121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3519 Az audiólogok a kontrollerből tudnak hatni 1-2 helyen. Volt KZba is olyan parás hely, ahol a kontrollerből szóló audiólog elég sokat hozzáadott az élményhez. Remélem lesz 1-2 fasza horror game, ami rendesen kihasználja majd :) -
#3518 Jaja, most néztem, psn-ed írja mindenütt. -
#3517 Nekem is azt írja mindenhol, de más nem azt látja, hanem az ID-t. FBt hozzárendelted? Lehet csak azoknak írja gépen a rendes nevét. Amúgy meg tök mindegy, mert mint írtam más nem azt látja. -
#3516 Virtuális bankkártya nincs csatolva esetleg? -
#3515 Hm...eddig fel sem tűnt. Az aktivitásaimnál miért a valódi hevem írja. Ráadásul az is meg lett változtatva, a valódi nem szerepel sehol az accountomban, mégos mindenhova azt írja be. Miért? (A privacy settingsben természetesen az szerepel, hogy NEM használom a full hevem) -
#3514 Extrém esetben, ha nincs stabil kapcsolat. Amúgy nem. -
#3513 Hát nekem killzone úgy ment ma wifiről, mint az álom. 0 lag, tökéletesen adta találatokat. Biztos jobb a kábeles megoldás, de szerintem normális wifikapcsolattal sincs gond, ha közel a router. -
#3512 Ja és innen csókoltatom azt, aki a magyar otromba matricákat a játékdobozokra továbbra se a fóliára, hanem a doboz ELEJÉRE rábassza úgy, hogy még le se lehet szedni rendesen. PS3on is így volt és ahogy nézem most se változott a helyzet. Gratulálok hozzá. -
#3511 a wifi a multinál befolyásolhatja hogy nem vezetékről jön a net,pl. BF4-nél? -
#3510 A fényerő nullán volt a felvételnél (sajnos). Ennél azért picit jobb a helyzet, de tény, hogy szabad ég alatt napsütésben kb. használhatatlan. -
#3509 Tökéletesen reprezentálja a vita fényerőben retekszar kijelzőjét :( -
#3508 KZt? Most toltam 2 órát kb. Nagyon durván adja :D
DS4-et meg nem győzöm dicsérni. Analóg karoknál 0 deadzone. Millimétereket lehet precízen korrigálni célzáson. KZbe nincs semmi aim assist, de ígyis nagyon jól lehet benne lőni, hála az új kontrollernek <3 -
#3507 -
#3506 Én másfél méterről tolom és mozgásban tükörsima a kép. Brutálisan jó IQja van a játéknak. -
#3505 Ha már úgyis tölt a ds4, szórakoztam kicsit:
Végszükség esetén simán használható akár kontrollerként :) -
#3504 Hát én hardon gyakrabban fekszem mint a kz3ban -
#3503 Ja hát bőven jó ez, nem is azért raktam be a képet, hogy trollkodjak :)
Amúgy mindig 1 chaptert lejátszok és lépek ki, jó játék, meg szép, de valahogy annyira nem szippantott be. Igen első KZ játékom, korábban nem játszottam egyik részel sem. AC4-et kell beszereznem úgy érzem :) -
Evoluti0N #3502 Kanapétávolságban azért ez már nem látszik. A 720p is jó akkora távolságból, akkor ez már több, mint tökéletes. :) -
#3501 Multit tolta már valaki? -
#3500 Szép, de azért rece még akad itt ott:
-
#3499 Majd megpróbálom azt is. Viszont elég nyomkodnom 5 percet és elszáll a harag, annyira rohadt jól össze van rakva az egész rendszer. (most stand by-ban tölti a kontrollert - még az is gyönyörű a pulzáló leddel:)) -
#3498 Használd DD-ban ha úgy nem sistereg. -
#3497 Úgy látszik nem én vagyok az egyedüli ezzel a hanghibával. Ja és japán gép van a cikkben, szóval egyre biztosabb a szoftveres gond - ami azért megnyugtató. -
#3496 Ennyi. Ki emlékszik már a ps3-as nyitócímekre igaz? Mi lesz még itt? -
Ilyen részletek... és launch cím -.- -
#3494 Ja. Nekem egyelőre bejön. Taktikázós, sokszor van idő levegőhöz jutni nem az az eszetlen lövöldözés megy végig. Grafika hát az... Arról nincs mit elmondani szerintem :D -
#3493 Inkább azt mondanám, hogy nem az az esztlenük rohanok, és lövök játék. Ha rambózol, fekszel. Ésszel kell benne ratatázni.
De ez így volt az elődjeivel is. -
#3492 Párszor feküdtem én is KZbe, de azért annyira nehéznek nem mondanám. Owl nagy segítség és sokszor még mindig előfordul, hogy elfelejtem hazsnálni. -
#3491 Inkább az a kérdés, hogy banderas méltó-e a konzolhoz :) -
#3490 A killzone gecinehéz. Másra még nem volt erőm, de ma végigviszem! -
SlickAdam #3489 *ti -
SlickAdam #3488 ne sajnalj, en se sajnalom. te vagytok a "beta test no.3" :P
en tudok. valaki irta, hogy BLOD-os volt, de valaki visszamondott egy gepet es csereltek neki arra. ill. 2 emberke panaszkodik zajra vagy valami ilyesmi. de a japan gepek csak szamitanak ugy latszik. meg a nem-foiskolas kinai dolgozok se lazadnak ezek szerint. -
#3487 Most már lehet ez a lényeg :) Sajnállak, mert jól megszívtad a géppel :(
Nekünk marha nagy szerencsénk volt, hogy 1 hónapot késett a gép és egy későbbi szállítmányból kaptuk már őket. Nem is tudok olyan esetről idehaza, ahol hibás gép lett volna. -
SlickAdam #3486 2013 januarjaban vajon hogy ertelmezted volna a masodik kerdest? -
#3485 Amúgy a többségnek mi a véleménye így az első komolyabb nap után a gépről? Banderashoz méltó? :D -
#3484 streamet nem archiválja még se ustream se twitch ez az egyik. A másik meg az, hogy okádék a netem a streameléshez (is) :D -
#3483 Akkor azt javaslom, hogy streamelj mindent, twitchről meg tudsz youtube-ra is exportálni. Legalábbis addig amíg nem működik normálisan ez a funkció. -
#3482 Csinálja magyart. Tartalom megegyezik angollal és az árak is már jobbak a magyar PSNen. -
#3481 Mindent kell rögzítenie visszamenőleg, de nem teszi. Sokszor össze vissza csinálja sajnos és így jelen állapotban használhatatlan a videó része :( -
ModernT #3480 Srácok mi a különbség aközött hogy angol vagy magyar psnt csinálok, mik az előnyök hátrányok ? melyiket érdemesebb