121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Csinálja magyart. Tartalom megegyezik angollal és az árak is már jobbak a magyar PSNen.
  • TDC Geronimo
    Mindent kell rögzítenie visszamenőleg, de nem teszi. Sokszor össze vissza csinálja sajnos és így jelen állapotban használhatatlan a videó része :(
  • ModernT
    Srácok mi a különbség aközött hogy angol vagy magyar psnt csinálok, mik az előnyök hátrányok ? melyiket érdemesebb
  • deep
    Igen, nekem is pont az a rész nem volt csak meg, amit akartam volna feltölteni :S
  • TasManXT
    Nem lehet, hogy a multit csak streamelni tudod?
  • TDC Geronimo
    ja PCM a legjobb minőség. Azt figyeltem meg, hogy DTS meg PCM is jóval halkabb, mint a dolby. KZba is furák a hangok amúgy nagyon, mintha hiányoznának sokszor vagy nem tudom.
  • TDC Geronimo
    Na megvolt első DS4 lemerülés. Miután figyelmeztet, hogy alacsony még ment több, mint 1 órát. Nem nagyon számoltam, de szerintem bírta 8+ órát bőven.

Ami viszont halál bugos az a share videófelvevés. Volt pár fasza killem KZ multiba na mondom share. Erre berakta az órákkal ezelőtti single részt :/
  • Kongy
    Jó, PC-n is száll a füst, csak az én gépemen (i5, HD6950, 8GB RAM) nem ment olyan grafikán, hogy szálljon....
  • Kongy
    Ez az én képem. :D PC-s verzióhoz képest az ágyúk füstje elborítja a hajót, de kb olyan, mint a PC-s max grafika. Csak ez ugye reccenésmentes egy 130 ezres gépen.. Amelyik PC-n egy ilyen szépen fut, az nem 130 ezerbe kerül :)
  • Mr Manson
    Ma adták fel a PS4em konzolvilágtól.
    Ac4 Bf4 Killzone - akinek kellek megyek hétfőn :)
  • n000rbi
    Lpcm nekem sztereó, ezért kellene DD, vagy DTS.
  • SlickAdam
    sot, igazabol a DTS a tomoritett hang...
  • SlickAdam
    nem tudom. de a tomoritetlen hang dolog teny optikainal.
    miert kell DTS? lpcm tokeletes, nincs kulonbseg.
  • deep
    Én azért vettem vissza dolby-ra, mert túlvezérelte a mélyet a DTS beállítás :)
  • n000rbi
    Hogy lehet, hogy ugyanez működik ps3-mal, br-filmekkel DTS formátummal? Ahogy mondtam, miután egy pillanatra átkapcsolok lpcm-re, majd vissza, hibátlanul megy ps4-en is.
  • SlickAdam
    ugy tudom optikai kabelinnyo nem a legmegfelelobb DTS (ill. HD, tomoritetlen) hang atvitelere.
  • n000rbi
    Tehát lényegében az egyik legjobb új fícsör elcseszi a hangot. (optikán DTS-sel legalábbis) Gondolom nem hw-hiba, ha egy át- majd visszaállítás megoldja és nem is jön többet elő.

Na meg eleve azt nem értem, hogy minek tolja ki egyszerre hdmi-n a tv-nek és optikain az erősítőnek a hangot. Miért nem lehet az egyiket tiltani, mint ps3-nál?
  • Thaddeus
    Én ugyanezt vettem észre, Killzone kezdővideó hang stuttering, átrakva PCM-re megszűnik. Ezt annak tulajdonítom, hogy mögötte települt 2 játék meg a Killzone maga is. Játékban visszaraktam DTS-re, aztán már normálisan ment.
  • Evoluti0N
    Igen. Ez olyan, amikor talán a BF4-ből volt One és PS4 összehasonlító videó és néztem, hogy most nekem hol is kéne látnom a különbséget. :)
  • a.carkey
    :)

Az AC4nél kb. ez a helyzet:

• Evoluti0N
    A legtöbb KZ3 screenshotról, ha nem tudnám, hogy melyik játékról van szó, akkor valamelyik Crysis epizódnak nézném. Annyira hasonlít a két játék grafikai stílusa, hogy nagyon.
  • Evoluti0N
    De PS4-en biztos szebben száll.
  • a.carkey
    PCn is száll a füst ...
  • AntiHero
    wtf?? Nekem 1920ba menti el.
  • TDC Geronimo
    PS3nál sokkal szebb. Gyönyörű textúrák, árnyékok, tökéletes képminőség, új effektek, nextgen növényzet! :D és atomstabil 30 fps.

