121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ModernT #3645 Namost ha tudok netezni, meg online játszani ez az jelenti, hogy aktiválódott a 30 nap az új account miatt? Másik kérdés meg, hogy játékban van különbség angol és magyar fiók között netán az angolnak nagyobb a pingje? Ha már magyar van akkor utána az angolhoz nem tudom hozzácsatolni a játékot? -
#3644 Igen, de most a játék volt a lényeg :) Egyébként ettől többet takar a ps+ mert azzal van felhőjátékmentésed (bár én még nem is néztem ps4-en), stbstb. -
#3643 Meg mert tudsz multizni.. vagyis csak így tudsz multizni PS4-en :D -
#3642 Miért kell feltétlenül magyar fiók? Vásárolni problémásabb uk fiókkal a maradványok miatt, ezt megértem, de egyelőre rohadtul nem látom értelmét a storeos vásárlásnak, mer k. drága ahhoz képest, hogy digitdisztrib. -
#3641 Olyan, hogy ps+ -os játék, olyan nincs. A PS+ neked azért jó, mert az instant game collection-ben aktuálisan lévő játékokat ingyen letöltheted (gondolom erre gondoltál), amúgy meg csomó mindent akciósan, de a ps+ az többletszolgáltatás. Azaz nincs olyan játék, amit csak így érsz el, olyan van amit így olcsóbban, vagy ingyen. -
ModernT #3640 Felvettem a kapcsolatot iceakos sal és neki nincs 1 év es magyar ps+, és azt mondta az angol nem aktiválható a magyar fiókra. Valahonnan lehet szerezni kártyát olcsóbban mint 15? -
#3639 Én nem kapcsoltam ki semmit, mégsem kéri soha. Bár lehet, hogy pusztán az az oka, hogy meg sem adtam soha, csak redeem kóddal intéztem a dolgot. -
#3638 Igen.
@Moby
Nekem redeem code-nál sem engedte bankkártya nélkül.. :) Azért erőlteti, hogy ha lejár a PS+-od akkor egyből megújítsa úgy, hogy a bankkártyádról veszi le a pénzt automatikusan. Ezt persze ki lehet kapcsolni. -
#3637 Már miért kéne? Nekem semmilyen bankkártya adat nincs megadva. Redeem kód. -
BlackWolf #3636 Beugrottam a nyíregyi 576 ba aztán jól el is hajtottak , hogy nem vagyok előrendelő :D:D -
ModernT #3635 De ahhoz hogy letöltsek egy ps+ os játékot ígyis úgyis venni kell ps+ -t nem? -
#3634 Letöltött PS+-os játéknál Options-t nyomsz, és utána Information menüpont. PS+-hoz MINDEN esetben kell dombornyomott bankkártya. -
ModernT #3633 Azt hol tudom lecsekkolni mennyi idő van még a ps+ omból? Illetve az új accountokhoz jár valami 30 nap ingyen azt hogyan aktiválom, kell hozzá bankkártya? -
darkmore #3632 Najó, adok az egész cuccért egy százast akkor :D -
#3631 Mondjuk nekem egyiken sincs vonalkimenet, az egyiken van ugyan fejhallgató kimenet, de nem tudom használni, mert ha dugót kap, elkussol a tévé, és mivel a hátulján van esélytelen a ki-be húzogatás. Optikai kimenet viszont mindkettőn van. Nekem a vezeték nélküli fülesemhez kellett analóg, azért vettem a konvertert. Szóval ha valahova analóg jel kell, legegyszerűbb venni egy ilyen szart kétezerért, és probléma letudva. -
#3630 Vagy igen, vagy nem. Ha nincs rajta külön vonalkimenet, vagy füleskimenet(amivel szintén lehetnek gázok), akkor szintén kelleni fog a D/A konverter, mert a tévék a scarton nem adják ki a hdmi források hangját. -
#3629 Okés, köszi a segítséget, és bocsi az értetlenkedésemért!
És ha tv-t veszek, arra könnyebb rávarázsolni a jack-es hangfalat? -
#3628 Az nem HDMI...A ps3-on még volt multi a/v kimenet. A PS4-en nincs. -
vg #3627 Ezek jó esetben is 1.3 hdmi cuccok, a ps4-ben 1.4 van. Nincs ilyen cucc amit te keresel. -
#3626 Vajon mennyire idegesítő, ha valaki csak ír, de nem olvas? :D -
#3625 Ilyesmire gondolok, ez a PS3 komponens kábel. csak nem értem ezt hogy lehetne használni, mert itt egy hdmi van a kábelen. A ps4-en hány hdmi kimenet van?
-
#3624 Nincs ilyen kábel. A hdmi digitális jelet visz, a jacked meg analógot. Egyel alattad írtam a megoldást. -
#3623 Vagy esetleg olyan kábel van, hogy a hdmi kábelből jönne ki 2 rca, amit jack-é alakítva rá tudnék csatlakoztatni a pc-re?
Ha lenne ilyen kábel, az jó lenne, mert rca to jack átalakítóm van.
