121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    max haverok NEHA-NEHA. csak ugy poenbol nezni mast? en mar most meguntam...
  • Kongy
    Én is azt hittem hogy senki sem fogja, aztán meglepett mennyien tévedtek oda faceről.. :D
  • Moby
    Minap olvastam, hogy talán a twitchen a broadcast 10%-át a ps4-ek adják már. Lol.
    Persze felmerül a kérdés, hogyha mindenki broadcastel, ki nézi ezeket? :)
  • Kongy
    Na Broadcast véleményem: Nagyon fasza. kellemeset csalódtam, nem hittem volna, hogy ilyen baromi egyszerűen megoldják. Ha be vagy loggolva Ustream-ben 2 gombnyomás, és élőben közvetítesz kb! Nagyon tetszik :D Bár a mikrofon hangminősége nem az igazi, de nem is vártam sokat egy 100 ft occó kínai fülestől. Más JACKes fülessel is működik amúgy?
  • Mr Manson
    USB hosszabbítót rá lehet pattintani a kontroller töltőre?
  • item
    Ph-s volt a tag? Mert még mindig fent van a hirdetés.
  • item
    Hm,a fene. Megnézem majd kint Ausztriában is,hogy van-e. Meg ebay-en is körbenézek. Azért köszi az infót.

10k-t simán megért,grat!
  • Evoluti0N
    Akkor már meg se kérdezem, hogy a PS4 működik-e PS3-hoz való kamerával és Move-val.
  • Moby
    Az jó, annyiért én is megvettem volna :)
    Többet nem is adnék érte, szóval majd ha lemegy az ára. Addigra ki is derûl, hogy ez is ilyen move-like kényszerbaszás, vagy lesz valami értelme is.
  • sb1
    Mo. nem kapott külön kamerát sehol, csak a full csomagosoknak van, majd a jan végi szállítmánnyal már kamerák is jönnek külön,ha minden igaz.
    Nekem szerencsém volt, mert sikerült vennem egy kamerát 10 ropiért, volt egy tag, aki vett full csomagot, de a kamerára nem tartott igényt :)
  • Moby
    Szerintm sehonnan. Abból ilyen nulldarab érkezett.
    Majd januárban.
  • item
    PS4-es kamerát honnan lehetne a legjobb áron és a leggyorsabban szerezni ?

thx..

• Kongy
    szar xd
  • bome9
    Na hali mindenkinek! Sikerült rendelnem egy PS4-et Killzone csomaggal. Kedden vagy szerdán hozza a futár, csak még majd utána valamikor vennem kell egy monitort vagy egy tv-t.

Az is jó lesz, míg nem lesz monitorom majd ott nézem a gépet...

Mindegy addig majd max a dualshock4-gyel a kezemben alszom.

Januárban még BF4-et is kéne majd szereznem valahogy.
  • item
    Mekkora neted van,mert 15 másodpercenként megakad a stream.
  • Mr Manson
    meglessük :D
  • TasManXT
    Attól függ melyik részével, hogy a lista rövidebb legyen.
  • Kongy
    KZ Livestream by me :DDD ha valakit érdekel a bénázásom
  • sb1
    Hogy van pofája évente megjelenni ugyanannak..más semmi :D
  • item
  • ModernT
    Mért mi a baj a coddal :D
  • Moby
    Viccelsz? Ide csak rendes emberek járnak :P
  • ModernT
    Itt mindeki killzone és bf4 fan ? Nincs egy codos sem ? :)
  • Tatyla
    Valaki illetékes beleírna engem is a táblázatba?
    Tatyla74 ,BF4
  • Tatyla
    ne aggódj nekem is olyan statjaim vannak BF4-ben hogy röhögök saját magamon,igen hozzá kell szokni a kontrollerhez és 40 évesen már nem olyan jók a reflexek :D
  • TDC Geronimo
    Retribution szarul fut azt hallottam. Indie dev új géppel ennyit tudott csinálni...
  • ModernT
    Hát nemtudom srácok, letöltöttem ezt a Blacklight Retribution-t amég meg nem nem jön a cod ghost. Mikor bekapcsolom az R1 el azt a funkciót és az emberek fele nézek akad, ha a containment pálya megy meg szarr fps laggol mikor a tűz fele nézek
  • AntiHero
    Belefogsz jönni. Én is belejöttem, bár mikor egy fél évig nem játszottam konzolon megint balfaszúl céloztam :D
  • n000rbi
  • Evoluti0N
    Természetes. Én is sokáig balfasz voltam.
  • zzeN
    Akkor puszilom a Sony-t

DICE tanulhatna tőlük:D
  • TDC Geronimo
    Hozzáteszem, hogy a KZ multi netkódja meg szerverei is eszméletlen jók, mert úgy adja találatokat, mintha singlet tolnék. Eddig egyszer se volt lag meg semmi furcsaság.
  • deep
    Kontrolleres irányítást szokni kell, ez ilyen.
  • TDC Geronimo
    0 aim assist van. A kontroller ennyivel jobb... Mozgasd 1 mmt a kart és látod hogy már megy odább a karaktered/célkereszt. Brutál jókat lehet lőni benne.
  • zzeN
    KZ kivégezve hardon

elmegy/10

Biztos hogy nincs KZ multiba aim assist? Olyanokat lövök DS4-el... :D Vagy csak a kontroller ennyivel jobb mint a DS3? Azzal nem voltam jó...
  • ModernT
    Ha még nem volt konzolom akkor természetes dolog hogy balfasz vagyok célzásban ? :D Csak mert pc-n elég jó vagyok
  • item
    Még nem elégszer..
  • TDC Geronimo
    Mondtam már, hogy imádom a DS4et? :D

perfekt fps kontroller <3
  • Tatyla
    Jelzem hogy nyíregyházi 576-ban még van PS4
  • Kongy
    Érdekes, nekem azt csinálta XD Bár lehet azt jelezte, hogy elment az internetkapcsolat XD Mindegy, mire bekapcsoltam a letöltések készen voltak...