép!! :D Nagyon állat, és a Shadow Fall is!!!
-
#3327 Aki akarja itt beaktiválhatja a 14 napos free psn+, persze csak az aki eddig nem volt előfizető! link, bankkártya adat kötelező (de nem kell beszarni) -
#3326 -
#3325 Downloading update! :) Kínai egyébként. -
#3324 na contrast kipróbálás, live nézheti aki unatkozik :D -
#3323 Megéreztem mikor érkezik, így 14:10 körül betoppantam a GameShop-ba, és ott tornyosult a friss szállítmány. Szóval az első vevő voltam. Hazaértem vele:
Már összeraktam, most fogom bekapcsolni. Drukkoljatok!