121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    No csináltam egy "tesztet". Elég gagyi ez a facebookos videó marhulás. Jöhetne minél előbb a youtube, vagy legalább engedhetnénk pendrive-ra rakni

A youtube felajánlotta hogy kijavítja mert remegett a kezem. Hát hülyének néznek? :D
  • item
    Azért ezek a 150e Ft-os "alapcsomagok" PH-n elég viccesek,másrészről meg undorítóak.
  • Kongy
    Én 3000 Ft-ért upgradeltem PS4-re, amíg a Hobbit 2-n voltam szépen fel is tette, minden update-tel együtt.. :D Kiváncsi leszek a nagy nextgen effektekre! :D

Killzone-ról: NAGYON BETEG! PS3-hoz képest ég és föld a grafikai minőség, meg se reccen, még akkor sem, ha a háttérben tölt is. Nagyon jó. A multitasking a kedvencem. :) Hmm öljünk Helghastot, de aztán nézzük meg mi van a Store-ban.. :D Ez kellett már nagyon! Azt mondom végre eljutottak arra a szintre, amire a PS3-at tervezték, csak akkor nem volt megfelelő technika.. :)
  • item
    Majd egy kamerát kell szereznem még hozzá. Ez a playRoom elég vicces. Tetszenek azok a kis robotok.
  • TasManXT
    Köszi. Ebből is elég ennyi spoiler egyelőre. :D
  • TasManXT
    A contrastot is néztem ahogy tolod egy ideig, csak nem akartam túl sok spoilert :D
  • AntiHero
    Bekapcsolhatom neked, de béna vagyok :D

Aláírásomban ott van a link
  • TasManXT
    Streamel valaki? Ps4 hiányában nézném legalább.
  • TDC Geronimo
    AC4et elkezdte szedni először kiírta, hogy 22 giga, aztán átváltott 5.4re. Azt jelenti, hogy 5.4gb leszedése után már indítható is és lehet játszani
  • zzeN
    Legjobb hely egy konzolnak a tv alatt van, csak hogy elég levegőt tud beszívni oldalról. Az az 5-5 cm csak tán elég. Mondjuk 2 óra KZ után volt egy hangja:D
  • TDC Geronimo
    In response to the news that the PlayStation 4 had the "largest console launch in history," Sony responded to fans, saying "epic" announcements are coming.

Guy Longworth, senior VP of PlayStation brand marketing, said that Sony is working on supplying the PS4 with games, and that the company has some "epic stuff still under wraps." Longworth said he "can't wait for E3 now," according to the PlayStation Blog.

"We're working on lots of exciting updates and features which we'll get to you as soon as we possibly can," Longworth writes.
  • TDC Geronimo
    "Once 2014 hits we’ll start frequently rolling out fresh news and information about all our upcoming projects over on the PlayStation blog and here on the Naughty Dog blog so make sure to visit frequently.

2014 marks a very special time in Naughty Dog’s history and we’ll have more information about what that means early next year."

• Tatyla
    BF4-re kapható leszek : Tatyla74
  • shaddam
    Kis retró asztalkámon van a ps3 szomszédságában, a tv alatt
  • zzeN
    KZ-ben másfél méterről elég durva a látvány néhány rece ellenében, ágyról meg perfect:)

Ti hova raktátok a konzolt? Nem tudom hogy a tévé alá tegyem vagy a földre. A szekrényben 5-5 cm szabad hely van jobbról-balról, elég levegőt tud így beszívni? (magasság, mélység az rendben van)
  • TDC Geronimo
    headset ami egyedül gagyi hozzá, de rádugtam az S4hez kapott mikrofonos fülest és gond nélkül megy az is. Egy fokkal hangosabb ott a beszéd.
  • TDC Geronimo
    Eddig azért kijelenthető, hogy nem volt nagyobb a füstje, mint a lángja a gépnél. Sony most nagyon odarakta magát. BASED CERNY :D

• TDC Geronimo
    Nem tudok játszani rendesen mert... fél percenként nyomnom kell banderast :D

Joy valami eszméletlen lett. 0 deadzone van analóg karokon is, KZba olyan fejeseket osztok pedig ott aim assist sincs... <3
  • Kandurex
    Ja,ja úgy tűnik sikeres napzarás volt.
  • Janey
    Gép megjött, működik. KZ:SF meg beszarás hogy néz ki, és normálon se egy sétagalopp :)
  • Moby
    100%nextgen
  • Mr Manson
    konzol világ akciós jelszót tudja valaki? Sos!!
  • shaddam
    377 olvasatlan hozzászólás? Elmegyek 10 órára gyilokzónát játszani aztán nem bírtok magatokkal? :D
  • a.carkey
    Elsőként átvenni a konzolt, az fenomenális
  • Tatyla
    lehet kérdek egy hülyét de a battlelogot hogy tudom összekötni a ps4-el?
  • Moby
    Akkor? Megállapíthatjuk, hogy a topik a honi láncsot 100%-os sikerrel abszolválta?
    Az zsirmány! :)
  • AntiHero
    lehet ki kellene már kapcsolnia gépet csak 6 órája megy kb :D
  • n000rbi
    Kész vagyok a géptől, pedig eddig "csak" Resogun-t nyomtam, KZ és Nyekkk még ki sincsenek bontva :)
  • Thaddeus
    Megjött, persze pont mikor állatorvosnál voltam, most értem haza, de jég hideg, úgyhogy várok vele míg megmelegszik. Az egész gép eszméletlen kicsi, de kegyetlen jól néz ki :D
  • item
    Most nyomom a KZ-t , brutális... Pedig itt ülök tőle kb 1 méterre,sokszor közel is hajolok,hogy megnézzem a kidolgozottságot,texturákat. Nagyon durva! Igazi nextgen!!
  • n000rbi
    Ps3-on ma 11ezer a BF4 + 3000 a ps4 upgrade.
  • Landor
    na maradt még egy sima 120ért. lehet licitálni rá nálam ma és holnap
  • AntiHero
    Bezzeg Ac 4 21 ezer mockok
  • Tatyla
    ha pendrivera rakom az 1.52-es updatet hogy kell indítani mit kell csinálni?
  • TDC Geronimo
    18.850. 850el drágább csak mint boltba
  • TasManXT
    Magyar Store-ban hogyé van a killzone?
  • Tatyla
    valaki majd irjon be a doksiba is PSN ID: Tatyla74 játék:BF4
  • TDC Geronimo
    felvettelek azzal is
  • TDC Geronimo
    instant ps store el se hiszem istenem :D

AC4 upgrade pikk pakk megvéve egyből elkezdte szedni az összes fost egyszerre :D

download pause azért nem ártana remélem januári update behozza.
  • item
    Én meg amíg leszedi a KZ-t addig elég jól elvagyok a resogunnal..