Úgy értem a kábelt, hogy van két hdmi vége, egyik a ps4-be, másik a monitorba vagy tv-be, és a kábelből még jönne ki 2 rca a hangnak. -
#3622 Persze.
Toslink->D/A konverter->jack. -
#3621 PS4-nél megoldható valahogy jack dugós hangfal csatlakoztatása?
Xbox360-nál most úgy van nekem megoldva, hogy a box csatlakozik rca-n (jack-es átalakítóval a pc-hez) és a pc-n keresztül jön a hang a hangfalon.
Vennék egy lcd tv-t, vagy monitort, előbbi esetében gondolom nem lenne valami jó a tv alap hangminősége, utóbbi esetében pedig nem is lenne hang. -
#3620 Érdekesség:
Eléggé sokat haladtam a Knackben (chapter 9-ben vagyok). Ma letöröltem a játékot, majd visszatettem, szokásos háttérbeninstallálás fut, nyomok egy continue-t a főmenüben, betölti az állást, viszont a br-t veszettül olvassa, hangeffektek rendben vannak, viszont a zene hol megy, hol nem - inkább nem. Amíg korábban fullinstallal játszottam, semmilyen gondom nem volt. Tehát ha valaki félbehagy egy játékot, akkor következő alkalommal ki kell várnia a teljes installt? Mindezt úgy, hogy sehol egy folyamatjelző hozzá. Van még ezen mit javítani... -
#3616 Szóval PS3-as lemezeket nem eladni, kidobni, akármi! :D -
#3615 Ja igen, azt elfelejtettem. -
#3614 Ha valakinek esetleg AC4-e van, de knackja nincs, az ne kapkodjon, hamarosan lesz egy Knackom, amit cserélnék AC4-re. Minden megoldás érdekel majd :DD -
vg #3613 Ez biztos? Szerintem még kell bele az eredeti bf4 ps3 lemez is a gépbe. -
#3612 Redeem code-hoz beírod a kódot, amit kaptál a PS3-as BF4-hez, és akkor 3000 Ft plusz költség fejében letöltheted Store-ról a PS4-es BF4-et. -
#3611 Egyébként 2 be crashelt a BF, el is küldtem a jelentést. Furcsa, ilyet prevgenen nem nagyon tapasztaltam :/ -
#3610 Lassan befejezem a BF4-et, elég faszányos grafikája van szó, mi szó, és kezdő cím is, nagyon durva dolgok jöhetnek itt még kérem a jövőben. -
Angyisz #3609 Valaki csinalt mar pl. BF4 upgradet PS3-rol PS4-re ? Leirhatna hogyan kell. Koszi
-
#3608 Ezt kiegészíteném avval, hogy nálam korra, nemre, konzoljáték érdeklődésre való tekintet nélkül egyöntetű vélemény, hogy a gép gyönyörű. A skála a "milyen gép ez? Nagyon szép!" -től az " ez az új pléjsztésön? Kurvajól néz ki! Ekkora az egész? Baze..."-ig terjed :) -
#3607 Erős ziccer, kár lenne kihagyni. -
#3606 Na, kis összegzés az elmúlt két napról:
-psn néha nehezen jön be, gondolom a nagy leterheltség, de amikor bejön, akkor nagyon gyors és gördülékeny.
- a gép több órás kz után is csak langyos, hangja a lemez felpörgetés után szinte semmi, villámgyors a ki/bekapcsolás, feladatváltás.
- a joy eszméletlen jól sikerült, könnyű, mégis strapabíró, érezni, hogy van benne "anyag", kb 8 órát bír egy full feltöltéssel, egyedüli negatívum, hogy már most nem olyan érdes a gumi rajta, de ezt orvoslom, már rendeltem fillérekért egy ilyet rá :)
-KZ: kampány mód piszok nehéz már normál fokozaton is, de megéri vele szenvedni szerintem, mert eléggé jó. Multi nagyon nagy,simán vetekszik a bf4-el multi terén, ezt bf4-esek mondták nekem. A látvány meg eszméletlen durva, szebbet még nem láttam a tv-men :)
- FIFA14 : sokkal jobb és gördülékenyebb mozgás, új cselek, parádés animáció, és nagyszerű látvány.
- doki-doki universe: az első "gagyi" benyomás után rájön az ember, hogy hihetetlen összetett, és rengeteg órát bele lehet pakolni, jópofa, és inkább felnőtteknek szól, mint gyerekeknek, a kinézete ellenére.
- resogun: ez sem sikeredett hál-istennek egy könnyű kis menetnek, egyre nehezebb lesz, és az effektek kiválóak. napi fél/1 órára bármikor elő lehet kapni.
- contrast: nagyon egyszerű, nem is szép, hamar meglehet unni..
-
Petike125 #3605 Szuper -
#3604 DLNA lesz tutira. -
Petike125 #3603 Voltak már hírek későbbi avi és DLNA támogatásról? Az mp3 támogatásról olvastam, hogy tervbe van véve, de az előbbi kettőről nem találtam semmit.