121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #3602 max haverok NEHA-NEHA. csak ugy poenbol nezni mast? en mar most meguntam... -
#3601 Én is azt hittem hogy senki sem fogja, aztán meglepett mennyien tévedtek oda faceről.. :D -
#3600 Minap olvastam, hogy talán a twitchen a broadcast 10%-át a ps4-ek adják már. Lol.
Persze felmerül a kérdés, hogyha mindenki broadcastel, ki nézi ezeket? :) -
#3599 Na Broadcast véleményem: Nagyon fasza. kellemeset csalódtam, nem hittem volna, hogy ilyen baromi egyszerűen megoldják. Ha be vagy loggolva Ustream-ben 2 gombnyomás, és élőben közvetítesz kb! Nagyon tetszik :D Bár a mikrofon hangminősége nem az igazi, de nem is vártam sokat egy 100 ft occó kínai fülestől. Más JACKes fülessel is működik amúgy? -
#3598 USB hosszabbítót rá lehet pattintani a kontroller töltőre? -
#3597 Ph-s volt a tag? Mert még mindig fent van a hirdetés. -
#3596 Hm,a fene. Megnézem majd kint Ausztriában is,hogy van-e. Meg ebay-en is körbenézek. Azért köszi az infót.
10k-t simán megért,grat! -
Evoluti0N #3595 Akkor már meg se kérdezem, hogy a PS4 működik-e PS3-hoz való kamerával és Move-val. -
#3594 Az jó, annyiért én is megvettem volna :)
Többet nem is adnék érte, szóval majd ha lemegy az ára. Addigra ki is derûl, hogy ez is ilyen move-like kényszerbaszás, vagy lesz valami értelme is. -
#3593 Mo. nem kapott külön kamerát sehol, csak a full csomagosoknak van, majd a jan végi szállítmánnyal már kamerák is jönnek külön,ha minden igaz.
Nekem szerencsém volt, mert sikerült vennem egy kamerát 10 ropiért, volt egy tag, aki vett full csomagot, de a kamerára nem tartott igényt :) -
#3592 Szerintm sehonnan. Abból ilyen nulldarab érkezett.
Majd januárban. -
#3591 PS4-es kamerát honnan lehetne a legjobb áron és a leggyorsabban szerezni ?
thx..
-
#3590 szar xd -
#3589 Na hali mindenkinek! Sikerült rendelnem egy PS4-et Killzone csomaggal. Kedden vagy szerdán hozza a futár, csak még majd utána valamikor vennem kell egy monitort vagy egy tv-t.
Az is jó lesz, míg nem lesz monitorom majd ott nézem a gépet...
Mindegy addig majd max a dualshock4-gyel a kezemben alszom.
Januárban még BF4-et is kéne majd szereznem valahogy. -
#3588 Mekkora neted van,mert 15 másodpercenként megakad a stream. -
#3587 meglessük :D -
#3586 Attól függ melyik részével, hogy a lista rövidebb legyen. -
#3585 KZ Livestream by me :DDD ha valakit érdekel a bénázásom -
#3584 Hogy van pofája évente megjelenni ugyanannak..más semmi :D -
#3583 -
ModernT #3582 Mért mi a baj a coddal :D -
#3581 Viccelsz? Ide csak rendes emberek járnak :P -
ModernT #3580 Itt mindeki killzone és bf4 fan ? Nincs egy codos sem ? :)
-
#3579 Valaki illetékes beleírna engem is a táblázatba?
Tatyla74 ,BF4 -
#3578 ne aggódj nekem is olyan statjaim vannak BF4-ben hogy röhögök saját magamon,igen hozzá kell szokni a kontrollerhez és 40 évesen már nem olyan jók a reflexek :D -
#3577 Retribution szarul fut azt hallottam. Indie dev új géppel ennyit tudott csinálni... -
ModernT #3576 Hát nemtudom srácok, letöltöttem ezt a Blacklight Retribution-t amég meg nem nem jön a cod ghost. Mikor bekapcsolom az R1 el azt a funkciót és az emberek fele nézek akad, ha a containment pálya megy meg szarr fps laggol mikor a tűz fele nézek
-
#3575 Belefogsz jönni. Én is belejöttem, bár mikor egy fél évig nem játszottam konzolon megint balfaszúl céloztam :D -
#3574 -
Evoluti0N #3573 Természetes. Én is sokáig balfasz voltam. -
#3572 Akkor puszilom a Sony-t
DICE tanulhatna tőlük:D -
#3571 Hozzáteszem, hogy a KZ multi netkódja meg szerverei is eszméletlen jók, mert úgy adja találatokat, mintha singlet tolnék. Eddig egyszer se volt lag meg semmi furcsaság. -
#3570 Kontrolleres irányítást szokni kell, ez ilyen. -
#3569 0 aim assist van. A kontroller ennyivel jobb... Mozgasd 1 mmt a kart és látod hogy már megy odább a karaktered/célkereszt. Brutál jókat lehet lőni benne. -
#3568 KZ kivégezve hardon
elmegy/10
Biztos hogy nincs KZ multiba aim assist? Olyanokat lövök DS4-el... :D Vagy csak a kontroller ennyivel jobb mint a DS3? Azzal nem voltam jó... -
ModernT #3567 Ha még nem volt konzolom akkor természetes dolog hogy balfasz vagyok célzásban ? :D Csak mert pc-n elég jó vagyok
-
#3566 Még nem elégszer.. -
#3565 Mondtam már, hogy imádom a DS4et? :D
perfekt fps kontroller <3 -
#3564 Jelzem hogy nyíregyházi 576-ban még van PS4 -
#3563 Érdekes, nekem azt csinálta XD Bár lehet azt jelezte, hogy elment az internetkapcsolat XD Mindegy, mire bekapcsoltam a letöltések készen voltak...