121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3559 Igen. De miután letöltött, és installált mindent leáll a venti is, meg semmi hang se szűrődik ki a gépből, és a narancssárga led pulzálni kezd jelezve, hogy kész minden, be lehet kapcsolni :) Imádnivaló. -
#3558 Ha valamit dolgozik akkor meg ugye a hdd is kerreg -
#3557 Az én kínai gépem is ezt csinálja, szval semmi gond :D -
#3556 Igen, elvileg CUH1004A-B01 az itthoni japán és kínai gépek modellszáma is. -
#3555 Mondtuk ez már a legújabb adag, ami ide jött itt már tök mindegy. -
#3554 Nekem is kínai. Mondjuk ameddig működik (meg van gari ) felőlem lehet pakisztáni is -
#3553 13-án örült neki, én meg emlékszem. (remélem jól:))
Szerk.: #3118 ,igen :) -
#3552 Dobozán van egy matrica, hogy made in japan vagy china. -
#3551 Hova van írva hogy honnan van? -
#3550 Mit izgulsz a japán gépeddel? :) Egyébként normális, amit leírtál, ne aggódj. -
#3549 Stand by-ban, töltök ezt azt, nektek is halkan, de hallhatóan pörög a venti? A gép narancssárgázik közben.
Pár friendet szétküldtem:) vegyetek fel, léci, léci :)) -
#3548 Végignyomom,deee kbennyi. Adom is el. -
#3547 Veszel egy psn plus előfizut iceakostól (livekodok.com) uk reghez, forintban, és ennyi. -
ModernT #3546 Tehát akkor egy ilyen vagy hasonló nem működik magyar fiókkal ?
http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387062016&sr=8-1&keywords=ps+plus -
ModernT #3545 Úgy érzem jövőhéttől otthagyom az unicredit szarbagázst -
#3544 Valahogy úgy. De kinek nincs ma már? :D -
ModernT #3543 Na és ha nincs dombornyomott bankkártyám baszhatom az egészet? Ez ám a rendszer -
#3542 Jó helyen vagy, csak kell hozzá megfelelő bankkártya. Ne felejds majd kikapcsolni az automatikus meghosszabbítást, mert meglepetés érhet. -
#3541 Egyébként én maximálisan elégedett vagyok a géppel minden területen. Mind a szolgáltatások, mind a hardver, az UI, a játékok. Ezt így kell csinálni.
Tegnap este a céges bulin Xbox One volt kikötve kivetítőre és ment rajta a Forza 5. 1 óra alatt sem sikerült összehozni egy splitscreen versenyt. Ott volt, hogy press A to start, ami visszadobott a főmenübe. Jó intuitív, és használható a rendszer! -
ModernT #3540 Eddig nem igazán volt konzolom, ma vettem egyet hála Landor-nak. Azért kérdezem, hogy akkor ha regelek utána hol tudom aktiválni ezt a 30 napot vagy hol láthatom, mert a shopba valami ingyen 14 nap van de kell hozzá kártya amit nem fogad el -
#3539 Na, akkor királyság. Sőt, mintha már a PayPal-t is hallottam volna, hogy bevezetik. -
#3538 UK is elfogadja már sima magyar kártyát. Másfél hónapja próbáltam. -
#3537 Csak akkor, ha még nem voltál PS+ előfizető, és új az acc-od. -
ModernT #3536 a gépekhez egyébként nem járt valami ingyen 30 nap ps plus? -
#3535 Csak dombornyomott kártyát fogad el. A UK store innen Magyarországról pl. kizárólag American Express hitelkártyát fogad el, legalábbis még 1-2 éve ez volt a helyzet. A magyar store elfogad Visa-t is, csak dombor legyen.
PS+ kódra gondolsz, feltételezem. Olyan régiójú legyen, amilyen az account, szerintem ez elég egyértelmű. -
#3534 Jó kis játék, de semmi extra. 7-8 ezrest adnék érte max. -
ModernT #3533 Srácok két kérdés,
-Miért nem fogadja el a Maestro kártyám a psn
- Ha veszek Psn kódot neten mit kell figyelembe vennem ? hogy EU legyen? -
#3532 Valaki mondjon már KNACK-ről véleményt! :D Érdemes megvenni?? -
#3531 Hát nálam is így van, és én is változtattam, mégis a régit adja be... érdekes, és idegesít. -
#3530 EA <3
Idei évben odarakták magukat rendesen :D
Következő évre garantált a worst company díj megint. Volt itt sim city fiaskó, atombugos BF4 kiadás és még sorolhatnám. -
#3529 Összeültünk este Fifázni haverokkal, erre sajnos rá kellett jönnünk h nem lehet bajnokságot indítani..
Vicc, mégis ezen mennyit spóroltak? mennyi lett volna ezt beletenni?..
Még viccnek is rossz volt amikor haverom 10 perc keresgélés után kimerte mondani h lehet nincs benne:/ -
#3528 huh akkor megnyugodtam -
#3527 Hardveraprón én ma reggel láttam 2-3, teljesen normális árú gépet. -
#3526 1-2 helyen van, ahol nem vették át, de lehet már azokat is elvitték. Leghamarabb 1 hónap múlva. -
#3525 :O
Wii U meg PS4. Erre a genre nem is kell más :D -
Angyisz #3524 Sziasztok!
Szerintetek lehet még az országban valahol PS4-hez jutni? Köszi. -
#3523 Sőt, januárban meg is tapasztalom :D -
#3522 wii uba már van 1 éve meg már a wii kontrollerébe is volt
zombiu-ba is aki rádión tartja veled a kapcsolatot, azt végig kontrollerből hallod és marha fílinges. -
#3521 Thx, inkább csak az fura, hogy olyan nevet ír, ami már nem szerepel sehol -
#3520 Jaja, kurvajó, nem is tudom miért kellett erre ennyit várni :D