Amúgy asszem úgy változik a sharel megosztott kép minősége, hogy twitter a legszarabb, utána FB és a legjobb az az, ha elküldöd valakinek levélbe a képet PS4ről és ő meg ps appal telóról kiszedi. Körülményes így, de az majdnem tömörítetlen.
  • The Protector
    Elég homályos,gyenge minőségű,de attól még látszik h szép a játék.

Mekkora a különbség pc és ez között?vagy viszonyítsd ahhoz amin játszottál vele előzőleg.(ha játszottál vele)
  • Blith004
    Nekem akkor csinált ilyet, amikor BF4 menü háttérben volt és töltődött azt hittem az csinálja mert az ismert hiba de lehet akkor mégse :( . Más lemezes játékom még nincs, KZ még nem jött meg. Egyébként a BF4, ps3 as upgradelt.
  • Kongy
    Hát.. a screenshotok minőségétől nem vagyok elájulva...

• n000rbi
    Használja valaki DTS+optikán? Eddig mindkét lemezes játéknál előjött a következő: szól,hogy indíthatom, közben installál tovább,a hang meg elkezd pattogni, menübe lépve is és csak az oldja meg, ha átállítom lpcm-re, majd vissza DTS-re.
  • n000rbi
    Nekem a Resogun elég furán szól, néha kimaradnak hangok, ilyesmi. DTS van kiválasztva, optikán megy az erősítőbe. Olvasgattam és sok embernek van ilyen baja, őszintén remélem, hogy egy update-tel megoldják és nem a géppel van valami...
  • Kongy
    Igazából hót mindegy, hogy kínai vagy japán. Elindult ez a hülyeség a neten, mert az Amazon kapott pár hibás kínai gépet. Itthon a bundle-k mind kínaiak, az alapgépek japánok. Eddig még nem olvastam olyat, hogy valakinek ne működött volna rendesen a gépe.
  • TDC Geronimo
    Na kezdődhet a mai játék session :D
  • Tatyla
    de van de ez eszembe se jutott :D
  • TDC Geronimo
    Nincs sima 3.5mm-es fülhallgatód? Be lehet ám dugni a kontrollerbe és át lehet állítani, hogy az összes hang azon keresztül menjen a fülesbe ;)
  • deep
    Alig tudok játszani a resogun-nal, mert olyan szinten van túlvezérelve benne a bass, hogy lebontja a lakást :D Csak akkor nem, ha teljesen leveszem a mélyet a hangfalról, akkor meg nagyon gázul szól :D
  • Moby
    Na ezért van nekem a wireless fülesem. Problem solved. :)
  • Tatyla
    Basszus nem birok aludni már öttől fent vagyok mint a hulyegyerekek szenteste után,de játszani nem tudok mert alszik még az egész család :D
  • miezviz
    Akkor a tegnapi nap hiba mentes volt, mindenkinek beröffent a gép pöcre:)
    Killzone parádés, szép, hangulatos és nekem még így az elején nehéz is!
    Nem tudom ti h vagytok vele.?

Kicsit belejövök aztán mehet a multi jó kis csapatokba.
    ID: Daniel_Hun

• SlickAdam
    termeszetesen a kinai a jobb

:)
  • ModernT
    Sziasztok! Valaki mondja el mi ez a mizéria, hgy kínai vagy japán légyszi. Melyik jobb, miért ? És a bundlek kinaiak az alapcsomag japan vagy hogy is van ez?